Najdi forum

Fango -terapija celulita

Čao!

V zadnjih nekaj mesecih, ko nisem redno telovadila, sem pridobila ogromno celulita na stegnih in zadnjici in tega bi se sedaj rada znebila. Na internetu sem zasledila reklamo za Fango terapijo celulita, ki “obljublja” znebitev celulita že po petih nanosih.

Zanima me, če je že katera uporabila ta izdelek, ali je res tako učinkovit oz. kaj mi priporočate za znebitev celulita.
Vendar imam eno oviro, sem noseča 20 tednov, imam ne smem intezivno telovadite. Prosim, da to upoštevate pri nasvetih.

Lp
Taja

pozdravljena.
a to je terapija z algami, ker če je sem jaz to že sprobala vendar pod drugim imenom. ti povem, da se obseg nog res zmanjša, celulit tudi malo izgine ampak dolgoročno ni dober nasvet. plus da je s tem veliko packarije.

Kolegica je probala, pa pravi da pomaga, sam ona se zelo veliko tud s športom ukvarja, pa zelo pazi pri prehrani, pa tud drugače je suha in ni imela nikoli problemov z odvečnimi kilogrami. Bi rekla, da v kombinaciji z vsem, je v redu, drugač pa brez veze…

ze stem kar si ti napisala da tvoja kolegica dela zreduciras celulit ce ga imas…tle fango nima veze

Ja ma jo tud mal :))) Itak da vem, da je največ odvisno od prehrane in treninga, pa da Fango ne dela čudežev, deloma pa vseen pripomore.

Fango pa sam še “napne kožo”. Vidi se takoj po uporabi, seveda pa da je to kratkoročni učinkek.

sem ga probala in sem bila zelo razočarana

Sem ga preizkusila in nič ne pomaga. Mogoče maš občutek malo bolj gladke kože, kar je logično, saj blato deluje kot nekakšen piling in si ga moraš zdrgnit dol, da bi se pa zmanjšal obseg – blablabla…

New Report

Close