Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Fantje, kje se brijete..

Fantje, kje se brijete..

Jest se brijem..
..po obrazu
..po prsih (tam ne maram kocin pa baje da ni u modi)
..po trebuhu…
..mednožje (naredim frizuro)
.. bi se pa še po riti, ampak se ne morem

Kje se pa ostali brijete?

Po obrazu in pod pazduho..

Prsa, roke, noge, rame, trebuh,hrbet…to mora bit kosmato.

baje da je moderno da imajo ženske rade čimbolj kosmate možakarje
jest se brijem samo po obrazu

Povsod. Ne maram dlak razen mednožje frizurca drugač pa čist. Uporabljam veet kremo.

po obrazu, ce slucajno najdem britvico

Tako se govori! :))

kva? pod pazduho se brijete?!?!? cccccc… to je preveč sestrsko usmerjeno…

Pravzaprav se večina aktivnih športnikov brije pod pazduho, zato ker je sicer vse skupaj precej nehigienično, srbi in pa tudi moti pri nekaterih aktivnostih. Kozmetičarka bo športniku, sploh čez poletje, svetovala britje pod pazduho.

Nekateri moški pa to počnejo zato, da se izognejo lužam na srajci, ki na sestankih izgledajo res ogabno.

Jaz sem za britje, dlake so meni ostanek preteklosti (čeprav po nogah in rokah je okej :)). Ne vem, vsaj tista dekleta s katerimi sem bil, so bila bolj nagnjena k pobritim moškim (minus roke, noge in frizurca seveda).

Dvorezna opazka glede na to kje vse se brijes sam…..

Torej se depiliraš? Pa uspeva na moških dlakah, ki so močnejše in trpežnejše?

Namenjeno Bendziju

Tisti tip ki se brije po prsih in pazduho je vreden metka!!! Mehkužci jedni!!!!!

Obrijem se le po obrazu pa še to vsaki 2 ali 3 dan ali po potrebi. Drugje pa sem urejen (npr. tako da ne moli šop dlak izpod pazduhe oz. da nimam pragozda na prsih ali med nogami-bljaarrghhghghhh) Poraščenost mi je čist mim :/

Jaz se brijem v kopalnici. 🙂

LP
Rok S.

Brijete se po prsih. Pa ste tipi al ste @!#$?

Men se še po obrazu ne da vsak dan brit in počakam, da so mal daljše…ti pa maš cajta in veselja s tem. :))

lp ajs

Jaz se brijem po obrazu pa ne zato ker bi blo to v modi (zarad drugih) ampak ker se jaz boljše počutim

Ta je bla dobra “baje ni v modi”.
V Sloveniji je v modi, da je veliko avtomobilskih nasreč, tako da pazi.

;;;)))))

Grom temu se reče urejenost – vsaj za moje pojme in to čist podpiram. Ženske mormo bit vedno tip top, dec je pa lahko tak kokr da bi iz jungle prišo da dokaže da je moški?!?! Ne ga srat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close