Najdi forum

facebook – povabilo na drink

Živijo, samo en namig..Morda te je preveril v iskalniku, kjer lahko človeka poiščeš po njegovem e-mail naslovu, tako da že ve, da si to ti:-) To bi bila seveda najboljša varianta..

Sicer pa, raje si ne zatiskaj preveč oči, zelo velika verjetnost je, da si dopisuje z večimi. Meni se je zgodilo podobno in sem se enako dogovorila za zmenek. Seveda je vse obrnil proti meni. Sicer sem ostala z njim, ampak sem čez čas doživela že drugo enako šolo. In to te dejansko prizadene.

Dobro se odloči,

lp

Tejka, lahko preprosto odpreš še en profil, xy ime, xy mail, povabiš ga za prijatelja, daješ malo drugačne podatke. Če te bo tudi tam pecal, veš dovolj …

Kaj pa programi za ugotavljanje aktivnosti…obstajajo programi, ki jih namestiš na pc in potem z določeno kombinacijo tipk program odpreš in vidiš vse aktivnosti partnerja… nekako bi ti pomagalo, če bi ugotovila njegovo geslo za fb in mail in videla kaj se dogoja tam.

Rok, sodna obravnava oz. kriminalistična preiskava je prava milina napram temu, kako moškemu dokazati, da vara oz. v tem primeru, ki ga je navedla tejka, da flitra z drugimi in zanika obstoj svoje žene in trdi, da je samski, čeprav ima doma družino.

1001 in 1 izgovor bo našel, da temu ni tako :)[/quote]

In res ni tako! Čisto prav ima. Rok, z ženskami je to drugače. 🙂

Prav smešni ste tukaj, posebej ženske z svojimi izjavami.

Glejte bom kratek, moški pač obiskujemo določene strani na internetu kot so FB,Netlog,itd…

ZARADI ENEGA SAMEGA RAZLOGA – DODATNA ČRTICA.

Ne bit naivne no, tale tipček pač izkoristi in porine kar se da (kot večina moških, no malo takih je tukaj na forumu,saj zato pa stokajo, da nimajo kaj za pumpat).

pa lep dan!!!

Ženske pač imamo tendenco, da marsikaj preverimo in pobrskamo….
Ne bit naivni no in mislit, da vas ne bomo odkrile…. :))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Moški…larifari…bolj kot berem te forume, bolj ugotavljam, da svetu vlada zmešnjava. Toliko je neiskrenosti, bežanja pred realo, da je kriza. Namesto, da bi se imeli radi, se veliko pogovarjali in bili strpni drug do drugega. Kako preprosto se sliši, mar ne:)

LP

Biti strpen nima nič z imeti se rad.

saj po svoje imaš čisto prav. … ali je tudi vse, kar se nam zgodi v življenju “čisto prav”?

vendar, če se znajdeš v takšni situaciji, kot se je znašla tejka, ali pa še hujši, in če nimaš trdnih dokazov, je prepričati samega sebe skoraj nemogoče. če pa že (in temu primerno podvzameš določene ukrepe), se pa potem vedno vprašuješ, ali si ravnal prav, ali ne, ali ni bilo tako, kot si se sam sebe prepričal…..

smo pa ljudje različni, za ene je vse ostalo, kot praviš čisti “overkill”, za nas druge, pa pač ne.

kako pa potem je? in zakaj bi bilo z ženskami drugače? :))

tudi jaz tako mislim, tadej 🙁

You don’t get the point…
Itak, da sam ve… Dokaze bo potrebovala samo takrat, ko ji bo on trdil, da ni tako kot si ona kao domišlja…
Sem se že podala na podobno pot s čist premal dokazi in kaj je bilo? Pogorela sm do tal… Sreča je bila edino ta, da sm bila le nekdo tretji v zgodbi in se ni zadevalo mene direktno in tko nism jst bila nč na škodi… Ampak ti povem, profi varalice znajo tko lagat, da si ne moreš predstavljat, če tega ne doživiš/vidiš… Zase vem, da bi me nekdo takoj dobil na laži že, ko me pogleda… Pravi profiji pa si umislijo v delčku sekunde laž za lažjo brez, da bi trznili.

