Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Fant in njegovi frendi

Fant in njegovi frendi

Čau folk!

S fantom sva skupaj skor 1 leto pa pol, stara sva 21, ful se mava rada, na vseh področjih se ujameva. Mene pa mal moti, ker bo šel verjetno septembra spet za vikend sam s frendi na morje (1x letos je že šel). Sej drgač greva midva na morje 2x skupi, pa na kšn krajši izlet v tujino, sam vseen mi je bedno… Rekla sm mu “Spet boš šel sam na morje” pa mi je reku, da če bo plac, bom šla lohk tud jst. Sam to ni to. Frendi mu velik pomenjo, in men tud frendice, sam vseen… Mi kej svetujete? A narobe razmišljam?

Lep večer še naprej!

Jah ne vem, moje sožaje fantu, če si tako zatežena, da ga en bogi vikend ne pustiš samega s frendi na morje. Ti pa ta čas zapolni skakšnimi aktivnostmi s prijateljicami, ne vm v čem je problem.

Malo preveč si posesivna. če bi fant mislil it za 14 dni na morje brez tebe, bi še razumel, tako pa..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

dokler te ne vara, ni problema

ce ga bos pa zacela omejevat, se bo pa sam eskaliral na slabs

eno zaupanje pa tud more bit, tko da take it easy

lp

Da gre za en vikend na morje s frendi, pa si ze vsa na trnih, zakaj ze?
Ne vem, jest sem ga ze veckrat pustila da je sel, pa mu nisem nc tezila, drugo je, ce mu ti ne zaupas, ce sta mela kaksne tezave, o tem nc ne pises, tako da domnevam, da si samo brez osnove ljubosumna in da mu ne privoscis, da se mal po svoje in brez tebe zabava. Ne vem no, za moje pojme prevec kompliciras.
LP

OK, hvala vama 🙂 Ma ja vem, da sm mal posesivna, sam k mam eno frednico k je s svojim tipom non-stop, povsod gresta skupi, tko da tud z njo se ne morm dobit zvečer (k je skos z njim), ene ne bo doma takrat, sošolke iz faksa bojo pa tud ne vem če bojo mele cajt…

Fora je v tem, da mam velik frendic, k nasprotujejo, da bi ga fantje posebi neki žural in okol hodil sami, pol pa one tud nikamor ne grejo same. Kaj nej pa pol jst, sama doma pred tv-jem? Ah sej bom probala kero dobit. Drgač pa se nisva nikol varala, lubosumna pa sm mal ja. 🙁 Pa čeprov nimam razloga za to.

Ne stekam takih punc, k ne pustijo, da ga fantje mal serjejo okol, hkrati pa ne razumem, da se tipi pustijo, ocitno so res za skp:)
Sigurno bos za tisti vikend v septembru ( kje je se to) nasla kaksno prjatlco, da gresta mal ven, vk kino karkol, da se mal zamots, samo ne pa sedet zraven telefona, da te bo poklicu:)
Sej, da si mal ljubosumna je ok, da pac pokazes, da ti ni vseen, sam pazt mors, da to ne preraste v vec, ker tip verjetno tega ne bo najlazji prenasu.
Pa dej predlagi ostalim puncam, da se same dobite, kaj a ste skoz poparckani?
No, v glavnem, sigurno ni tako bad, se bo ze nekako uredil, bos vidla:)

Hvala Sestrca! 🙂 Sem že boljše volje! Ja sej zihr bo kera frej takrat. Drgač pa sm zadnič, k sm bla s frendico na pijači, ji mal govorila, k je šov moj parkrat sam vn s kolegi itd. in je takoj me začudeno vprašala “A on skos tok pogosto sam vn hodi?” pa kt da ji je blo ful sumljiv. In tud jst ne bi rada da bi moj začel ful sam okol hodt pa to… Sam to ni pa nč tazga, če gre 1x na mesc kam sam, ane!

Ja, ja, 21 je še ta starost, ko ste ženske zelo posesivne in prpičane, da mora tip 24 ur na dan viseti z vami, če “hodita”…Otročje…A moški nimajo pravice iemti niti en dan časa zase?

