Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Fantje, kje se brijete..

Fantje, kje se brijete..

Ja, pa valda, da se morajo tudi moški rihtat!:) Če pa se moramo ženske brit povsod, urejat frizurco zgoraj in spodaj, uporabljat parfumčke, se mazat s ful kremami, umivat z dišečimi geli ze telo, itd, itd… (kar meni prav paše, da sem urejena), pol tudi moški lahko kaj naredijo za svojo lepoto. Meni je všeč, če je moški absolutno obit po bradi, ima urejeno frizurco na intimnih predlih;) in pod pazduho, če je ful poraščen. Drugo pa naj bo tak kot je.

še zmer je the best gillete mach 3:-)))

Ja men je pa všeč, če je moški čim manj kosmat…:-)
In ala vera tistim, ki niso kot “georgi iz džungle”,…:-)

Ma ne res, ful pa mi je negravžno če je tip po hrbtu fuuulll kosmat, to pa mi je res bljak…je pa res, da tisti, ki so si tud niso sami krivi:-)

LP Esy

Grom te opali, Grom!

Pa en metek zate in tvoje zaplankano mnenje!
Pri svojem poklicu (zobozdravnik) so moje pazduhe praktično cel čas v neposredni bližini nosu drugih. Tudi če se zelo redno umivam, se lahko kdaj zgodi, da proti koncu delovnega časa nimam več najbolj primernega stanja pod pazduhami – če tam nisem obrit. To so mi na žalost pokazale izkušnje in se zato tudi tam brijem.
Tebi bi pa verjetno bilo imenitno, če bi npr. prišel z zobobolom k zobozdravniku, on pa bi prav po moško zaudarjal, ali ne!

No, pa en lep pozdrav…

No fajn, da se ne mučimo samo ženske s temi rečmi. Poskusite kdaj kakšen silkepil…

fantje vi ste vsi nori , pa kakšni moški ste to, edino zobozdravniku je oproščeno, ostali pa kr sram me je brat to jaz se brijem samo po obrazu

Predvsem za britje po jajcih. Glede na kompleksno in zmuzljivo geometrijo se mi zdi to še najbolj zahteven problem. Jaz sem poskusil s trimerjem, brivnikom in žiletko na mokro, končal pa sem z žiletko na suho. Kaj uporabljate ostali?

Seveda. Malo dalj cajta pustiš da jih bolj razgradi ker so malo debelejše drugač pa ni blem. Če kej ostane popravim z žiletko.

“Ma ne res, ful pa mi je negravžno če je tip po hrbtu fuuulll kosmat, to pa mi je res bljak…je pa res, da tisti, ki so si tud niso sami krivi:-)”

Še vedno pa živimo v 21. stoletju kjer je tehnologija že tolk napredovala da vsak lahko poskrbi za to da se da razločit katere vrste živega bitja je – človek ali žival.

enako kot bendzi 😛 po riti pa tut ni problem .. se bos ze navadu
pod pazduho pa samo zabrit z mashinco za lase 😀
treba probat veet peno
tut velik bol higienicno je , ce si obrit …
.. in v modi so kvecm nekosmati tipi .. ane mishika, blondy in ostale 😉

in zakaj se brijes po obrazu ? ti je grdo, ce si kosmat po faci ?
velik ljudem je pa grdo, ce so kosmati tut drugje
ne vem kako lahko delate tako razliko

Kako samo z mašinco za lase? Valjda, da če se briješ pod pazduho da boš šel do nule, al ti samo na milimeter pripelješ?

ja ene par mm (1-3) ostane, nich ne bode, ker so cist mehke pa nich ni v napoto, ker so tok kratke (jih skor ni)
verjetn se nam z britvico, ker ratajo dlake mocnejse, pa tko tut pocasnej rastejo
recimo 1x/tedn do dva tedna

in potem zenske kompliciramo?

🙂

Hmmm… no to je dobro vedeti, če bi se jaz odločil pobriti pod pazduho bi šel verjetno na nulo… tako pa bom verjetno za prvič poskusil tvojo metodo…

tip brez kocin je prav glup.
jak,men to sploh ni tip.že ženske se mi zdijo neumne,to cilja predvsem na tiste,ki se depilirajo tudi po rokah…

Zamo za info…dlake z britjem ne postajajo mocnejse!

lp muteman

Meni je všeč, če tip ni preveč poraščen-torej če nima ljubavnega tepiha po prsih(če pa je kakšna kocinca, pa se spregleda:)), če pa je tip po hrbtu kosmat, pa mi je prav nagravžno. Po obrazu pa nujno mora biti pobrit:)) Kar se tiče rok in nog pa naj bodo takšne kot jih je naredila mati narava:) Mi je grdo, če se tip brije po rokah in nogah!

bom pa se jst dodala en komentar…

vedno sem padala na malo zanemarjen look – pa ne mislim zdaj na trimetrsko brado in da dlake iz hlac ven gledajo… tak, da ma razmrsene laske (ne pa tiptop poslihtane) in da si kaksen dan “pozabi” obriti brado in me prav prijetno z njo pozgecka…
🙂

Še eno žensko mnenje: Moški naj se brije po obrazu in glavi, zaradi higiene se lehko pod pazduho, ostalo so pa vse sestrske zadeve, če se smem poslužit besede enega od forumovcev.

🙂
takega zobozdravnika bi jaz:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close