Najdi forum

fafanje/porivanje

Ne, starši me prav gotovo niso tega učili… ampak sem bila res nekakšna “žrtev”, predvsem sebe.

Zame fafanje tudi ni pravi seks. Pa se veliko punc ni za kaj taksnega. Ce je ze, potem ponavadi potem, ko si ze nekaj casa z njo. Se mi je pa ze zgodilo, da mi je katera rekla da mi ga potegne, pa sem zavrnil, ker je zame potem to navadna pra***(da bi mi ga npr. potegnila, potem pa bi ji rekel hvala lepa in odsel). Fafanje po mojem mnenju mora biti v kombinaciji s seksom ne pa namesto njega.

LP

O madonca po tej teoriji izpade večina žensk kurbic :))) No ja uglavnem se pa strinjam z Demie, ker zame je to le del celotnega akta…prej predigra kot pa seks kot seks. In ja, ima totalno napačno ime…Američani so bolj iznajldjivi z njihovim blow-jobom :)))

Torej, če imaš ti fanta in ga nekomu drugemu pofafaš…pol ga nisi prevarala, ker fafanje ni seks?

Kul.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Okay, nekako mi ne gre v lajšte da bi ga ženske večim tipom
samo pofafale kot pa imele spolni odnos. Fafanje je pa-ja zelo
intimna zadeva, vsaj za moje pojme moraš partnerja vsaj mičkeno bolj poznat da se spustiš in daš v usta.
Ne vem no, čisto na vsakem one night standu pa se menda ne da lule v usta.
Čisto možno je da se motim. Ženske povejte no.

No, sej nisem misla direktno 🙂 Ja, verjamem. Mam eno kolegoco. Drugi jo grdo gledajo, men se pa smili, ker vem kako je pri njej pa zakj to počne.

PPO MOJEM GA PREVARAŠ ŽE PRI POLJUBLJANJU! SPET RAZLIČNA MNENJA!

se strinjam s katarino.
vendar vsak ima v sebi svoja mnenja in prepričanja, za nekatere celo varanja ni.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

katarina se strinjam. Prevara je že poljub, vse ostalo pa itak!

Odgovor na originalno vprašanje:

Ženske raje pofafajo, da imajo mir pred tipom s katerim nočejo seksat. Razlogi so različni. S tipom s katerim nočejo imeti nič seksualnega, pa jim tolko utruja, pa jim ni, da bi ga čisto izgubile, potem pristanejo na fafanje kotz neka nadomestek. Kot Natreen namesto cukra.

Pač bo to veljalo predvsem za mlade, bolj “nedolžne” in neizkušene punce. Take, ki (še) nimajo visoke samopodobe, da se enostavno uprejo manipulaciji in potegnejo jasno črto tipu, oz. rečejo ne z veliko začetnico.

So pa tudi (redke) “odvisnice” od fafanja, kot sem jaz od lizanja pičke. (skoraj) ni važno na kakšni ženski je; moram…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close