Ni čudno, da se marsikatera punca, ko neha s tipom, počuti čisto izgubljeno, če pa za čas zveze niti ni iemla svojega življenja, ampak sta imela le dvojnega..Zato se tudi marsikatera zveza konča, ker ima tip dosti posesivne ženske.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, ni panike, sam da si boljs:)
Da gre enkrat na mesec vn s kolegi, ma se sama bi ga naterala! To, da gre ven z njimi je sam znak, da je socialen, da se zna zabavat, tko k se spodob:) Lahko pa da njej ni blo jasn, kako to da mu tako zaupas, ker ona svojmu ne(sam domnevam)…
Cau

Spider, sej sm že napisala, da mam velik takih prjatlc k so non stop s svojimi tipi, vsak dan (kar men by the way ni kul-midva se vidva 4 dni v tednu). In ko se hočm s kero dobit-guess what? Nima časa ker se s svojim dobi! Res je žalostn, prej smo ful skupi visele, zdej pa niti en večer nismo ble same.

Sestrca, ona mi je res rekla da ona njega že nebi tko pustila vn… Pa da onadva vse počneta skupi (kao tko je rekla: Sej zato sva pa skupi ane, in valda da greva povsod skupi). Moj fant pa tud rab mal svobode, tko kot jst, sam da je men bed k on je s kolegi, jst pa takrat nimam bit s kom k so skor vse skupi s svojimi tipi.:(

hojla…

men se zdi ta situacija cis tko…brez kompliciranja..
moj fant je že skor cel mesec v franciji…naj sedim v sobi in ga čakam??
Ne..grem s frendi ven..res je da ga pogrešam sam ne morš bit skos s tipom skupi..mal svobode pa ja ti tut potrebujes…da si izoblikuješ neka svoja načela,ne pa da na koncu taki pari že isto mislijo na koncu…mal raznolikosti, pa bo tudi zveza bol zanimiva..boš vidla…če mu boš rekla da ne sme it bo pa sam še hujš…

mej se.,

Balea, prepovedala mu itak ne bom, ker nimam te pravice in tud on men nč ne prepoveduje. Sočustvujem s tabo in upam da se bo tvoj kmal vrnu iz Francije. Vem da se sekiram za brezveze, sam takšna pač sem. 🙂 Tud lubosumna sm za brezveze-men ni pomoči! 🙂

joj, septembra…pa že zdele kompliciraš

pustga tist vikend, nej gre

če mu pa ne zaupaš, je pa itak brezveze…

LP

PS-ti ga pa tist vikend zažuri v svojmu kraju….kot se za žensko spodobi;)))

Oj,

čist te štekam, ker je pri nama isto:)! Midva sva skupaj tri leta, pa je šel letos že drugič s frendi, za 5 dni na morje!

Ma pa sej bi šla lahko zravn, samo skoz pa tud ne morem zraven njega viset kt en obesek za ključe:)! Pa itaq, da sem pomislila, da je tam še povhn lepih deklc… samo jebiga, tudi jst ga rada včasih brez njega feštam:))!

Tko da, brez skrbi nej ga gre mal zafeštat, ti pa pejd s frendicami kam, al pa mal lenuhar doma!!

LP

Under cover – lepo da je še ena podobna 🙂 A drgač se štekata pa to? Pr nama je vse tko k more bit, sam jst mam včasih tiste čustvene pomisleke-kaj pa če bo tm kšno spoznal itd. … Drgač mi je reku da ne misl zajebat k me noče zgubit.

Kaj si pa ti počela tistih 5 dni k si bla sama?

kolk sta pa stara…sam firbec me matra

21

A medva:)? Jst 19, on pa 22!

Petra!

Ko je on lepo užival na morju, sem se jst, pridna, učila za izpit:)! Pol sem ga pa še usekala (izpit mislim:) ), pa še avto sem mu razbila- jst nič kriva:)!

Evo jst imam tudi kakšne pomisleke kdaj, kaj pa če drugo spozna, kaj pa če & itd…. samo nisem pa tak tip človeka, da bi mu težila s svojimi ČE-ji! Raje se svoji frendici izkašlam njemu pa dam mir:)! Zato, ker tudi meni pomenijo frendi veliko in še zmeri ga rade feštamo brez tipčkov, kar je po moje tudi “zdravo” za zvezo:)!

Mislim, da nama kar fajn laufa:), samo nikoli si ne bi mislila, da bova z njim že tako dooolgo, ker sva res čist tko začela…

Papa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close