Najdi forum

V končni fazi, punca….teorije takšne in drugačne, premlevanje in analiziranje do onemoglosti…vse to je brez veze! Pojdi naprej! Kot da ga ni in ga ne bo…. in tako deluj. Je škoda tvojega časa, misli, solz, česarkoli!

Svetujem ti, da preberi knjigo “Mu pač ni do tebe”. Knjiga zna biti na začetku kar malo šokantna in nesprejemljiva, a vendarle, ko celotno vsebino malce predelaš v svoji glavi ugotoviš, da ima vse skupaj dejansko smisel. Knjiga je napisana s pridihom humorja in sama sem se ob njenem branju prav zabavala. Govori predvsem o moških izgovorih in kako zlahka jim ženske nasedemo ter o tem kako se pred takšnimi izgovori obvarovati. Meni je pomagala pri mojem bivšem, ki je vedno našel 101 izgovor zakaj me nikoli ne pokliče, zakaj nima časa da se dobiva….Mu pač ni bilo dovolj do mene!!! Njegova škoda.
Seveda to ni tako lahko kot se sliši, pridejo trenutki obupa, ko si ga neskončno želiš nazaj in bi ga rada poklicala, razmišljaš ali še sploh pomisli kdaj nate…te trenutke šibkosti je treba premagati in prestati, se zamotiti.

New Report

Close