Najdi forum

facebook – povabilo na drink

preveč enostavno in prehistro se je vse skupaj odvilo (3 dni), da bi bilo resnično. moje mnenje.

če pa je vse to res, pa lahko samo rečem “kapo dol”, da so nekateri sposobni na tak način reševat tako boleče zadeve.

jaz jih nisem in tudi ne verjamem, da bom sploh kdaj 🙂

Haha, super! Tak se dela… :)))
Pa ne bit preveč žalostna, ker si se znebila enega kretena…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

ampak ni zanemarljivo, da je “ta kreten”, če sem prav prebrala, tudi oče njunih otrok. tako, da….

Ja, se bojim da si prav prebrala. Ampak, otroci se igrajo mame in atija…

se mi zdi skoraj neverjetno, da si na tako enostaven način rešila zadevo, pa vseeno nekaj mojih pomislekov…

tudi, če si naredila na način, ki ga opisuješ se mi zdi, da to ni pošteno do otrok…ne glede na vajin odnos, je oče vajinih otrok in se mi ne zdi fer, da se nisi niti pogovorila kako naprej glede otrok…bom rekla, da je to egoistično dejanje…

razumem, da si prizadeta…kako boš pa otrokom razložila takšen nenapovedan odhod?

se mi zdi skoraj neverjetno, da si na tako enostaven način rešila zadevo, pa vseeno nekaj mojih pomislekov…

tudi, če si naredila na način, ki ga opisuješ se mi zdi, da to ni pošteno do otrok…ne glede na vajin odnos, je oče vajinih otrok in se mi ne zdi fer, da se nisi niti pogovorila kako naprej glede otrok…bom rekla, da je to egoistično dejanje…

razumem, da si prizadeta…kako boš pa otrokom razložila takšen nenapovedan odhod?[/quote]

Čestitam, super si to izpeljala!!! Kapo dol, nekatere ženske bi vpile in ga klincale in nevem kaj še vse, ti pa si ohranila trezno glavo in ponosno. Bravo še enkrat!!!
Krena36, poglej bo za začetek otrokom rekla, da je očka odšel na službeno potovanje, sicer je pa vse odvisno od tega koliko so strai otroci. Če so pa večji, jim bo razložila, da je očka moral nujno nekaj postoriti in se vrne čez nekaj dni, nato pa resnico, da sta ugotovila, da se nimata več rada in bo vsem bolje, če gresta narazen, še vedno pa imata otroka izredno rada. Nevem, meni se zdi neumno ostati v zvezi z nekom samo zaradi tega, ker imata otroke. Na začetku verjetno boli, ampak bolje, da so vsi nekako zadovoljni kot pa vsi nesrečni in zamorjeni.

OK, omenila je otroke, omenila je partnerja… nikjer pa ni omenila, da so otroci tudi njegovi…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

kako ponižujoče! za oba. tu ni nobenega nivoja.
igrice so vedno za igralce… in zmaga je vedno le navidezna.
edino kar razumem je to, kar je napisal rok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj pa bi bilo nivo? Čeferin&co pa ene par 10.000 porabljenih evrotov?

a res? a tebi je čeferin nivo? a zaradi tarife, ki jo ima na uro? 🙂
denar nima veze z nivojem.

meni se zdi nesmiselno dokazovanje, postavljanje pasti, igrice v katere vpletaš celo prijatelje, čekiranje telefonov in računalnikov … če ni, potem ni. dokazovati nekomu, ki itak sam dobro ve kaj počne, se mi zdi pač nesmiselno. še bolj nesmiselno se mi zdi ostajati z nekom, dokler mu nekaj ne dokažeš? in če ne dokažeš? ostaneš z njim, kljub temu, da veš kakšen je vajin odnos?je ljubezen in spoštovanje res sodišče – ni kriv, dokler se ne dokaže? je v odnosu pomemben dokaz, slike, sms-ji…? ali mogoče to kar čutimo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Včasih so za naša čustva dejstva zelo pomembna. Recimo zvestoba ali nezvestoba. V tem primeru je obstajala majhna verjetnost, da on ve da se dogovarja s svojo ženo. In to bi bilo odločilno za njena čustva. Če bi, ko bi zagledal drugo žensko rekel :˝Ojoj, oprosti, tukaj je pa prišlo do nesporazuma, sem mislil, da se z ženo pogovarjam.˝ bi bilo verjetno vse drugače.

