Najdi forum

fantje z nedeljske nesreče

Hudo je izgubiti prijatelje! Solze zalivajo oči. Vendar smo dolžni zdržati, moramo pomagati družinam Tadeja, Tomaža in Iveka, ki so v Idrskem umrli v prometni. Kdo me bo danes po Tadejevem pogrebu objel, kot me je on ob smrti stare mame? Boli!!!! Kako prenesti praznino, ki ostaja. Fantje, zakaj ste noreli! Prosim, prosim, prosim vse ne hitet na cesti, ne noret, res koliko bolj je vredno ŽIVET!
Moram iti, pogreb bo kmalu…

Moje sožalje. Hudo je ko ti prijatelj umre. Toliko prometnih nesreč je vsako leto, pa še vedno se na žalost ljudje ne zavedajo kako je življenje dragoceno in se igrajo na cesti. Pa naj bo to zaradi alkohola, ali pa trenutka neprevidnosti.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Tudi moje iskreno sožalje ob izgubi dobrih prijateljev. Življenje je kruto :((

Take žalosti kot je bila danes ob pogrebu treh fantov, Kobarid ni še doživel. Hudo je vsem, ki smo jih poznali, pa čeprav samo bežno. Pravzaprav od nedelje dalje ne morem skoraj drugega razmišljati.

Moje iskreno sožalje.
Ne noret,ne na gas pritiskat……prepozno za te tri,ki so plačali z življenjem.

Naj bo to vsem nam v opomin in da se končno bi vsi zavedali,da v takšnih igrah smo skoraj vedno poraženci mi.Ko se zgodi kruti dogodek,je prepozno in takrat človek le še lahko objokuje svojo usodo in usodo svojih najbližnjih.

Ni besed……so solze zgovorne.

Današnji večer bi zagotovo preživela v družbi Tadeja. Danes pa le jočem, jočem, ker ne bo več skupnih trenutkov vse dokler se nekoč ne srečamo tam Čez. Pogrešam te in vse bolj se zavedam, koliko si mi dal, kaj vse si me naučil.

New Report

Close