Najdi forum

Fant si želi skupnih prijateljic

Tisti, ki največ govorijo o seksu po navadi najmanj seksajo.

To da fantaziramo in se zadovoljujemo na vse je nekaj normalnega, na vaše prijateljice, sestre, mame,…ok malo pretiravam spet odvisno kakšno mamo imate hehe. Eni to priznamo, drugi so pametno tiho in zanikajo. Ženske tega ne razumete in takoj jok in stok na drevo. Ko masturbiramo se ne gre za vas, gre se za nas. Lahko tudi v seksu in zvezi na splošno s partnerko vse štima pa bomo še vedno tu pa tam na roko. Samo ženska nesigurnost se pokaže, tukaj se ne gre za vas.

Isto kot gledamo druge ženske na plaži, bazenu ali na cesti. To delamo vsi in je mučenje če ne pogledaš. Pa ni nič slabega, nespoštljivega in verjemite, sekundo kasneje že pozabimo. Nam to nič ne pomeni. Samo vam to nekaj pomeni! Za brezveze, ne sekirajte se.[/quote]

Se podpišem pod tale zapis! Le zakaj bi delali dramo in paniko iz stvari, kjer ni potrebno?

Sama se občasno slišim z frendom po telefonu, kateri je mimogrede tudi fantov kolega in se skupi greva malo rajcanja in masturbirava. Ko sem pred časom o tem povedala frendici, je bila vsa iz sebe, da kako morem in da varam fanta! Jaz ne vidim varanja v tem, saj se s frendom samo slišiva, ne sexava, se me ne dotika. To počnem pač za 4imi stenami in se v bistvu fanta nič ne tiče in kot je zgoraj napisano, se gre za mene, ne za mojega fanta. Par minutk in potem je takoj pozabljeno… do naslednjič, ko se nama zahoče in se pokličeva.

Predlagam, da fantu vse to poveš in naj ti sam pove, če gre za varanje. Boš videla, če bo tudi on takoj pozabil. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close