Najdi forum

Odgovor na objavo uporabnika
mojezivljenje1234, 31.08.2021 ob 00:55

Zivjo,

Ne bom pisala o tem koliko let imam, naj bo dovolj, da povem, da sem recimo v poznih tridesetih. Imam fanta s katerim sem v vezi nekje 13 let ali vec. Nimava otrok. Se zaenkrat ne. Odnos je ok, lahko bi bilo boljše, ampak lahko recem, da sva dobra prijatelja, in se imava rada, le sexava ne skoraj nic oz. Zelo zelo malo. On ne da nikoli skoraj pobude, jaz pa tudi ne. Niti ne vem vec, koliko si zelim sexati z njim se, ce sploh, saj me v postelji odbija oz. Ce sem bolj natancna, ne morem se pred njim sprostiti, se manj imam zeljo po razgaljenju pred njim. Cudno je vse skupi ja, ampak tako je. Že dolgo. Morala bi povedat celo zgodbo, da bi razumeli, zakaj, kako itd. Moje otrostvo je bilo eno samo trpljenje. Oce alkoholik je neprestano uniceval vse kar je bilo v hisi dobrega, imela sem posledice njegovih psihičnih in čustvenih motenj. Se danes ga iskreno sovražim. Imela sem en kup ali lahko bi rekla, odnos za odnosom zlorabljajocih moskih. In tudi zensk. Veliko ljudi ne v življenju spesta, mimogrede naredi majhno, da sm in poniza. Ko zacutijo, da imam travmo zacnejo tacati po meni in se izzivljati.ta fant je prva normalna oseba v mojem življenju, ki je pošten, srcen, delaven in ima me rad. Vendar problem so nezdravljene rane iz mojega otroštva, življenje v isti hisi z rabljem (zivim namrec v zgornjem nadstropju v hisi staršev sicer z locenim vhodom) in nezmoznost ali nehotenje razgaliti se pred nekom, ki mi he blizu in zato moje konstantno beganje v fantazije z drugimi moškimi s katerimi bi bila pripravljena sexati, saj pred moškimi, s katerimi nimam vzpostavljenega odnosa, lahko sexam. Tezava nastane sex v odnosu, saj pride do toxicnega sramu s katerim se pred človekom, ki mi je blizu zaprem. Pred moškim, ki je mimoidoc pa bi lahko sexala takoj. Sliši se morda cudno, a tako je.

Torej v odnosu in nasploh z življenjem, ki ga zivim nism zadovoljna zaradi zgoraj nastetih dejstev. Rada pa bi bila srečna v partnerskem odnosu, ki bi mi nudil tisto kar si zasluzim, in to je tudi dober sex.

Čutim, da zaradi travm, ki jih je preveč ne zmorem živeti sebe, cutim dusenje od zlorabljajoče družine, cutim zlorabo očeta zaradi katere ne morem imeti normalnega odnosa z nikomer.

S fantom bi sicer rada ostala, a po drugi strani ni prav, da ostajam nepotesena in sexualno neizziveta.

Ko sem hotela na terapijo, fant niti slisat ni hotel.

Cutim eno globoko zalost.

Ce me kdo osvaja po fb sem vesela, vendar se mi dogaJa, da vsi slej ali prej zbezijo, da nihce ne ostane in da vsi ti osvajalci po fb, samo izigravajo, v resnici se nihce sploh noce dobiti z mano, niti sexati, ceprav bi se jaz takoj, saj ne glede na vse, ni prav do mene, da ostajam sexualno nepotesen.

Rada bi vas odgovor v zvezi s tem, kaj naj naredi zenska v taksni situaciji kot sem jaz.

Naj omenim še, da sta mi usec 2 njegova prijatelja. Od fanta prijatelja, nimam namrec socialnega kroga, kjer bi lahko spoznala nove ljudi. Eden je ze namignil, da bi lahko kaj imela, drugi se ni izjasnil, vem samo, da sem mu usec. Oba delujeta, da rada sexata in ce ne drugega bi se usaj nasexala, ne pa, da pri zivem telesu propadam, tako telesno kot dusevno.

Vem, da boste se zgrazali, da si želim sexati s prijateljem od mojega fanta, vendar kako si ne bi, ko sem v najlepsih letih, zgledam zelo dobro, a v sebi nepotesena. O tem njegovem prijatelju tudi vsak dan fantaziram. Vsec mi je zelo in ce bi se mi ponudil, bi sla takoj z njim v posteljo.Kajti tako ne morem vec živeti. Brez sexa pri 30ih.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Piši mi na [email protected] in se tam raje kaj pomeniva, pokažem pozitivno stran življenja, ki se mi zdi, da ti je manjka.

