Najdi forum

facebook – povabilo na drink

Vse do sedaj sem se facebooku uspešno upirala, Imajo ga otroci, tja sem tu pa tam malo poškilila – kontrola pač, da pa ga ima tudi partner, to je bilo zame presenečenje.

Zaradi službene potrebe pa sem se pred nekaj dnevi morala prijaviti. Ker ga nisem mislila uporabljat za privatne zadeve sem se prijavala tako na pol anonimno, ime in za priimek anagram imena. Pa se je zgodilo. Takoj po prijavi so se pojavili predlogi za prijateljstva. Med njimi tudi partner. To potrdim in takoj dobim odgovor. Še preden uspem pregledat njegov profil, že bi klepetal z menoj. Komaj sem uspela dihat: zanimajo ga ženske, partnerstvo, sex. Med njegovimi prijatelji so tudi najini znanci in tudi nekaj žensk, ki jih ne poznam. Sedaj si že skoraj 14 dni dopisujeva, on pa mi vztrajno trdi, da ni v nobeni zvezi, da je samski bil in vedno bo.

Doma se obnaša povsem normalno, ni zaznati nobene spremembe. Enostavno ne morem verjet, da se lahko to res dogaja. Glede na vse, mi je vse bolj jasno, da nisem prva, ki jo tako vztrajno vabi na pijačo. Pa o prijateljih tudi razmišljam, kakšni prijatelji so to.

Do sedaj sem bila prepričana, da je doma vse ok. Ne kregava se, kar veliko je sexa, raznih malih razvajanj,… Še vedno sem v šoku.

Rada bi vedela, kaj človeka pripelje do tega.

Verjetno bom šla na pijačo, pa mislim, da bo zadnja. Mu bo prihranjeno eno laganje.

Pozdravljena!
Verjamem,da te je ta situacija močno prizadela in zelo omajala zaupanje v partnerja,ki se predstavlja na povsem drugačen način kot v resnici je.
Verjetno partner želi ali potrebuje spremembe,kar pa seveda ni opravičljivo na kak način to počne.
In popolnoma jasno je,da tega ne moreš tolerirat.Menim,da si se odločila za pravilno varianto,da greš na pijačo mu položiš karte na mizo,verjetno bo poskušal tako ali drugače obrnit zadevo njemu v prid ampak tukaj moraš ostat trdna brez usmiljenja.
Ljudje se premalo zavedajo,da je ravno laž tista katera najbolj prizadene in boli,saj tudi resnica zna biti kruta ampak je bolje biti odkrit povedat kaj čutimo ali morda tudi ne več,tako damo tudi drugemu možnost,da gre dalje in si uredi življenje.
On si ga je do sedaj želel urejat na svoj način,ti pa sedaj poskrbi zase in otroke,da boš lahko nadaljevala življenje brez laži,prevar in utvar.

Dobra zgodba, vidiš tejka, koliko si zamudila, ko si se izogibala facebooka. Da ima kr-neke ženske za prijateljice, ni nič posebnega, mislim, kaj bi se moral zapirat vase?

To, da tebe vabi na pijačo, lahko vzameš tragično, lahko pa vzameš tudi kot nekaj dobrega, ker če je tebe nagovoril, ga že tvoj tip človeka zanima, to pomeni, da sta se dobro skupaj našla.

Pa saj je samski. Kaj se ti je pa zlagal?

Hvala Korl za vzpodbudne besede. Ima res sedmi čut, da me je nagovoril, ker ni objavljen noben moj podatek. Zdaj po 14 dnevih, pa že ve o meni skoraj vse, tudi da sem vezana. Pa ga to ne moti. Samo slike mu nočem poslat.

Prav imaš Korl, res je tu neka privlačnost. Saj ne vem ali naj se jočem ali smejim.

Med milijoni ljudi je tebe takoj zaznal tejka, da si se logirala:-). A ni to sreča:-) zate da veš kako pa kaj.

🙂 Kar zjoči se, tejka.

Sej se ne skriva samo on tebi, tudi ti njemu se skrivaš. Ista sta oba.

