facebook – povabilo na drink
Veš kaj, jaz sem moški, pa se mi tile tvoji pogledi, ki jih razlagaš v pisanju, zdijo… no ja… moško otročji.
Ne da bi imel karkoli proti tebi – ali te celo želel užalit – ampak bolje zate bi bilo, če se resno lotiš odraščanja, kot polaganja MILFic in ostalih.
In to zaradi sebe – ker če se nekoč zbudiš par let starejši in bo edino kar boš lahko preštel in na kar boš lahko ponosen črtice v mali črni knjižici… se verjetno ne boš prav dobro počutil.
Ker sex je zelo fajn postranska reč v življenju – ni pa prva in edina.
Oh fantek ti si pa res še čist otročji :)) Jaz se posvečam svoji družinici (ne rabim bit milfica za nezrelčke, ker sem se v mladosti čist dovolj izživela 😉 zdej pa iščem družbo sebi enako zrelih osebkov) in na forumih pač trosim svoje izkušnje tistim (sklepam, da enako zrelim/starim – kot je npr tale tejka), ki moje mnenje potrebujejo..res je, mladoletnikom in nezreležem pa nikoli nič ne napišem, ker se mi enostavno ne da in ker vem, da je brezveze. Zate pa bi bilo dobro, da se džiš FBja in pustiš resne teme odraslim ljudem. Itak pa ti je Rok-1 tudi z moške perspektive odraščanja že svoje povedal.
Rok-1 pa gospa “za jebacha”
To tvoje moško mnenje pa malo čudno zveni, kaj si hotel povedati, da tako nebo šlo v nedogled, pa da bom enkrat star. Sploh ne bereš kaj pišem ali pa ne skontaš kaj želim povedat.
Je pa stvar zelo simpl, a zdaj sem nezrel ker se želim izživet. To se pravi da si ti tudi bila gospa “za jebacha”.
Kje sploh imata vidva problem pri moji nezrelosti in odraščanju. Pri meni je stvar jasna in čista za določeno obdobje bo pač tako, sem “ledih pa fraj”.
Vi gospa izjemno izobražena, ta vaša intelegenca se ne kaže v dobri luči, trosite svoje nezrele in otročje izkušnje iz preteklosti zrelim osebam po forumu. Nevem ali se naj smejim ali še bolj smejim.
Tale tejka je pač še ena naivnica, ki je vrjela v nekaj kar pač ne obstaja(kot večina žensk). Obstaja velika vrjetnost, da bo ponovno nagazila mino. in ji bo zrelo pomagala na forumu gospa izkušena v letih z izjemno dobrimi dohodki:)))
gospa “za jebacha” iščete družbo zrelih pri 40+, kaj hudiča ste počeli vsa ta leta, da niste našli sebi zrele družbe?:)
ajojj…
Praviš, da v tem obdobju, ko si ‘ledih pa fraj’, ne boš izpustil nobene prilike. Kakšen tektonski premik se sploh lahko zgodi, če tak človek tudi v zrelih letih ne more verjeti, da bi obstajalo kaj več? Ob vseh številnih stikih ostaja prazen …[/quote]
Tole sem hotel povedati, kar ti je tu povedano še enkrat. Samo “Izživeti se”… je preizkušeno zgrešena strategija.
Te pa sploh nočem omejevati… ti kar izvoli.
Edino kar je mogoče smiselno v tvoji smeri razmišljanja je, poskusiti doseči kakšen res hud izziv – ker ti to potem daje neke vrste samozavest tudi za naprej, če jo kdaj rabiš.
That’s it folks…
Ah fantek fantek :))) Ti pa res nič ne štekaš. Jaz mam fajn lajf, mam super družbo mojih let, ki traja še iz gimnazije, uživamo v življenju, ki kot pravi Rok-1 ni fokusirano samo okrog risanja črtic (pa ni noben sfrustriran in frigiden :)))) ampak okrog cele palete življenksih užitkov (ki nam jih omogočajo ustrezni dohodki).
