Najdi forum

fant se z mano hvali in me zali na nek nacin

Kaj naj naredim?
Danes sem zvedla od prijatelja, kako se em tip z mano hvali, kako sem naivna govori, kak mu v vsem ustrezem, kak sem nora nanj, kak me lhka on izkorisca, vsej soli govori kaj sva kaj delala v postelji…To je moj najbolsi kolega, naj bi bil in tud moj bivsi fant s katerim sem seksala redno tri mesece…kaj naj zdej naredim?!Cela sola ve za to in me imajo vsi za najbolj naivno, lahko zensko v Celju….Mislim da je sel predalec…Mislte da se je ta njegov kolega zmislu oziroma da se je ta fant zlagal njemu(k bi se me sramovav itd)in ta je zacel potem siriti te neresnicne la resnicne novice…

Jasna,

veš samo potrjevanje je huda reč, ljudje si izmislijo vse mogoče, prepričati v nasprotno jih ne boš mogla, lahko pa rečeš, da če bi bila tako naivna bi bila še vedno z njim, po drugi strani, pa sploh ni bil tako dober kot se hvali, nasprotno, v postelji popolnoma sebičen in lesen, če pa boš povedal akj o njegovem…saj vemo čem, tam pa so moški najbolj občutljivi :-))

Nikar se ne obremenjuj, ampak niti ne pusti, da se tako dela s tabo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

mah poslovi se od obeh pa si najd enga cool tipčka. Itak da takrat ko si zaljubljen drugih sploh ne opazš,tko da najprej vse dobr prečikiri,pol se pa odloč.

Najboljše, da soočiš svojega fanta in prijatelja in da se pogovorite. Potem boš pa videla kdo se bo izmikal in kaj se bo izcmililo. Če je fant res tako govoril potem ne vstrajaj pri njem ker te ni vreden.

New Report

Close