Korl, saj se sploh ne skriva. Uspel mi je povedat že vse o svoji službi, sodelavcih, domu, vikendu, svojih starših…. ni da ni, samo mene ni nikjer. Vztrajno trdi, da je samski.

To, da pa svojih slik ne dajem na net pa ve že več kot 14 dni.

Naredi tako, da bo tebi luštno v prihodnosti. Kaj sploh sedaj želiš od svojega partnerja? saj že vse veš on pa ne o tebi. Torej si v predosti haha.

nisem tako mislil, on se skriva pred tabo doma, v realnem svetu, in se pretvarja, kot da drugih ne nagovarja, kar pa tudi ni nujno skrivanje, pač si dela rezervo, če se mu s tabo ne odnese, to še ne pomeni, da ti ni zvest. Se pa ti skrivaš pred njim doma, ker pa veš, da je on tisti, ki te nagovarja na FB, potemtakem je tvoja laž hujša.

Predlagam, da se zmeniš z njim v hotelu in ga presenti v svileni halji. Potem pa poročaj seveda.

Korl a zdaj si je treba rezerve delat, če se slučajno ne obnese. Ko se začne rezerva se čustveno začneš oddaljevati, kar pa je veliko hujše za sam odnos kot pa sama prevara na koncu.

nisem tako mislil, on se skriva pred tabo doma, v realnem svetu, in se pretvarja, kot da drugih ne nagovarja, kar pa tudi ni nujno skrivanje, pač si dela rezervo, če se mu s tabo ne odnese, to še ne pomeni, da ti ni zvest. Se pa ti skrivaš pred njim doma, ker pa veš, da je on tisti, ki te nagovarja na FB, potemtakem je tvoja laž hujša.

Predlagam, da se zmeniš z njim v hotelu in ga presenti v svileni halji. Potem pa poročaj seveda.[/quote]

Ja, si dela zalogo 😉

Sva pa tako že nekako zmenjena za zmenek, samo prijatlom še mora razložit zakaj naju ne bo k njim. Meni je reku da mora dežurat. 🙂

Samo kakorkoli, še vedno ne morem verjet, da se mi to dogaja. Sem zdaj 14 dni vsak dan čakala, da bo reku, saj vem da si to ti. Pa ne reče.

Ni treba, če ti ne paše.

Tejka t si kar ne morem predstavljati kako ti mora biti pri srcu…
Zdaj vsaj veš s kom živiš. Naredi tako kot sama čutiš in veš da bo prav zate… tisto o zadnjem zmenku se mi zdi pametna odločitev…
Bodi močna in držim pesti, da narediš tako, da bo zate najbolje.

ha, ha, dobra si, nekare tu na forumu bi si že žile rezale. Veš, njemu ne bo prehudo, če ga boš dala na šuh, jih ima na zalogi, ni razloga, zakaj bi se potemtakem morali tebi lasje kravžlat.

takele modele in modelke je treba samo pred dejstvo postavit in zaključit zadevo.

Živjo, Kaj pa če bi ga vprašala v resničnem življenju ne na facebooku, če je prijavljen tam gori in kakšne izkušnje ima. Toliko, da vidiš kaj ti bo odgovoril. Če se ti bo zlagal, potem je to znak, a v vajinem razmerju nekaj ne štima. Če si želiš poštenosti v odnosu, nekateri so tudi v drugačnih odnosih in čisto v redu jim je.

Uuuu, to bi blo pa neki zame… :)))

Če hoče sliko pod vsakim pogojem, mu pošlji eno xy, ki jo snameš z neta… (sej če on teb laže, lohk tud ti njemu)… Pol pa se dobi z njim… Me res ful zanima, kaj se bo zgodilo 🙂 Upam, da poročaš 🙂

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

kako te je pa partner našel?
a se ti ne zdi sumljivo, da gre pecat žensko, ki ima isto ime, kot partnerica?
ponavadi na facebooku najdeš znane ljudi preko njihovega e-maila – sploh, če uporabiš funkcijo, da poišče ljudi, ki jih imaš v adresarju. tvoj partner tvojega e-maila ne pozna?

New Report

Close