facebook – povabilo na drink
mislim, da je vzrok vseh problemov to, da si ljudje mečejo pesek v oči in sami sebi lažejo. nekako sprejemljivo je to še, če take naumnosti počneš, ker si mlad, nezrel… kasneje pa bi moral vsak ravnati bolj pametno, pa ne glede na to, kaj je kdo prinesel od doma.
vsi vzorci se dajo popraviti, samo veliko dela je, na to pa marsikdo ni pripravljen.
lenoba bi reku pokojni dr rugelj 🙂
No ja, iz njenega sporočila sm jst razbrala, da ni bila 100%, da se ne on zafrkava in ji bi pol reku, da je tko vedu, da je ona…
Torej je že prav, da je naredila kar je naredila in ima zdaj 100% potrjeno domnevo.
Pač je nardila kot si je zastavla… ktera druga bi ob takšnem odkritju zamahnila z roko in vse pometla pod preprogo in “lepo bi bilo” dalje… Na zunaj vse kičasto, po smrti pa svetniški sij…
ja micka, ti tudi vztrajno trdiš, da je ta tema na forumu ljubezenski nasveti. pa ti svetujem, da zavrtiš temo do vrha in pogledaš na katerem forumu smo. toliko o nekih dejstvih.
kar se pa 100% tiče pa le to; nekaterim tudi 100% ni dovolj za odhod, nekaterim je dovolj že dosti manj. 100 ljudi, 100 čudi. gre pa za zaupanje. in če verjameš samo v 100%, potem se tudi 100% nasankaš.
in če ga ne bi dobila? ča ne bi zapel ravno na njo? bil bil pa najboljši možek na svetu?
[/quote]
ja micka, ti tudi vztrajno trdiš, da je ta tema na forumu ljubezenski nasveti. pa ti svetujem, da zavrtiš temo do vrha in pogledaš na katerem forumu smo. toliko o nekih dejstvih.
kar se pa 100% tiče pa le to; nekaterim tudi 100% ni dovolj za odhod, nekaterim je dovolj že dosti manj. 100 ljudi, 100 čudi. gre pa za zaupanje. in če verjameš samo v 100%, potem se tudi 100% nasankaš.
in če ga ne bi dobila? ča ne bi zapel ravno na njo? bil bil pa najboljši možek na svetu?[
Hm… oprosti fb jebach…
in če ga ne bi dobila? ča ne bi zapel ravno na njo? bil bil pa najboljši možek na svetu?[/quote]
Ja, ampak, če je njej to, da je zdaj 100%, dovolj, da bo odšla, je zmagala… 🙂
(zdej ta izraz “zmagala” ne pomeni dobesedno, da je šlo za dvoboj op.f.) 🙂
ja, bla zgodnja okupatorska izkušnja, ampak že dolgo nazaj :)))))
zelo poučno, le malenkost predolgo je trajalo.[/quote]
ja, vsi se naj bi enkrat naučili reči NE. 🙂
ja, bla zgodnja okupatorska izkušnja, ampak že dolgo nazaj :)))))
zelo poučno, le malenkost predolgo je trajalo.[/quote]
ja, vsi se naj bi enkrat naučili reči NE. :)[/quote]
ja, marsikej bi blo bolj enostavno, predvsem bi pa druga stran tut dojela pomen teh dveh črk. ampak koker dobre volje že mava, rešile ne bova nič kej dost 🙂
men je čist jasno, da ne morem drugih spreminjati in tudi nimam te želje, niti potrebe. pa tudi reševati drugih načeloma ne morem (no, tu so tudi izjeme, ki jim lahko na nek način pomagam). pomembno se mi zdi bolj to, da zna vsak zase poskrbeti, reči ne in reči ja, ko to želi. in to zase znam. in ljudje okoli mene tudi dobro vejo, da moj ne, pomeni ne.
ti pa po moje tudi to znaš. samo malo prehuda si. :))) ampak, to je seveda samo moje mnenje, ki sem si ga ustvarila o tebi, glede na prebrano.
men je čist jasno, da ne morem drugih spreminjati in tudi nimam te želje, niti potrebe. pa tudi reševati drugih načeloma ne morem (no, tu so tudi izjeme, ki jim lahko na nek način pomagam). pomembno se mi zdi bolj to, da zna vsak zase poskrbeti, reči ne in reči ja, ko to želi. in to zase znam. in ljudje okoli mene tudi dobro vejo, da moj ne, pomeni ne.