Glede na to, da pište, da vas vsi zavračajo, lahko zaključite, da je nekaj narobe z vami in ne z drugimi. Pa saj o tem obširno pišete tudi sami. Iz vašega pisanja je videti, da je z vami težko komunicirati, čutiti je napadalnost in nezrelost, ki ljudi odbija. Od ljudi dobivamo nazaj to, kar dajemo. Prijateljstvo pomeni prijaznost, toplino, zvestobo, pomoč v stiski….Ali vi lahko komu to dajete? Pričakujete pa vse dobro od drugih. Poskusite videti kaj dobrega v drugih ljudeh, približajte se jim kot človek, nudite komu oporo, pomoč in vaš socialni krog se bo kmalu razširil. Na ta način boste spoznavali tudi nove ljudi in mogoče našli svojo sorodno dušo.

A res naoadalnost je čutiti?

Kje pa jo vi vidite??

Mislim res ste pametni. Ejga

Avtorica najdi si psihologa, ker bos pri 40 za v psih.bolnico

Cela se bos sesula.

Aja, kdo ste pa vi, da boste meni določali, da bom pri 40.tih za v psihiatrično bolnico?

No, kdo ste?

Zakaj pa bi se po vašem sesula?

VI ste eni od tistih toksičnih ljudi, katere uboga zemlja nosi, namesto, da bi vas vzelo. Življenje brez takšnih ljudi bi bilo mnooooogo, mnooooogo lepše.

Anonimno 8276, 07.11.2021 ob 17:40

Aja, kdo ste pa vi, da boste meni določali, da bom pri 40.tih za v psihiatrično bolnico?

No, kdo ste?

Zakaj pa bi se po vašem sesula?

VI ste eni od tistih toksičnih ljudi, katere uboga zemlja nosi, namesto, da bi vas vzelo. Življenje brez takšnih ljudi bi bilo mnooooogo, mnooooogo lepše.

Na podlagi česa pa sklepaš, da bi bilo življenje lepše brez skupine ljudi, ki jo zgoraj navajaš? Vse življenje se človek uči, pa ti bom zelo hvaležen če me boš vsaj z najmanjšim dokazom poučila, da imaš prav.  Iskrena hvala za morebiten odgovor.

Ja, to pa ne bo težko odgovoriti ane.

Zato, ker noben normalen človek ne želi drugemu slabega in tudi ne napoveduje črnih scenarijev. Že zato ne, ker dotične osebe ne pozna.

Z ljudmi, ki pa kar tako veselo regljajo o prihodnosti drugih ljudi, ki jih ne poznajo, pa res, ne želim imeti opravka.

Pa nasvidenje.

Anonimno 8276, 13.11.2021 ob 03:01

Ja, to pa ne bo težko odgovoriti ane.

Zato, ker noben normalen človek ne želi drugemu slabega in tudi ne napoveduje črnih scenarijev. Že zato ne, ker dotične osebe ne pozna.

Z ljudmi, ki pa kar tako veselo regljajo o prihodnosti drugih ljudi, ki jih ne poznajo, pa res, ne želim imeti opravka.

Pa nasvidenje.

Ljudem ne želiš nič slabega, če jim želiš, da bi jih zemlja vzela? Tudi ti ne poznaš teh ljudi in pojma nimaš, zakaj so tako reagirali, pa si dovoliš jim napisat, da bi bilo bolje, da jih pobere. Zanimivo razmišljanje.  Odkrito povedano, ja, napadalna si in agresivna. Ne poznaš ozadja, ljudi žališ in jim očitaš, če oni to počnejo isto.

Naprej ne bom odgovarjala, ni mi do praznega prepucavanja. Kot vidiš, se nikomur ne ljubi dolgo je**t s tabo. V nobenem pomenu besede.

https://rollbit.com/referral/rollbitsanta

Nobenemu se ne ljubi dolgo jebat z mano.

Le žalitve poznate, vi ljudje, le žalitve in ničesar drugega.

Ja, res je boljse, da se umaknete v luknjo iz kjer ste prisli.

Niste vredni, da živite takšni kot ste.

Anonimno 8276, 08.12.2021 ob 19:34

Nobenemu se ne ljubi dolgo jebat z mano.

Le žalitve poznate, vi ljudje, le žalitve in ničesar drugega.

Ja, res je boljse, da se umaknete v luknjo iz kjer ste prisli.

Niste vredni, da živite takšni kot ste.

Imaš prav, to, kako sem napisala tisto o j**, je bilo nesramno in se ti opravičujem.  Da deluješ agresivno do ljudi, pa še vedno mislim, kolikor lahko sodim po tej temi. Ali ti človek napiše kaj prijaznega ali nesramnega,  je tvoja reakcija ista, zabiješ ga in obtožiš, da ti želi slabo. Vso pravico imaš do take reakcije, škoda le, da s tem odbiješ tudi ljudi, ki bi lahko bili do tebe dobri. Niso vsi ljudje samo slabi, le to je, da ljudje, ki bi se trudili ti dokazat, da te imajo radi, ti bi jih pa ves čas zavračala, obstajajo samo v filmih.

New Report

Close