In fantek, na forumih ne iščem nobene družbe temveč poskušam s kašnim nasvetom kaj pomagat tistim, ki v življenju niso imeli te sreče kot jo imam sama. In tale tejka je žal med njimi….iz zlo enostavnega razloga..ker je njen partner, oče njenih otrok retardiral v svojem lastnem razvoju (na nivo nezrelega srednješolca…)
Sicer pa..se smo rekli,d a ti nihče ne brani, vendar ni potrebno reklamirat neosrečujočega početja med zrelimi ljudmi z realnimi problemi.
gospa “visoko izobražena” če preberem oba ta citata moram zaključit da govorite neresnico.
Jaz dobro štekam, opažam da se ceniš in da se vzdiguješ v oblake, se hvališ brez potrebe, pogledam pa vidim da si enostavo malo glupa (oprosti izrazu,nisem našel primerne druge besede).
človek bi celo zaključil po tvojih besedah, da živiš sanjsko življenje:P
Praviš, da v tem obdobju, ko si ‘ledih pa fraj’, ne boš izpustil nobene prilike. Kakšen tektonski premik se sploh lahko zgodi, če tak človek tudi v zrelih letih ne more verjeti, da bi obstajalo kaj več? Ob vseh številnih stikih ostaja prazen …[/quote]
Te razumem,da si prišla do zaključka iz svojih izkušenj. Te pa ne razumem kaj te tu moti?[/quote]
Moje izkušnje so drugačne od tvojih. A po drugi plati si prav ti si tisti, ki priznavaš, da so ti določene vrednote še nedojemljive:
Najboljši odgovori so tisti, ki si jih damo sami.
Te razumem,da si prišla do zaključka iz svojih izkušenj. Te pa ne razumem kaj te tu moti?[/quote]
Moje izkušnje so drugačne od tvojih. A po drugi plati si prav ti si tisti, ki priznavaš, da so ti določene vrednote še nedojemljive:
Najboljši odgovori so tisti, ki si jih damo sami.[/quote]
oprosti moja kmečka logika tega ne razume. prosil bi za razlago.
ps:nisem visoko izobražen.
gospa “visoko izobražena” če preberem oba ta citata moram zaključit da govorite neresnico.
Jaz dobro štekam, opažam da se ceniš in da se vzdiguješ v oblake, se hvališ brez potrebe, pogledam pa vidim da si enostavo malo glupa (oprosti izrazu,nisem našel primerne druge besede).
človek bi celo zaključil po tvojih besedah, da živiš sanjsko življenje:P[/quote]
Fantek pa ti imaš resne probleme z razumevanjem odraslih ljudi :)) Prvi citat je bil na tvoj odgovor kaj počnem na forumih. In ja za v svojo družbo iščem zrele ljudi ne pa nekih zelencev in jih tud ne iščem po forumih. Mam kopico sijajnih prijateljev iz mladosti, novih znancev se pa moja družba tudi ne brani. Kot pa si že ugotovil imam itak družino in sanjsko življenje. Zdej pa gremo na počitnice, odletim in se nimam več časa ukvarjat z neumnimi mladci :)) (z veseljem pa ugotavljam pa, da moji trije otroci niso tolk glupi kot ti in dost lažje razumejo govorjenje odraslih, tudi pri malo mlajših letih)
človek bi celo zaključil po tvojih besedah, da živiš sanjsko življenje:P[/quote]
Fantek pa ti imaš resne probleme z razumevanjem odraslih ljudi :)) Prvi citat je bil na tvoj odgovor kaj počnem na forumih. In ja za v svojo družbo iščem zrele ljudi ne pa nekih zelencev in jih tud ne iščem po forumih. Mam kopico sijajnih prijateljev iz mladosti, novih znancev se pa moja družba tudi ne brani. Kot pa si že ugotovil imam itak družino in sanjsko življenje. Zdej pa gremo na počitnice, odletim in se nimam več časa ukvarjat z neumnimi mladci :)) (z veseljem pa ugotavljam pa, da moji trije otroci niso tolk glupi kot ti in dost lažje razumejo govorjenje odraslih, tudi pri malo mlajših letih)[/quote]
Je pač zelen, pa kaj… Eni kar mislte, da bi naj mi pri 20+ požrli že vso modrost tega sveta… Give us time & space we need… pa ne skoz neki pridigat in najedat…
Floating…… te večkrat berem in si mi toooolk simpatična in sedaj po prebranem ti povem, da bi te imela za mlajšo sestro. Ostani takšna kot si. Polna vedrine, veselja do življenja, jasnosti in odkritosti. Mal vidim sebe v tebi. Seveda pred 10 let in še nekaj nazaj.