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Skupila si jo zato ker se vtikaš v nekaj kar se te ne tiče, kjer nisi ne tožnik in ne sodnik. In še vedno misliš da si prav ravnala…

s to tendenco se lahko skriješ, me zanima če bo ta tega “tipčka” pustila.
ker če bi ga imela namen, nebi brskala pa se dogovarjala 14 dni ali kolk

tako, da je v šoku pa še večjem bo:)

s to tendenco se lahko skriješ, me zanima če bo ta tega “tipčka” pustila.
ker če bi ga imela namen, nebi brskala pa se dogovarjala 14 dni ali kolk

tako, da je v šoku pa še večjem bo:)[/quote]

Ja, to, če ga bo pustila, je pol že stvar 2. obravnave… 🙂
Imamo še 1. za zaključit…

S takim razmišljanjem naletijo tipčki na sebi enake. Take, ki ne komplicirajo in niso naivne, čeprav je na prvi pogled videti tako. Zato še takšen zbiralec črtic ostaja zgolj črtica oz. eden izmed mnogih v njenem adresarju. Če ima želodec za to – izbira je njegova.

Dalo bi se razpredati, kaj od tega je smešno oz. čustveno inteligentno …

Predvidevam, da to name leti…
Pa v bistvu je nism skupila- tko sm mislila takrat… Ampak, ko zdej gledam na to, je blo prov super za se naučit vsaj dvoje:
1. če nimaš dovolj trdnih dokazov, ne bo nč…
2. da ljudje niso iskreni v kar sm bila takrat pri 19ih še prepričana (pač iz takšnega okolja izhajam)… in se ti v fris zlažejo brez, da bi trznili…
No, pa še kaj sm se naučila iz tistga takrat, tko da konc koncev je bilo zelo koristno, da sm nardila kot sm 🙂 Se je pa stvar čez 2 leti razpletla točno tko k sm si želela… 🙂

You don’t get the point…
Itak, da sam ve… Dokaze bo potrebovala samo takrat, ko ji bo on trdil, da ni tako kot si ona kao domišlja…
Sem se že podala na podobno pot s čist premal dokazi in kaj je bilo? Pogorela sm do tal… Sreča je bila edino ta, da sm bila le nekdo tretji v zgodbi in se ni zadevalo mene direktno in tko nism jst bila nč na škodi… Ampak ti povem, profi varalice znajo tko lagat, da si ne moreš predstavljat, če tega ne doživiš/vidiš… Zase vem, da bi me nekdo takoj dobil na laži že, ko me pogleda… Pravi profiji pa si umislijo v delčku sekunde laž za lažjo brez, da bi trznili.[/quote]

To vem. Poznam. Sem tudi znal.

Melita je razumela kaj sem mislil… tebi pa povem še malo drugače (zato ker mislim, da je smiselno razumeti tudi to, čeprav se najbrž ne strinjaš);
Tole:

namreč sploh ni važno. Tudi dokazi so nevažni. Ko ji bo on trdil (če bo) da ni tako… je dovolj če reče le: “jaz tako čutim in se počutim slabo”
Potem pa npr. “in če se bom še naprej tako počutila, bom odšla”… potem pa lahko moški naprej razmišlja kaj naj naredi – če mu bo sploh kaj vredno narediti.

Kaj češ z dokazi… če pa gre v končni fazi za počutje v zvezi…

Ne moreš vplivati na njegovo ravnanje – take ‘detektivske igrice’ ne prinesejo zmagovalca in so nikoli zaključena zgodba. Če se jo sploh greš.

Vprašaj se, kaj je zate še sprejemljivo. Ljudje smo različni – vsak ukrepa na svoj način.

Rok, kakšne cvetke vn streljaš….
ON lohk pol naprej razmišlja, kaj naj naredi??
Mislim, če sm jst ona in je stvar jasna, da upecavlja neznanke po FB, pol on ne bi imel več kaj dost razmišljat (razen o tem, da jih lohk peca še naprej)…

Če že temu praviš “profi” je daleč od tega:)

Pravi profi se ne laže, ampak naredi vse resnično,da ni možnosti suma kaznjivega dejanja:)

New Report

Close