Najdi forum

faringitis

Lepo pozdravljeni!

Zanima me, kaj bi lahko bil vzrok za kronični faringitis? Naj povem, da ne jem rdečega mesa. Na zadnje pa sem se postila pred tremi leti. Vmes zaradi nosečnosti in dojenja tega nisem izvajala. Sem pa vse od nosečnosti dalje popolnoma “scuzana”. Kot prazen bananin olupek. Kot da je moj “pušeljc” iz mene potegnil vso ampak res vso energijo. Viroze se kar ne nehajo. Prehajam iz ene v drugo, vsak dan sem večji zombie, zdravnik pravi, da naj se sprijaznim in grgram žajbelj 🙂

Zdaj vas bom najprej malo provociral:
Veste, da imajo v Nemčiji posebne klinike za mame, kot ste vi, ki potrebujejo mir, razgovore, dobro prehrano, terapije … Glede na starost ostane otrok doma ali ga mama vzame s sabo, kjer pa skrb za njega prevzamejo vzgojiteljice, ko se mama razvaja. Mame MORAJO v takšni kliniki ostati najmanj 3 tedne, vse pa plača zdravstvena zavarovalnica. Vse skupaj se sliši kot znanstvena fantastika, še posebej, ker večina nemških mam ne hodi v službo.

Upam, da boste začeli zbirati podpise, da tudi slovenske ženske dobijo takšne klinike … Do takrat pa lahko naredite takole:

Stiskajte si sveže zelenjavne sokove z lanenim oljem, vsak dan 0,5 litra (ali že pripravljene sadno-zelenjavne koncentarte). Na takšen način boste razstrupljali in mineralizirali telo.

Imate mogoče prikrito alergijo? Največ celic imunskega sistema je v črevesju. V kakšnem stanju je? Imate redno prebavo, brez veliko vetrov?

Nosečnost je za mamo vedno stresen dogodek, zato se stanje velikokrat poslabša. Svetujem vam seveda dobrega terapevta, da vas celostno pozdravi.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close