Tejka bodi ponosna nase pa ne sekiraj se preveč 🙂

saj te razumem sosedova micka. ampak kar takole igrati nekoga drugega in partnerja speljati na led? no ja, tudi to se počne. kljub temu, da ji je bilo jasno, da ni edina, ki jo vstrajno vabi na pijačo. in je dobila dokaz.

potem se pa sprašujem, če je res tako enostavno … prinesti kufr in ključe od vikenda in adijo? in potem je vse lepo in prav? ker tole se bere le, kot da nekdo potrebuje dokaz, da se elegantno nekoga reši. brez pogovora, brez besed. le igra iz obeh strani.

kaj pa tle rabiš pogovor?

njemu očitno ni bil potreben, se je znašel brez tega haha
a, da bi reku da ne bo več (vsaj kakšen teden :))

in to – tiste prve besede KOK ČASA ŽE VEŠ !!!!!
navadno človek reče, sorry, karkoli, ne pa kok časa že veš

sam ene očitno rabite, da vam cela bajta pade na glavo, ker vam en sam cegu ne zadošča. in take pripomorete, da je tega še več.

prilika dela tatu, samo ne za vsakega. za poštene ljudi so stvari enostavne, za barabe pa navadno ne in se zapletejo.

če se ne bi imel namen gonit okrog bi ga lahko mis sveta vabila domov, pa bi rekel: ne, hvala.

torej?

malo si prehitro skočila. 🙂

si spregledala, da ji je bilo kar hitro jasno, da ni edina, ki jo je vztrajno vabil na pijačo?
in tu se je za pogovarjat… oz. zaropotat ali pa končat. ne, igrice se mi nikoli niso zdele rešitev. saj ene so tudi tako ‘pogumne’ in branijo svoje možičke tako, da grejo ljubice zasledovat in jih celo lasat. ampak, kar. in to naj bi bila korajža?

zame je korajža biti z nekom zato, ker si to želiš in ne zato, ker nekoga rabiš. in če te nekdo razočara, si ga sposoben pustiti brez igric, brez scen in brez ciglov. ampak je pa tko … igrico odnosov ne more igrat samo eden. za to sta vedno potrebna dva. nekateri ljudje se pač ne rabijo spotaknit v dva, ki seksata, da vedo, da gre za prevaro.

me pa zanima, če je gospod kar šel s kuferčkom in je bilo potem vse lepo, kot v pravljici.? močno dvomim.

jaz sem oven, temperamentna k hudič :)))))

ampak – še slabše, če jih je vabil več, ne samo njo – torej je ff najhujše sorte

kr se mene tiče če ni totalne pripadnosti, je konec

vem vem, da si huda. :)))

seveda je še slabše. in ravno to je dovolj. game over. niso potrebna nobena dodatna igranja in dokazovanja. a zdaj razumeš, kaj sem hotla povedat?

ma dober jabuček, ženske smo, drama mora bit :))))

jaz sem že napisala kaj bi nardila, na pijačo in adijo, nobene spalnice in kluba razočaranih gospodinj, ampak smo različne

v primerjavi z drugimi je tale to zmagovalno odpeljala, mislim, da bi jih ene 80% naredilo cel cirkus. jaz o večini žensk nimam ravno dobrega mnenja, ampak toliko bolj občudujem tiste, ki so sposobne brez cirkusa kaj po pameti narest, pa da majo neki ponosa v sebi. da ne prenašajo pijancev in kurbirjev zato, da majo kao afmilijo in da jih 3x na mesec po dnevniku podpovprečno pofu…..

no jst pa ne maram drame. :)))

da pa da ženska nekaj nase, se pa tudi meni zdi ključnega pomena. in sem igrice ne pašejo. saj če se ga je znebila je čist ok. samo ne vem, ampak močno dvomim, da bo zadovoljen s kuferčkom in ključi od vikenda. take reči se ne dajo rešit na horuk. žal.

ma, zdej dokler ma tip slabo vest, ampak dvomim, če jo ma – do takrat se še rata kej zmenit, pol bo ratal prepričan v svoj prov in se bo zabava začela.

ampak to je več al manj povsod.

iz osebnih izkušenj lahko povem, da mi je mir pomenil toliko, da sem mu pustila vse. in danes imam več kot on, ker lahko gore premikam, če imam mir v glavi in nobenga okupatorja nad sabo.

ampak smo spet različni – vsak po svoje…..

dej povej, a je prepoznavanje okupatorja tako težka naloga? ali je problem obramba? ali lažno zaupanje?

New Report

Close