Najdi forum

Imam prijateljico, ki je krasna punca – bistra, duhovita, splošno razgledana, prijetna družba, zna človeka spravit v smeh in zna ti dat misliti. Zna poskrbeti za vse druge, le zase ne. In vem, da si ful želi imeti fanta, ampak pod krinko dolgojezične odločnice se skriva boječa sramežljivka. Seveda ti za nič na svetu tega ne bo priznala, ampak ko jo človek pozna 10 let ali več, tudi to prebere med vrsticami.

Edini možni problem je ta, da je malce bolj okrogle postave. Čeprav je športnica po duši. In predvsem vedno nasmejana.

Sprašujem se, ali je fantom res tako zelo pomemben izgled, saj vsi želijo biti njeni prijatelji (saj pravim, da je prijatna družba, heh), nihče pa ne naredi koraka naprej…

Kaj pravite na to fantje?

lp, ps

Res imaš prav, vsi sem pa tja pamet solimo, namesto, da jo ta trenutek nam, pojdi z njo raje na kavico, povabi jo ven, na sladoled ali pa v kino.

Očitno jo poznaš, pojdi ti z njo, pa boš takoj negiral tisto tezo z okroglostjo.
Nekdo mora začeti, vse veš, ne mroeš pa narediti koraka naprej….zakaj…eni preveč solimo pamet, namesto, da bi ukrepali.

Ne boj se, bodi to kar si in naredi to kar misliš.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tudi jaz imam prav tako prijateljico in Primož, s svojim odgovorom mi nisi bil prav v nobeno pomoč….jaz že grem z njo na kavo in z njo v kino, a kaj ko si ona želi FANTA, ne pa punce 🙂

Lepo, da is povedala da si punca!

To mariskaj spremeni. Kje v tvojem sporočilu pa naj bi bilo razvidno, da si punca???Enkrat si pamet solim, drugič Tia, za začetek iskrenost pa potem naprej, pa ne pri meni, eden ima dobro napisano misel, direktnost obrodi sadove.

Nauči jo živeti, da je to kar je in da naj bo ponosna na to kar je, nikar pa se ti ne obremenjuj z njeno malo bolj obilno postavo. Kajti to se čuti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zivjo, Primoz

Jaz sem ena iz te kategorije. Zanima me pa, kako naj se naučim biti ponosna nase in biti kar sem. Celo življenje sem bila prepričana, da nisem dovolj lepa, suha, privlačna, iz tega se je razvilo ogromno problemov, ki jih že precej časa rešujem in tudi kar precej uspešno. Sem pa občasno še vedno zelo občutljiva na svoj videz, ker sem imela že vse od anoreksije do bulimije. Zdaj imam nekoliko preveč kg – 165 cm, 60 kg – ampak normalno živim, se ne zapiram, sem odprta, cenim celoto, ne pa samo visez … potem se pa pojavi en tip, ki se vrti okol mene, ceprav mi ni do njega, se trudi, kako me pridobiti … in izjavi da sem mu po znacaju ful vsec, da imam eno notranjo lepoto, ceprav na moj stas ne bi lih padel.

In meni se spet vse sesuje.

eja

Eja,

takole ti bom rekel. sploh ni važno al izgledaš dobro ali ne, kakor je važno, da se počutiš dobro in kaj izžarevaš. zagotovo marsikdo reče, da me privlači tovja notranjost in tisto kar izžarevaš in po mojem je to tisto bistveno, še sreča da kdo to opazi. kajti to je veliko več vredno kot izgled. Če dobro pomisliš, boš videla, da vedno lahko nadeš nekoga, ki je “lepši” težko pa boš našla nekoga, ki izžareva več. In ko na koncu sešteješ vidiš, kaj je bolj pomembno.
Iskanje samega sebe, je najbolj zahtevna naloga, vendar nikoli ne prideš do konca, bistvo pa je da iščeš. in ravnoto iskanje privlači druge, to je to, da se zavedajo, da ne bodo stagnirali ob osebi ampak tudi osebnostno rastli.

kdor gleda na stas, ta ne bo s stasom nikoli zadovljen, prej ali slej bo našel boljši stas. Saj mogoče bo kdo rekel, da izgled ni pomemben in da si lahko nato najde vsporedno drugo osebo, ki bolje izgleda. Če je to res, da si najde drugo osebo, potem ne ve kaj ima poleg izgleda. Potem je za oba bolje, da si najde drugo, akjti razume vrednosti tako ali tako ne bo.

In samo še vprašanje?
Kaj misliš, kakšna je za slepega lepa ženska, lep moški?

Primož

Primož……kaj se je zgodilo s svobodo govora?
Nisem vedela, da si lahko ti pridržiš pravico cenzure, drugače ti niti ne bi ugovarjala.
In ti meni o iskrenosti…..
Deževen pozdrav tvoji vesti!

če bi s tem naredili še veš škode,….zakaj?

Če v iskrico pihneš, razplamti,
če nanjo pljuneš, ugasne,
oboje prihaja iz tvojih ust.

Primož

hm……komu bi naredila še več škode? Tvojemu ugledu?
Nima smisla se tako pogovarjat, če meni predpisuješ nizek start, sam pa zdirjaš z visokega. Ti paše tak svet?

New Report

Close