Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Fantovske skupne kopalnice in biseksualni nagibi

Fantovske skupne kopalnice in biseksualni nagibi

Zdravo, sem študent, vezan heteroseksualec.

Že dlje časa opažam, da veliko fantaziram o športnih vrstnikih ko se po treningu odpravimo tuširat. Tuši so skupni tako da privatnosti ni in tudi šans nimaš da nebi slučajno ugledal golih soigralcev.
Stvar me močno bega, ko sem potreben bi brez pomislekov kar pod tušem ali v garderobi enega “zdrkal”…poudaril bi da nimam želje po vezi z drugim moškim, saj po tem ko se sam zadovoljim, v trenutku izgubim celotno željo po tej homoseksualni izkušnji (celo zgrožen sem včasih nad sabo).

To se dogaja že kar nekaj časa. Mnenja kdorkoli, ima kdo podobne fantazije?

V zs. mi napiši svoj snapchat.

Nisi edini. In ne zgodi se redko, da se v moških kopalnicah zgodi, da se dva fanta, ki nista geja, obdelata. Nekaterim to zapaše, nekateri s časom nehajo. Tudi v pretežno moških šolah (vojska..) se je pogosto zgodilo, da so fantje začeli med sabo spolno občevati. Nekateri so si kasneje ustvarili družine, drugi so ostali s fanti.

Odgovor na objavo uporabnika
Nix97, 21.05.2019 ob 06:31

Zdravo, sem študent, vezan heteroseksualec.

Že dlje časa opažam, da veliko fantaziram o športnih vrstnikih ko se po treningu odpravimo tuširat. Tuši so skupni tako da privatnosti ni in tudi šans nimaš da nebi slučajno ugledal golih soigralcev.
Stvar me močno bega, ko sem potreben bi brez pomislekov kar pod tušem ali v garderobi enega “zdrkal”…poudaril bi da nimam želje po vezi z drugim moškim, saj po tem ko se sam zadovoljim, v trenutku izgubim celotno željo po tej homoseksualni izkušnji (celo zgrožen sem včasih nad sabo).

To se dogaja že kar nekaj časa. Mnenja kdorkoli, ima kdo podobne fantazije?

Si Še v tem kar opisuješ po treh letih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close