Najdi forum

family bike

Že nekaj časa iščem kolo s sedežem family bike. Ali kdo ve, kje bi se ga dalo dobiti?
Če ga slučajno kdo prodaja -041320717..

Ali me lahko ponudnica kolesa iz Domžal pokliče še enkrat, prosim..sem spravila napačno številko :((

pošlji mi kontakt, da ti po mailu pošljem sliko kolesa.
lp Renata

Tudi jaz imam enako prošnjo – torej, če še kdo kje prodaja Family bike (ali ve za koga, da ga želi prodati), naj me prosim prosim kontaktira (031/843-130). KUPIMO TAKOJ. Hvala!

Lep pomladni pozdrav!

Živjo,

tudi jaz iščem family bike. Če ga kdo proda naj me prosim kontaktira na 041 388 944 ali mail [email protected].

Hvala,
Ajda

TUDI JAZ GA TAKOJJJJ KUPIM

[email protected]

Prodajam Familybike.
slika na:
cena 200,00 EUR, sem iz Domžal.
Informacije na mail: [email protected] ali GSM 041/286-986
lp
Renata

Kolo je bilo prodano. Žal sem imela samo enega, čeprav ugotavljam, da vas je interesentov še veliko. Veliko sreče pri iskanju drugega.

lp
Renata

Prodam Family BIke, ohranjen kot nov, nevožen, rumene barve cena 350 eurov, telefon 031657950

cena je pa kar visoka ali je zadnja

Mi ga tudi prodajamo. Vožen eno poletje, super zadeva. Zelo lepo ohranjen, bordo rdeče barve. Ko pa ne potrebujete spredaj sedeža, pa je dodana torba (namesto košare) iz črnega nepremočljivega platna, s pokrovom na zadrgo.

sem pozabila dodati telefon… če koga zanima, naj me kontaktira na 041 765 945

lp

Oj. Prodam family bike, modre barve. Kupili novega in ga uporabljali 2 sezoni. Cena 350 €. Marko, 041 920 963

Tudi mi smo zelo zainteresirani za family bike. Če kdo ve za kakšno informacijo v zvezi s tem kolesom bomo zelo hvaležni.
Alenka 031 341 894

Tudi mi smo zelo zainteresirani za family bike. Če kdo ve za kakšno informacijo v zvezi s tem kolesom bomo zelo hvaležni.
Alenka 031 341 894

Smo ga že dobili. Res je super!

Smo ga že dobili. Res je super!

Tudi mi bi imeli Family bike. Če kdo ve, kje bi ga dobili ali ga kdo prodaja, naj nas lepo prosim obvesti.

Vesna 041 756 925

Ciao. Tudi mi bi kupili family bike. Če ga več ne rabite, prosim javite…
Barbara 031 344 747

Prodam FAMILYBIKE – kolo z integriranim sprednjim otroškim sedežem, rumene barve, lepo ohranjen, zmeraj garažiran, kupljen konec leta 2006. Povpraševanje na e-naslov: [email protected]

New Report

Close