Najdi forum

facebook – povabilo na drink

Tebi nič ni, očitno. Kako je fajn preložit bremena na drugega. Te ne moti niti to da so to tvoji lastni otroci. Sramota. Sina si nahujskala!

Meni se zdi pa tole zelo OK. Sploh, ker se mi zdi, da se nisi nič vpletala v mnenja otrok. In kot člani družine imajo vso pravico povedati svoje mnenje glede nadaljnjih medsebojnih odnosov.

Poskusi imeti vsaj za silo prijeten dopust!

Rok, ti pa res nimaš pojma o družini in o tem, kaj pomeni imeti otroke. Kar neke pravice bi talal, pa sploh ne vidiš da gre za zlorabo.

Mogoče res nimam pojma – tega ne morem jaz ocenjevati.

Mislim pa, da če so otroci odrasli ljudje (kot pravi da so, razen najmlajšega, ki se itak ni vtikal v to kot razumem) imajo v družini podobne pravice in odgovornosti kot ostali.

Mogoče res nimam pojma – tega ne morem jaz ocenjevati.

Mislim pa, da če so otroci odrasli ljudje (kot pravi da so, razen najmlajšega, ki se itak ni vtikal v to kot razumem) imajo v družini podobne pravice in odgovornosti kot ostali.[/quote]

tukaj pa se jaz pridružujem mnenju tadeja. otroci se nimajo kaj vtikovat v zadeve staršev, še manj pa imajo pravico ali pa dolžnost reševanja sporov.

in tako se mi to, ko je tejka t, v zadeve, ki bi jih morala sama razčistiti z možem, vključila otroke, na nek način res zdi, da gre za zlorabo otrok z njene strani. eno je otroke seznaniti o situaciji, drugo pa preložiti reševanje sporov na njihova ramena. pa ne glede koliko so otroci stari.

čisto moje osebno mnenje 🙂

Še pri seznanjanju je problem. Saj otroci dobro začutijo da nekaj ni vredu. In Rok, starša furata družino. Potem pa ti iz tega vleci ven pravice, če misliš da imajo kaj opraviti s tem.

Men najbl moti tist del, ko piše, da otroci poskrbijo za komunikacijo med njima… Mislim, da tle vmes lih nimajo kaj iskat in morata kar lepo sama komunicirat…
To, da jih je pa “vrgl v zrak”, je pa razumljivo in so pač tko reagirali ter šli nad očeta… (jst bi tud). Tle pač lih nima mama kaj…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

no, pa mi naj zdaj še kdo reče, da je to plodno reševanje problemov. prelaganje na prijateljice, na otroke… eh…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Šele zdaj vidim, da se da tudi tako razumeti; No… jaz sem razumel drugače – in sicer da ji povedo, kaj je oče rekel, ko se z njim pogovarjajo. Neobvezno pogovarjajo – ne pa prenašajo sporočila od mame.

@Tadej
; Ja, starša furata družino, dokler so otroci nezreli. Ko enkrat odrastejo – pa dajmo za primer malo pretiravat in recimo da imajo otroci 30 – 40 let – in če nimajo svojih družin, pa je to prej skupnost enakovrednih ljudi, ki imajo podobne pravice in dolžnosti eden do drugega. Če so seveda vsaj občasno še skupaj.

da ga je nagnala – edino prov.

tole z gledališčem in posredniki pa ni u redu

Oj,

Da dol padeš, kaj človek vse ne doživi. Tejka, te razumem v dušo, kako ti je bilo in kako hudo šele bo. Ti si čustveno vpletena in to je normalno. Ne bi bila rada v tvoji koži, res ne. To, da si otroke vpletala v to, je malo škoda. Ampak nič hudega, naredila si, tako kot se ti je zdelo najbolj prav. Za naprej se pogovarjajta samo vidva, če se sploh imata kaj za pogovarjat. Kakorkoli boš naredila, boš naredila prav. Bo pa zelo zelo bolelo. Ko boš že mislila, da si zmagala, da si polna moči, pa te bo vrglo po tleh. Ampak ne boj se, zmogla boš, tako kot jih je že toliko. Misli nase, zase in še enkrat nase, da ne zboliš, da preživiš. Veš, ljudje zmoremo in prenesemo veliko več, kot si sploh upamo misliti. Boš pa zmogla, slej ko prej. In takrat boš močnejša, boljša.Trajalo pa bo nekaj časa. Ne gre čez noč, ampak pomembno je, da se pobereš. In jaz sem prepričana, da se boš. Držim pesti zate.

Tejica se pošteno zabava, ko je vrgla tako sočno kost na te vroče poletne dni:)))))
Za nekatere je ta post bil celo terapija in možnost se poglobiti malo vase.

Če pa bi tejica poznala facebook, bi zgodbo malo preoblikovala. Sicer pa je dobro prebrat kako tako, za ženski ego:))))

Nič ne rečem, se pa ujame včasih kak FF tudi na tako lahko finto, kot je bila opisana – le da tisti sex v profilu, otroci na FB (mogoče jih je ona imela celo za prijatelje, pa on ni nič posumil), pa predloge za prijateljstvo tudi dobiš od svojih prijateljev – in tip še vedno ne posumi:))).

Izmislite kaj bolj – tragičnega?:) Hčerke ni še nobem očka vabil, naj se sleče pred kamero? Ker to pa bi bilo možno, pa ne na FB…so drugi portali bolj nevarni.

FB ni dobra varianta, tejica;)

No zdaj pa glede na to, da se je *****rija zgodila na polno. Zaključek v slogu najboljših limonad, pa sem firbec od firbca…

Koliko od vas se je že izdajalo za drugo osebo na netu (oz. se ni izkazalo s pravim imenom nekomu, katerega ste poznali)?

