Najdi forum

facebook – povabilo na drink

Saj to sem mislil.

Če se ne laže, je človk iskren…
Iskren človk pa ni profi, ker iskrenost je ena od največjih vrednot… 😛

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Laž lahko pretvoriš v realnost. Če drugim lažeš imaš veliko prostora.
Mislim da je največji problem, če človek laže sebi.

kdo pa ceni te vrednote oz. kdo jih pozna ali spozna?kolk časa rabiš? je celo življenje dovolj?

Laž lahko pretvoriš v realnost. Če drugim lažeš imaš veliko prostora.
Mislim da je največji problem, če človek laže sebi.

kdo pa ceni te vrednote oz. kdo jih pozna ali spozna?kolk časa rabiš? je celo življenje dovolj?[/quote]

Pretvorjena laž v realnost še ne pomeni iskrenost…

Zase in za sebi najbližje vem, da to cenimo, pri vseh ostalih pa je vprašljivo in se niti ne poglabljam v to…

Kot gre ona pesem…

Med iskrenimi ljudmi
se nikoli ne zgodi,
da zmaga laž.

Med iskrenimi ljudmi
so preproste vse reči
kot jasen dan.

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Lej ti fb jebach. Če si to kar pravi tvoje ime, pa so ti ženske samo črtice, ne vem zakaj potem namesto, da bi lovil naslednjo črtico bereš forum ljubezenski nasveti. Tukaj je večina ljudi zato, da bi se rešila oziroma ne bi ponvno naletela na take kot si ti. In če se ti zdijo tvoje spretne laži in spletke, s katerimi nabiraš črtice nekaj tako veličastnega, naj te samo postavim na realna tla. Verjetno je in še bo jokala marsikakšna ženska. Ampak to bo trajalo par dni, potem si bo pa rekla, ma dol mi visi za tega fb jebacha jih je še malo morje in se bo postavla na noge. In tisti, ki bo prišel za tabo pa jo bo spoznal kot človeka, bo mogoče z njo delil življenje, bo doživel neki resničnega in vrednega. In onadva se bosta drug drugega tudi, če bosta šla narazen spominjala celo življenje. Tebi bo na koncu ostala številka, ki bo predstavljala (zate) kose mesa, zanjo boš pa ti tak medel spomin na neki neprijetnega, ki bo sicer ostal, ampak bo približno tok pomemben kot lanski sneg.

pa še velik črtic 🙂

Iskren človk pa ni profi, ker iskrenost je ena od največjih vrednot… :P[/quote]

A res? Saj tudi je, samo kako to da ženske rabite iskrenost zato da lahko vlada. Ženska, ki ne ve kaj bi z moškim, rabi njegovo iskrenost. Seveda je to običajno “iskrenost”, kako pa naj bo drugače.

Iskren človk pa ni profi, ker iskrenost je ena od največjih vrednot… :P[/quote]

A res? Saj tudi je, samo kako to da ženske rabite iskrenost zato da lahko vlada. Ženska, ki ne ve kaj bi z moškim, rabi njegovo iskrenost. Seveda je to običajno “iskrenost”, kako pa naj bo drugače.[/quote]

Upam, da vsaj ti razumeš tisto kar si napisal, ker so to neke takšne nepovezane kvike-kvoke, da te še bog ne šteka… 🙂

Saj nič hudega. V glavnem ženske običajno lažete trikrat toliko kot moški, in vaše sklicevanje na iskrenost kot vrednoto je LOL ali kako že. 🙂

ah micka, če bi bilo vse lepo in prav sploh nebi bilo zanimivo,ane.
na koncu ste pa ženske tiste, ki se naveličajo dolgocajtnih fantov,ane.

če si se tako naslonila na moj nick, ti povem, da po vsaki seansi, sva zadovoljna oba oz. vsi (kako to vem, enostavno se vidi na obrazu oz. očeh:).

in ne me zdaj metat v koš in sebe dvigat v oblake vsi smo krvavi pod kožo in konec koncev užitek ti da tisti kos mesa, ki ga omenjaš.

Nikoli ampak nikoli se ne obremenjujem kaj si kdo mislim po prej ali sedaj, tako to gre.

Micka, kaj je to resnično in vredno? občutek imam da nas malo faflaš s temi visokimi izjavami.