ti pa po moje tudi to znaš. samo malo prehuda si. :))) ampak, to je seveda samo moje mnenje, ki sem si ga ustvarila o tebi, glede na prebrano.[/quote]
ne pašem u širše ljudske množice bi jaz temu rekla :))
znam in zmorem veliko, ampak res da ne za vsakega. tisti, ki so mi blizu se me navadijo in vedo, da v težavah med prvimi pridrvim s plavo lučjo :))
to pa je vsaj meni tudi bistvo pri ljudeh – koliko lahko komu verjamem, brezpogojno zaupanje in lojalnost, pomoč v stiski…
res je, da bodo najebali otroci zaradi taklih FB jebachov kot si ti in tejkin sedaj že ex. Če bi bili starši bolj odgovorni in bi FB uporabljali za tisto kar pišejo raziskave in ne za take namene kot ti in tebi podobni..potem problemov ne bi bilo..in vse bi bilo lepo kot v pravljici :)))[/quote]
nimaš pojma, ne delam otrok, tako kot ti v svoji pravljici – naslov pravljice pa otroški dodatek v €€€.
zdaj ko sm mlad ga bum namoču kamor bo pač šansa(s pomočjo FB ali MON:))))))…ampak otrok pa nebom delu tako za šalo. Tako da moj namen ti je zdaj jasen.
Fantje in dekleta kurbarija bo vedno in povsod, samo je treba bit ded al baba pa rečt dost imam:)
pa lahko noč.
ps:danes je en mature raketa padla:P
res je, da bodo najebali otroci zaradi taklih FB jebachov kot si ti in tejkin sedaj že ex. Če bi bili starši bolj odgovorni in bi FB uporabljali za tisto kar pišejo raziskave in ne za take namene kot ti in tebi podobni..potem problemov ne bi bilo..in vse bi bilo lepo kot v pravljici :)))[/quote]
nimaš pojma, ne delam otrok, tako kot ti v svoji pravljici – naslov pravljice pa otroški dodatek v €€€.
zdaj ko sm mlad ga bum namoču kamor bo pač šansa(s pomočjo FB ali MON:))))))…ampak otrok pa nebom delu tako za šalo. Tako da moj namen ti je zdaj jasen.
Fantje in dekleta kurbarija bo vedno in povsod, samo je treba bit ded al baba pa rečt dost imam:)
pa lahko noč.
ps:danes je en mature raketa padla:P[/quote]
Fantek, stara sem preko 40 let, izjemno izobražena s tako dobrimi dohodki, da mi otroški dodatki nikakor ne pripadajo :))) Tko da..sklepaj po drugih. To kaj mladci brez obveznosti počnete na FBjih in podobnih zadevicah je vaša stvar, tisti pa, ki so se odločili za družino (vsekakor so se odločili če so opustili potrebno kontracepcijsko zaščito, tko da ne jokcat, da kak revček ni nič sam kriv, hehehe) pa naj se temu primerno zrelo obnašajo. Otrok ima vedno 2 starša in morata biti OBA odgovorna do njega in ga tudi preživljat. V to odgovornost razna FB kurbarija pač ne paše. Pejt si prebrat na forum za samohranilke kolk visoke so preživnine, ki jih plačujejo neodgovorni jebachi oz. takrat že očetje in se boš podučil kako zlo “donosno” je rečt dost mam in kdo ob tem najebache – otroci in seveda njihova mama, ki jih mora od takrat dalje preživljat.
Mi je pa ob tvojem pisanju blaszno jasno zakaj danes lepe in krasne punce v poznih dvajsetih jambrajo,d a ni mogoče dobit nobenega fanta, sej če je svet poln takih usranetkov kot si ti res nimajo nobene izbire…
Jaz ti nisem kriv, da si že v letih in bi rad bila mlada kot nekoč, matura tvoja leta so mimo, zdaj se posveti svoji družini in jo pelji rajše na sprehod kot pa da tveziš svoje veleumno mnenje tu po forumu.
Te “krasne” punce v poznih dvajsetih pa že vejo zakaj ne dobijo fanta, saj veš, vse dobre punce v teh letih so že zasedene.