Najdi forum

Fafanje me ne gane

kaj mas tuki za dvomt.sej vids d ti ni sedl 😀

gamefaceon: sesal ti ga je tip in ti se nimaš za p….

Niso p… ampak homoseksualci al pa gay-i. Mej respekt. med geji je dosti vredu pobov. Pa še nikdar nisem ču da bi kateri kero posilo al pa pijan pribluzo domov pa pretepo vse od otrok do ribice v akvariju… :))))))))))

Biti gay je stanje duha. Enostavno si v sebi ali pa nisi. Sex nima veze sex ne določa spolne usmerjenosti.

Zakaj pa potem nočeš več, da ti ga tip fafa, če je tako?

Zakaj pa potem nočeš več, da ti ga tip fafa, če je tako?

Faf ti si res tako neumen kot se bereš. Ne nisem užaljen in ne jezen. SAMO RES RES DOBRO PREBERI SVOJE VPRAŠANJE. Sam sebe izpodbiješ. Eh nima smisla. Sam sebi si odgovoro na vprašanje, ampak samo iz svojega pogleda. Odgovor iz mojega pa je na nekaj postih nazaj.

Zanimivo.

1. To da tipi fafajo boljše od žensk je pričakovano. Ampak te variante ne mislim sprobat.
2. Morda bi moral pustiti, da mi ga ožuli KACA FRFOTACA, ker baje obvlada
3. Tudi jaz dvomim da med vsaj 10 žensk ne bi bilo ene, ki bi dobro sesala

Žal ampak ne vem kaj folk vidi v fafanju.

Tu si o sebi povedo vse. Omejen čmak ki izpodbija sam sebe vsaki 2 potezi. Brezveze. Kača frfotača pa ti je daleč izven klase. V petih minutah bi te obrnila v luftu. poznam take pupe. 3-krat v življenju sem naleto na tako. Opasne res. Največji feler je če jo maš za smotano ker je drugačna. Brihtna pa ko sam satan. Še jaz bi se mogo krepko potrudit pri njej, krepko. Vidi se ti da si samovšečnež ki nekaj prosto šašavi in podcenjuje druge.

Jaz sem tudi 🙂 samo to vem in priznam in s tem živim a nikdar nikdar ne podcenjujem drugih.

lp

me poznas da ves tok o men?

Ne osebno te ne poznam in za nazaj morem dopolnit da niti približno nisem htel bit žaljiv in nevljuden. Htel sem samo povedat da po tvojih reakcijah, načinu, tonu, pristopu, močni treznosti pa vseeno naravni iskreni strasti, sem si naredo sliko kaki tip ženske si. Verjamem po mojih izkušnjah da se nisn dosti mimo vseko. Pa onemu sn htel dopovedat da si bolj močna na pameti kot daš vtis. Take cure kot ti vejo deda razvnet da je joj. Najbolj pa mi je všeč na vas da me intelektualno izzovete takot noben drugi tip ženske. joooooj. Samo zmislim si na eno tako ki sn jo poznal pa me že zagreje. Opasno.

lp

zanimivo razmislanje…..

gamefaceon: ne mislim se spuščati na tvoj nivo, neke na videz sofisticirane logike (ki to ni)

Zdaj ko si poražen (kar si si naredo čisto sam) verjamem da res ne. A dozdaj pa je blo zadosti dobro a???

Bubica mamina. Ti si tisti tip ki v diskaču z kolegi s pivom v roki korajžen gleda eno pupo ki mu je všeč, ker pa nima domišljije, pristopa in ker si dolgočasen in ker deluješ in razmišlaš po najmanjšem skupnem imenovalcu; jo šinfaš pred kolegi da prikriješ lastno nesigurnost… kaka je, pa kak se oblači pa zgleda pa kak ne ustreza temu in onemu kriteriju itd. pocuclaš pivo in naslednji vikend jovo na novo.

JAZ SEM PA TISTI TIP KI SI JO ZAPELJE DOMOV

Mej me v mislih vedno ko boš podoživo to sceno v svetu.

papa! pusa

…gleda lisica grozdje pa skace proti njemu da ga odtrga pa poje..pa ji negre..pa prav itak je kislo in gre stran

.gleda lisica grozdje pa skace proti njemu da ga odtrga pa poje..pa ji negre..pa prav itak je kislo in gre stran

AHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA JOOOOOOOOOOOOOJ !!!!

TO! TO! Pa kaj si ja nor. Zaleplo me je. AU! AU! Ne več! AU!

Vidiš o tem sem govoro ko sn opisoval tvoj tip punc.

LEPA IGRA!!!!

gamefaceon: lepo, da si samozavesten. Če misliš, da si veliki zmagovalec te debate se motiš. Meni se zdiš zelo žalostna oseba

Lubček, če jaz nebi bil dobro pofafan, oziroma če nebi čuto izpolnitve ob tem, tak kot ti opisuješ, da je ne, bi mi tudi bilo vse žalostno 🙂

Ne skrbi. Še vedno mi ostane vaginala in anala.

Heh. Ostal si z mirnim tonom kljub temu da si z svojo izjavo mi dal podlago da še te tri dni vkup tu zajebavam. Vidim da veš požret krepkega na svoj račun. Sprejmem. Si pokazo veličino hehehe.
Od zej naprej boma se menla drugače. 🙂 Začnima lepo na novo.

Lepo pozdravljen. Jaz sn gamefaceon. Plejer z velikim egom še večjim apetitom a kljub temu skromen 🙂 Lepi dan ti želim

zgleda nobena ni znala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close