To sicer ne morm vedet, kdo bolj laže…. Ampak tist, kaj sm imela izkušnjo z najbolj lažnjivo osebo doslej, je bila ženska, ja :)))

evo, predlogov za film posnet……

dejstva pa kratka in jasna – laže ti, zataji te je in goni se okrog – če rabiš še pisno potrditev, ga prosi še za to, za žensko, ki pa da nekaj nase, je pa tole že več kot dovolj, brez najetih igralk in podobno.
s takimi predstavami boš samo trapo naredila sama iz sebe – še včejo kot jo on trenutno dela iz tebe.

jaz bi se zmenila za pijačo ja, na nekem mestu kjer bi mu v miru v obraz zlila kar bi pil, se obrnila in šla. brez razlag in očitanj. sej ni kej razlagat, a ne

ah micka, če bi bilo vse lepo in prav sploh nebi bilo zanimivo,ane.
na koncu ste pa ženske tiste, ki se naveličajo dolgocajtnih fantov,ane.

če si se tako naslonila na moj nick, ti povem, da po vsaki seansi, sva zadovoljna oba oz. vsi (kako to vem, enostavno se vidi na obrazu oz. očeh:).

in ne me zdaj metat v koš in sebe dvigat v oblake vsi smo krvavi pod kožo in konec koncev užitek ti da tisti kos mesa, ki ga omenjaš.

Nikoli ampak nikoli se ne obremenjujem kaj si kdo mislim po prej ali sedaj, tako to gre.

Micka, kaj je to resnično in vredno? občutek imam da nas malo faflaš s temi visokimi izjavami.[/quote]

No če ti užitek zadostuje potem je moje pisanje res brepredmetno. Nisem pa o sebi nič napisala, samo o tebi, je pa res, da te ne poznam. Vem pa kako je biti samo črtica za nekoga in vem da ni fino. Vem pa tudi kako je biti nekaj drugega kot črtica in mi bolj ustreza. Tvoj način me sploh ne moti, če ne bi zraven vpletal laži.

Je pa dejstvo, da si ti na forumu o ljubezni (resnično in vredno), promoviraš pa užitke in meso. Zakaj se vprašam? Da nisi ti ta dolgocajtni fant, ki se ga je ženska naveličala?

samo ti opisujem orodja FB in podobno zakaj se uporabljajo.

ne vidim cilja zakaj zapletaš.

Kakšen vzdevek, FB-jebach. Že dolgo me kakšna zadeva na MONu ni tako nasmejala.

To je srčika FB-ja. Saj drugega pa tam ni! In tako kot si to, za kaj se uporablja, dognala tejka t ti, tako je povsod okrog nas, brez nacionalnih meja. Vsaj 90% tu prisostvujočih ljudi koristi te socialne mreže le s tem namenom oz iz tega namena.
Od tedaj se je kurbarija na svetu razmnožila s faktorjem 10! Statistika zajema seveda le podatek kako se mreže širijo, s kakšnimi super stopnjami naraščajo, kako so koristne in oh in ah. Vse najlepše seveda, v cifrah.in brez vse te kolateralne škode, kot je denimo tvoj tipičen in vsakdanji primer.
Resnica o socialnih mrežah je torej takšna.

A veš kako pravijo moški: “Še če me na njej najdejo ne bom priznal”.
Tak stavek sem že od večih slišala v raznih debatah, tako da….
LP

… Pa smo se dobili na pijači. S pomočjo prijateljice sem ga pavabila k njeni kolegici. Po kratkem prepričevanju ni imel nič proti, da se oglasi kar pri njej doma. Baje je bil zelo zagret vse do trenutka, ko sta vtopila v spalnico, kjer sem ga čakala s prijateljico, ključi od vikenda, njegovim prenosnikom in kovčkom najnujnejšega. Mislim, da je bilo presenečenje popolno. Ni bilo kreganja, obtožb, samo dejstva. Njegove prve besede pa ‘kako dolgo že veš?’.

Mi je kar malo lažje, čeprav vem, da ne bo lahko.

Bolje prej, kot kasneje, bravo, če bi vse ženske tako naredile in dale nogo dedcu bi bilo res manj kurbarije na svetu in bi moški s taspodnjo glavco malo bolj razmislil, kaj je prav in kaj narobe

čestitam, na nivoju narejeno. to cenim, da so ljudje na nivoju do konca.

vse dobro ti želim

čestitam, na nivoju narejeno. to cenim, da so ljudje na nivoju do konca.

vse dobro ti želim[/quote]

Tudi jaz. Čeprav na nivoju, tole ni bilo lahko, kajne?
Ko sem prebral sem rekel le še “uuuuuuu, f…!”

Drži se!

New Report

Close