Najdi forum

facebook – povabilo na drink

tale zgodba ne drži vode.
opcije sex niamš v profilu
med drugim, seveda…

lp imam 1. nasvet ….

Predlagam drugačen scenarij….
Pijačka pa to ni glih kul ker to ga ne boš dobila pri dejanju…pač vse skupaj bo ostalo le pri izjavah….
Predlagam sledeče lahko ga uloviš pri dejanju…
Rezerviraj sobo v bližnjem spa centru in ga povabi na romantčni večer v jazzuziju…
Malo pred uro mu sporoči da si ti že tam in ga nestrpno čakaš…
…in glej ga zlomka ko bo prišel tja v tvojo sobo je pečen….

:DDD

sporoči kak si se odločla…

Samo res, meni tudi ni čisto jasno- se registriraš na facebook..ok…ampak da te nekdo najde, potrebuje tvoj ime in priimek ali mejl ali pa pač skupne znance.Vsaj kolikor jaz vem. Da te naključno najde in se zagreje zate maksimalno in še to, da si brez slike, jaz skoraj ne verjamem.

Skoraj sem ziher, da te je spoznal prek maila in ve, da si to ti in se mu zdi zabavno, da ti ne veš, da on ve in te malo prca. Če pa ni to in te je res našel takole naključno, potem pa vaju je še enkrat usoda spravila na isti tir 🙂 Ob predpostavki z grenkim priokusom, da je on ob tem tebe, njegovo partnerico, dejansko želel prevarat.

Po moje ti bo na kraju srečanja rekel, da je ves čas vedel, da si to ti in pa da vama je hotel le malo popestrit odnos.

na ta način ga gotovo ne boš ujela na laži!

Pomoje je najboljš, da za “drink” najemaeš profesionalko z namenom, da ga zvleče v eno sobo in ga pol posikaš, ker drugače se bo res zgodilo to kar je napovedala malatt.

Površno bereš, za prijatla sem ga sama povabila, on me je samo prehitel s povabilom na pijačo.
In kot sem napisala prijavila sem se, ker sem pač povezavo potrebovala in ni mišljena kot moja osebna stran, zato tudi moj mejl ni objavljen.

malatt, DEtektivka , mislim, da bom vajina pomsleka upoštevala.

dobro beremo, ti si napisala:

da se ti ne zmišljuješ malo tukaj, ha?

da se ti ne zmišljuješ malo tukaj, ha?[/quote]

Da sklenem jaz z njimi prijateljstva. Vsi vezani na e naslove v mojem adresarju. Med to ponudbo sem ga izbrala. Prijavila sem se z emailom, ki ga že uporabljm.

Pa kaj sploh pojasnjujem. mi je prav vseeno, če verjamete ali ne, meni je sedaj malo laže. tudi sama še danes težko verjamem, da lahko kaj takega kdo počne.

da se ti ne zmišljuješ malo tukaj, ha?[/quote]

Da sklenem jaz z njimi prijateljstva. Vsi vezani na e naslove v mojem adresarju. Med to ponudbo sem ga izbrala. Prijavila sem se z emailom, ki ga že uporabljm.[/quote]

aha, razumem, facebook ti je sam predlagal, da dodaš prijatelje, ker jih je našel po email naslovih iz tvojega imenika. Veš, tako kot si napisala, se da razumeti, kot da so prišli predlogi od drugih oseb, ampak tisto bi bila v facebook žargonu povabila, ne predlogi. Imaš prav in se ti moram opravičiti za nesporazum

upam, da se boš kljub temu še olajšala dušo tu na forumu, ko se zadeva razvije naprej.

No, se opravčujem tudi jaz, če je delovalo, kot dadvomim v vso to zgodbo, ampak res mi ni bilo jasmo, kako hudiča je ravno tebe zbrskal med vsemi miljoni ljudi na facebooku. Tako da fajn, da sta zgodraj s Korlom tole objasnila 🙂

Glede predlogov, kako zadevi priti do dna, sem jaz mrzla, ampak definitivno tako kot so ti svetovali zgoraj – če boš res speljala zadevo do te točke, da se zmenita za pijačo ali kaj podobnega, res nikar ne pridi ti na dogovorjeno mesto.

Jst bi na tvojem mestu poslala eno kolegico, ki je on ne pozna… Pol bi pa še jst prišla čez čas… 🙂 Kao sm šla lih takrat tam mimo… :))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Floating, to ja, samo, če ga dobi na kavi z eno žensko, mu vseeno ne more nič dokazat. Bi rekel, da je bil pač je bil na kavi, so what! Ujet bi ga bilo treba v kaki bolj kočljivi situaciji….

