Najdi forum

Fant me je pustil

Pozdravljeni
Obračam se po pomoč stara sem 16 skoraj 17 in Pred 3 tedni sem spoznala fanta… ko sm ga prvič videla sm takoj začutila nekaj močnega… in k me je prvič poljubil sem vedela da je ob tisti ki ga hočem. Nisva hotila samo muzila sva. Po14 dneh nama je dal konec čes da nima časa in a ni pravi zame a me bo samo prizadel. Pustil me je na lep način je zelo prijazno to naredil. Ampak jst si ga nemorm izbit iz glave enostavno preveč ga ljubim… prosim pomagajte kaj naj naredim

Spoštovana,

vem, da je zelo boleče, če te zapusti fant, a potolažim te lahko s tem, da bo bolečina vedno manjša, dokler ne bo le še spomin na preteklo ljubezen. Ker nista bila dolgo skupaj, navezanost še ni mogla biti tako močna.

Pri zmanjšanju bolečine naj bi pomagalo izogibanje stikom z bivšim fantom in telovadba. Sedaj je čas, da se posvetiš sebi, da o vsem skupaj razmisliš; o tem, kaj se je zgodilo, o tem, kako je lahko prišlo na njegovi strani do takšnega preobrata, sama pa si verjela v vajino zvezo. Morda ti bo ta izkušnja dala nova spoznanja o sebi in dinamiki v odnosu, da boš v naslednjih zvezah lažje prepoznala, ali je naklonjenost obojestranska; ugotovila, kako se kaže, če ni; našla načine, kako se bolj prepričati, ali se je fant pripravljen potruditi zate. Poleg tega ti predlagam druženje in pogovore s svojimi vrstnicami, da boš tudi na ta način “izlila” bolečino iz sebe in se nekoliko razvedrila.

Ostani močna. Prepričana sem, da bo prišla nova ljubezen, četudi ne bo tako silovita, boš morda spoznala, da se je to zgodilo z nekim namenom in ti ne bo žal.

Jana Metelko, dipl.soc.del.

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

New Report

Close