Koliko vas je že flirtalo na internetu?

Pa glede na to, da so tukaj vse anonimni nicki, iskreno in lagat sami sebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

🙂

Take igrice te vedno opecejo! Vecina jih gre na skrivaj pregledovati partnerja zaradi ljubosumja in ze po defaultu pricakujejo da je nekaj narobe. (Negativne misli lahko tudi sprozijo negativne dogodke).

Ne bom ga zagovarjala, tudi sama sem ljubosumen in nezaupljiv clovek, ampak, samo ideja – vcasih clovek rabi oddih od realnosti, gre v svoj svet, se pretvarja da je nekdo drug (nekdo, ki bi si mogoce zelel biti, pa pac ne more biti). Vecina zensk gleda mehiske nadaljevanke in se vzivijo v vlogo glavne zrtve ;). Mogoce te niti ne bi prevaral, mogoce niti ne bi sel na pijaco, mogoce samo rabi potrditev, da je se vedno dovolj dober…

Zelim ti, da zadevi prides do dna!

no tinci, če si prebereš tle ni bil sam umik iz realnosti v glavi, ampak je tip veselo prišel na obisk k ženski in se zalizal z njo in umikal se je tudi proti spalnici, tko da :))))))

ja itak, ne bi prevaral, v spalnici je hotu sam rjuho nategnit in to je blo to

Konec koncev sploh ni pomembno, ali je zgodba ozmišljena ali ne, ni videti, da bi se tejka t pretirano zabavala, saj očitno forum obišče le vsake toliko.
Važno je, da se take zgodbe res dogajajo (sama sem bila ob prebiranju tega čisto šokirana, čeprav vem, da to obstaja) in zanimivo je, kako bi različni ljudje to reševali. Vsak na svoj način.
Vsekakor je tejkin t način obravnavanja in rešitve zadeve zelo blizu mojemu razmišljanju. Stvari so take kot so, reči je treba bobu bob. Če med dvema (oz. v družini) ni iskrenosti, je samo ena pot.
Nič ni narobe, če je vpletala otroke, sploh če so odrasli, saj so člani iste družine, skupnosti. Sin je ravnal prav.
Vse druge variante okoli strpnosti, toleranci in podobne (Tinci, še malo pa se mi bo ubogi možek še zasmilil, ker rabi potrditev, da je še vedno dovolj dober), niso zame. Dva sta ali pa nista. Ali pa se kurbajmo vsi povprek in naj nam bo vsem vse dovoljeno.
Adijo svet!
Rok-1, pod tvoje poste se podpišem skoraj 100%, pa tudi floating ima zanimiva razmišljanja.
FB-jebach in za jebacha pa sta zašla teme.
Za moje pojme je zgodba tejke t na to temo, zaključena. Tudi mene je malo zbodel tale dopust,…

Tejka cestitam za pogum!

p.s. Ne oziraj se na moj prejsnji komentar…

Aleksandra in blue angel – ocitno mi je zablokiral racunalnik, ker sem videla samo zacetek zgodbe in sploh nisem vedela, da je ze koncana! Drugace je sploh ne bi komentirala, oz. ne bi zazelela tejki, da pride zadevi do dna. Res je – dva sta, ali pa nista.

Prav si ravnala,ČESTITAM.Čeprav vem da boli ampak boš videla ,da bo boljše.
Želim ti veliko sreče v življenju.Nekateri komentarji so prav kruti,me zanima kako
bi druge ravnale v taki situaciji,najlažje je pametovati.

Svasta!

Kaj imajo otroci, pa ceprav polnoletni, komurkoli postavljat pogoje: pa da bi on vrdl v ocetov racunalnik, c’mon!!! Mislim, tipo je zajebal kot moz, ne kot oce – to, kar sta imela zakonca med sabo, se tice samo njiju dveh. Otrok ravno toliko, da se gre narazen, ker ni bilo iskrenosti, ker se ne razumeta vec, ne pa zdej preko otrok prat umazanega perila! Daj no.

In ti gres zdaj “veselo” na dopust in mislis, da bos prisla vsa prerojena nazaj? Kako smesno! Tvoji problemi, tvoj nemir bo sel s teboj, kamorkoli gres.

Ja, dec je zajebal, ok, sledi locitev itd. itd. Ni pa nobene potrebe ga postavljat na sramotilni steber in dopuscat, da se otroci izzivljajo nad njim, da izlijejo vso gnojnico nanj. Nimajo pravice. Relacija otrok-stars ni isto relacija moz-zena. Pol pa nic cudnega, ce se vmes vmesa se pol zlahte pa “prijateljice”, vsi bodo od vsem “vse” vedli, opravljanja in obsojanja na kubik, bla bla Ocitno ti, tejka t, gre za neko notranje zadoscenje, golo mascevanje, ki nima prav nobene veze z zrelim razhajanjem.

Sploh se mi zdi cela zgodba za lase privlecena, konec pa prevec hulivudski.

ŽivelaPomlad, pustimo ob strani res malo holivudsko sceno ( z dopustom vred), dejstvo je, da se take zgodbe dogajajo.
Ni res, da otroci nimajo nič pri tem (razen, če bi bili še majhni). Tako kot je on NJEN MOŽ (relacija mož- žena), je tudi NJIHOV OČE (relacija oče- otroci). Ni kar kdorkoli, da se ne bi nihče imel pravice mešati v njegove zadeve. A on pa lahko dela, kar hoče in se požvižga na odgovornost? Mar to ne vpliva na življenja tisti, ki živijo z njim? Pa še kako usodno, največkrat huje kot žene travmirajo otroci. Vedno in za vse življenje jim pusti pečat.

New Report

Close