Glej dokaže mu tko lohk vse, ker mu pokaže sporočila, ki sta si jih pisala….
Ta ženska, njena kolegica, bi bila zgolj za to, da on ne bi mogu trdit, da je vedel, da bo prišla ona… Če on misli, da bo tam ona, pol bo tej kolegici rekel, da pričakuje nekoga drugega… Če pa on res ne ve, da za tem stoji njegova partnerica, bo lepo mislil, da je prišla prava…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Sama sem med tistimi, ki se jim zdi da zgodba malo škripa, logirala si se pod drugim imenom, ga dodala kot prijatelja, po moje, da bi preverila aktivnosti in prijatelje na njegovem profilu, le- kateri dvomim, da je odprt na domačem računalniku, tako kot pri ljudeh, ki nimajo kaj skrivati. Torej si že imela razlog – nezaupanje. Če bi se logirala službeno, bi se verjetno vpisala z uradnimi podatki, kot velika večina. Pa saj vse to skupaj ni važno, dejstvo je da te je zanimalo, kaj počne in če bo sprejel “tvojo” igro. Seveda jo je, ter jo odpeljal v vode, ki jih nisi pričakovala. Zmenkarije. Kaj pa zdaj sprašuješ nas. Moj predlog je tak, če imaš prenosnik, se usedi v sosednji prostor in ga počakaj on-line. napelji ga na debato o zmenku v podrobnosti kje in kako in nato s prenosnikom (odprtim chatom) vstopiš v prostor kjer on tipka. Človeka postaviš pred dejstvo in odraslo zaključiš igro. Ampak draga moja..kaj pa je sploh namen vsega, ko ga boš postavila pred dejstvo??? Dalje skupaj živet in “pozabit spodsljaj “. Se igrat detektiva naprej? Ali želiš končat tako zvezo?

Vso srečo pri igricah.

Meni se zdite pa čudne z vsem tem kompliciranjem; saj vendar ne gre za sodno obravnavo, kjer bi bili pomembni dokazi, niti ne za kriminalistično preiskavo.
Edino kar ženska potrebuje je prepričanje v lastna čustva in odločitve. In to se da doseči tudi tako, da mu doma mirno pove kaj in kako – in tudi to kaj razmišlja ob tem.
Njegova reakcija bo čisto dovolj za vse kar rabi vedeti.

No mislim, da tukaj nujno rabiš dokaz. Mislim pa, da verjetno ve da si ti. Ni namreč praksa, da bi se moški dobivali z ženskami, ki jim ne dajo slike, posebej če je namen neplatonsko srečanje. Ampak, če greš sama na zmenek ne boš nikoli vedela, če je res tako. Pri fbju se doskrat da videt več kot določiš v nastavitvah.

Upam da imam prav in da te malo ˝vleče za nos˝.

Sporoči kako bo šlo.

In njegova reakcija bo, da bo rekel, da je tko vedel, da je ona… Pa bo ona na 50/50 s tem odgovorom, ker spet ne bo vedela, a je res ali pa je to le rekel, da se izmaže…
Pri tem ne potrebuje nekih lastnih občutij, ker jo bodo pripeljala le v večjo zmešnjavo… Pol bo pa pisala po forumu, da ne ve, če je res vedel, da je ona ali se ji je zlagal….

Če je odprla profil, če se tipka kot oseba x, pol naj še izpelje do konca tko, da bo res vedela, pri čem je… Jst bi… pa nism ne detektivka in ne sodnica 🙂

sosedova micka- ti povem, da ni malo moških, ki bi se srečali brez da vidijo sliko pred tem…. ti garantiram 🙂

Prebiram te odgovore in sem že nekaj časa nazaj hotela napisati podoben odgovor kot je tu napisal nekdo, ki očitno ve, da se z enostavnostjo tudi da marsikaj doseči.
Predlagam ti, da se z njim pogovoriš in mu čisto preprosto poveš kako razmišljaš in občutiš.

Rok, sodna obravnava oz. kriminalistična preiskava je prava milina napram temu, kako moškemu dokazati, da vara oz. v tem primeru, ki ga je navedla tejka, da flitra z drugimi in zanika obstoj svoje žene in trdi, da je samski, čeprav ima doma družino.

1001 in 1 izgovor bo našel, da temu ni tako 🙂

Rok, sodna obravnava oz. kriminalistična preiskava je prava milina napram temu, kako moškemu dokazati, da vara oz. v tem primeru, ki ga je navedla tejka, da flitra z drugimi in zanika obstoj svoje žene in trdi, da je samski, čeprav ima doma družino.

1001 in 1 izgovor bo našel, da temu ni tako :)[/quote]

Vidim, da vsaj ti in Flo nista razumeli poante; pravim le, da je vsako dokazovanje komurkoli brezveze.
Zakaj bi dokazovale njemu kaj in kako? Saj sam ve.

Edino kar rabiš v taki situaciji je prepričati sam sebe. Zato pa je dovolj, če se poslušaš (svoje občutke) in če poslušaš partnerja oz. zaznavaš njegove občutke.
Vse ostalo je čisti “overkill”.

Človek za svoje odločitve namreč ne potrebuje zunanjih dejavnikov. Večkrat kot ne, so ti moteči in zavajajoči. Potrebuješ le svoje občutke in ženske svoj sedmi ali osmi čut.
Samo to sem hotel povedati. Ker pa te zadeve sploh niso za vse enake, bom zdaj utihnil da ne smetim teme.

New Report

Close