Najdi forum

Zdravo,

s fantom sva skupaj pol leta pred kratkim pa sem na njegoven telefonu našla pogovore s puncami, (preden sva bila še skupaj) ves čas se je naenkrat pogovarjal z najmanj 5 puncami in spal z 3+ . Pogovori v smislu prides k meni spat, kam greva ven, včeraj je bilo lepo, oprosti ker se zjutraj nisem poslovil..itd…..Tega sedaj ne dela več ampak me zelo muči, kamor koli greva se spomnem da je tam ze bil z eno drugo.  Skupaj se imava lepo ampak ko pomislim na vse te punce se mi tudi sex z njim gnusi.
Se bom s tem sprijaznila? kako naj to pozabim? Bom sploh kdaj ali je bolje da se razideva?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Spoštovana,

če pravilno razberem iz vašega zapisa, vi tega niste povedala vašem partnerju? In zakaj ne?
Edini način, da izveste, kaj se je dogajalo in da se pomirite, je ta, da vam on da odgovore. Ni pa nujno, da vas bodo te odgovori pomirili! Naj razložim….Če vam bo partner razložil, kaj je iskal v teh odnosih, kaj so mu te odnosi pomenili, če vam bo to povedal na način, da boste čutila zraven njegovo zavedanje, zrelost, če vam bo povedal, kako zdaj rešuje te občutke, kadar pride do njih (npr. kadar se zdaj počuti osamljeno, se spomni na vas in vam pošlje sms), potem vas bo to lahko pomirilo. Če pa se niti sam ne zaveda, pa mu boste mogoče odprla oči. Omenila ste namreč, da se vam gnusi in bilo bi zelo zdravo, da on začuti ta gnus, saj bi s tem poskrbel za svoje dostojanstvo. S tem bi se tudi vi rešila teh občutkov, ker bi vedela, da bo on poskrbel za njih. V kolikor pa boste to držala sama zase pa bo občutek postajal vedno močnejši.

PS: Kaj je bil pa vaš vzgib za brskanje po telefonu? S tem ste tudi vi prestopila mejo njegove intime. Kadar začutimo, da nas nekaj skrbi, v nekaj dvomimo, nas je strah, moramo to povedati in dati partnerju priložnost, da nas pomiri. Če nas ne pomiri in nas to sili v dejanja, na katera tudi sami ne moremo biti ponosni, pa je smiselno vprašanje ali je to partnerstvo zares zdravo za nas!

Vse dobro,
Eva Erpič, mag. zakonskih in družinskih študij
psihoterapevtka pri E-motion
[email protected]

E-motion, Eva Erpič s.p. I psihoterapija in svetovanje I 041/410-843
Objava čaka odobritev

sva dogovorjena da imam jaz dostop do njegovega telefona in on do mojega.

New Report

Close