Fant in njegovi frendi
dej no na tipi viset kt ena pijauka…Zesam odgovor da bos sla lohka zravn, ce bo plac da slutit , da mu tole tvoje zajedanje ze mal preseda…Najd si kaj za pocet, in zapoln si prosti cajt tut kdaj pa kdaj sama…Ajd u roke se uzem, pa pust mu dihat…Vrjem mi da to u prvi vrsti dobr zate….
tip rabi malo svobode, kar je logično, če nista čisto popoln par, ki bi si želela tiščati nonstop skupaj.
Tale “če bo plac ” je mal težka.
Zdi se mi,da sta oba čudna.
Meni se to ne zdi ok da gre sam s frendi na morje. Še predobro vem kako to izgleda.
Pa sploh ne omejujem tipa, normalno gre s frendi ven kadar hoče, tudi jaz grem večkrat sama in sploh nisma skozi skupaj.
da gre pa sam na morje se pa nikakor nebi strinjala, pa tudi njega bi ziher motilo če bi jaz prišla s tako idejo.
se ne strinjam, jaz sem bila sedaj sama na morju s frendicami in se ni zgodilo nič takšnega, kljub možnostim.
Ce ni zaupanja ni nic, ce te misli prevarat je to tud za voglom, ce ves kaj hocem povedat.
Da pa neb pustila fanta samga na morje, si pa sploh ne predstavljam…
petra a te lahk neki prašam..a je tvoj fant mogoče iz črnuč?
Je reku da ne bo šel na morje (by the way: šli naj bi ene 3 tipi pa 2 babi) ampak ne zarad mene, pač se mu ne da. Drgač pa Lejla.. ni iz Črnuč 😉
ne gre na morje prou zarad tebe,cetud ti je nalozu da se mu ne da
Zzzz: ne gre na morje k se mu ne da, ker nebi šel s svojo družbo, ampak s sodelavci. Sploh sm mu pa jst (preden mi je reku da ne bo šel) rekla da se nočm usiljevat in da tko al tko ne bom šla zraven. Happy now??
Se vedno trdim, da ne gre zarad tebe, ne zato ker semu nebi dalo……
Lih ta vikend je su fant s kolegi na Svic v Catez, jst pa s svojimi prijateljicami na Blejsko noc. Pa sem sla jst na morje za en teden s frendico, pa je su on za 4 dni. Zdej greva skupej z druzbo na morje. Tle je vazno zaupanje. Ce zaupanja ni, ni nic. Jst sm mnenja, da ce tip misl varat, bo varal tudi v domacem kraju. Verjetno zarad tega ne bo su v tujino. Sploh pa noben tip ne bi prenasal posesivnosti in tezenja v smislu; “Joooj, a spet gres, pa brez mene itd itd”. Prej ali slej bi mu dopizdilo. Tut desci rabjo svobodo, tko kot me. Tip mora met tut svoje kolege, z njim zurat, brez zenske.
imajo prav, da ga mors tud mal samega pustit, drugace se bo navelicala tvojega drzanja na vrvico. sj vem, d ti je smotan, ampak vcasih moramo mal potrpet. prvo leto, ko si skupaj s fantom, hočeš bit skoz z njim, sploh ga nočeš delit. pol pa pride obdobje, ko spoznaš, da bosta oba izgubla prijatelje, če bosta skoz samo sama in bosta zapostavljala druge.
če vama je usojen, bosta lahko še celo življenje uživala skupaj!!
Forum je zaprt za komentiranje.