Lep pozdrav,[/quote]
Hmmm, hvala, čeprov ti ne verjamem čist… 🙂
Skrbim namreč (zadnje mesece še iz inata dodatno), da je moj monovski imidž poden, zato je mal verjetnosti, da me kdo res vidi tolk pozitivno 🙂
Pa da se vam še enkrat oglasim.
V resnici je prišlo sedaj, zadnje dneve vse za menoj, so bili kar težki. Verjetno sem res vse tri tedne v sebi upula, da se samo šali. Zelo težko se sprijaznim z dejstvom, da sem četrt stoletja delila vse z osebo, ki je v resnici sploh nisem poznala. Sedaj je prišlo na dan tudi, da je načel najine prihranke, s katerimi je prikril, da je na minimum zmanjšal svoje obveznosti v službi in tudi plačo. Da so te njegove aktivnosti na fb trajale že zelo dolgo in presegle vse razumne meje in je bilo še samo vprašanje do kdaj mu bo uspelo še imeti vse pod nadzorom. Da sem bila tako slepa…. mu slepo zaupala.
Najinim otrokom, tega, da so otroci ne slišijo več radi, dva sta polnoletna in čez teden ne živita doma, najmlajši končuje OŠ, sem stvari pojasnila takoj ko so se vsi zbrali doma. Tako kot sem vam tukaj. Bili so presenečeni in veliko manj prizanesljivi do očeta kot jaz, pa vendar zelo realni. Starejši sin ga je takoj postavil pred dejstvo, da mora zbrisati profil, mu dovoliti vpogled v svoj računalnik,si poiskati strokovno pomoč ali pa ga več ne pogleda. na vse je pristal.
Midva se ‘v živo’ še nisva srečala. Izmenjala sva si samo precej dolga maila, brez obtožb. Za ostalo komunikacijo med nama poskrbijo otroci. Sem ponosna na njih, vsaj pri njihovi vzgoji nama ni spodletelo.
Zdaj grem na dolg dopust. Upam, da se bom za silo uspela spet sestavit.
kaj???????????
komunikacijo si prepustila otrokom, pa čeprav polnoletnim?
ma bedno, res…četudi si “raziskavo” po mnenju nekaterih izvrstno izpeljala-o tem se ne bom izrekala-, si tu pogrnila na celi črti. lahko se z njimi pogovoriš, HB da lahko….ampak draga moja, očisti to do konca, ne pa da si končno metlo dala otrokom v roke….
ma se sprašujem res….od kdaj otroci morajo reševat zakonske spore med strašema????
njega je lahko sram do konca življenja, ampk malo je lahko tudi tebe….saj ti ni nujno, da takoj….pustiš času čas, prespiš….tako pa si kao elegantno zadevo preložila na tuja ramena z “izgovorom”, da so otroci zreli in odrasli….to pa naj bi bila predvsem ti.
sicer pa, ti iskreno želim, da se čimprej pokrpaš….lp
Floating…… te večkrat berem in si mi toooolk simpatična in sedaj po prebranem ti povem, da bi te imela za mlajšo sestro. Ostani takšna kot si. Polna vedrine, veselja do življenja, jasnosti in odkritosti. Mal vidim sebe v tebi. Seveda pred 10 let in še nekaj nazaj.
Lep pozdrav,[/quote]
Skrbim namreč (zadnje mesece še iz inata dodatno), da je moj monovski imidž poden, zato je mal verjetnosti, da me kdo res vidi tolk pozitivno :)[/quote]
zakaj pa..
Skrbim namreč (zadnje mesece še iz inata dodatno), da je moj monovski imidž poden, zato je mal verjetnosti, da me kdo res vidi tolk pozitivno :)[/quote]
zakaj pa..[/quote]
Nič ni resnično, vse je dovoljeno… 😀