fantek ali punčka
Oglašam se vam, ker me že skozi vso nosečnost nekaj močno zabava.
Načela sem 7 mesec in sem že kar precej okrogla. kil menim, da nimam preveč(7) in v bistvu se od prvega dne počutim čudovito.
Ne vem kaj se enim podi po glavi ,ampak kjer koli se pojavim povsod sama prerokovanja.Imaš okrogel, malo špičast trebušček- fant bo! Kako se počutiš -jaz sem se skoz dobro kot ti- fant bo! Koliko si zredila-ja pri punčkah se bolj-fant bo!Vidim, da nimaš težav s kožo in lase imaš bujne-fant bo,…………………..
Pa od kod hudiča? Kje imaš rtg oz. uz. ? In prav nihče mi še ni ponudil punčke, vsi mi dajejo fanta. In moj dragi? Seveda se topi od ponosa, ker on ve kaj dela in je fanta naredil.
Obožujem svojega sončka kar koli pač bo, ampak vseeno me včasih malo zamika, da ne bi bilo švoh če bi vsem tem pametnim bučam zavezala jezike in se pojavila s punčko!
LP vsem
Hehe, jaz sem zdaj v 8. mesecu pa mi že nekaj časa vsi prerokujejo, kakšnega spola bo dete. V glavnem vsi pravijo, da bo punčka. Ker imam bolj okrogel, zaobljen trebuh, ker mi paše sladko, ker se nisem v obraz nič zredila,… Do zdaj mi je samo ena soseda rekla, da bo fantek, vsi ostali so prepričani, da bo punči.
Tudi jaz pa še čakam na potrditev njihovih teorij v praksi. Bomo videli, če bo res punčka…
LP, Kleo
Mene pa je srečala ena soseda in je rekla, da je fantek (jaz sicer vem, da je), ker ga visoko nosim. Drugi pravijo, da so vedeli, da bo fantek, ker se nisem nič spremenila v obraz in ker imam lepo kožo. Tretji, da so vedeli zato, ker sem veliko bruhala, češ pri punčki pa ne bi. Tu je verjetno nekaj starih “vraž”, odkod zares vse to pobirajo, pa ne vem.
Na začetku so mi celo govorili, da jaz sigurno čutim, kaj bo. Češ da vsaka mama ve. Jaz pa sem enkrat bila bolj razpoložena za punčko, drugič za fantka. Lahko samo rečem, da sem slutila fantka zato, ker zanj nikakor ne moreva izbrati imena, za punčko pa sva jih imela že cel kup. In sem slutila, da ne bo vse tako enostavno.
Naj bo, kar bo, samo da bo živ in zdrav, a ne?
Prvi otrok je sin in seveda, to je bilo vsem tako normalno, saj se v našem kraju in posebno v naši hiši delajo le fantki (?????). Halo, in seveda tudi tokrat bo po njihovem fant, saj kaj drugega ni mogoče. To je mnenje fantovih staršev.
A so se kljub temu mišljenju v našem kraju rodile v zadnejem času 3 punčke in le 1 fantek.