Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

…ha ,ha …o.k. 25.maj je tvoj….

.ha haha……….bom še videl, me bodo spet tlačl dol na jugo, he he he………

…..uf, tole na šiht po enemu tednu, pa prav nič ne paše. Ampak bo treba spelat, tko al drugač…..mal še dremam, ampak do kofeta bom pa moral zdržat, ah………….težka bo…………

..ejga marija, a misliš, da sem taspoden…..je reku hokejist Mustafa z Jesenic…ha ha

…dobro jutro želim….te je kaj mora tlačla ?

..povsod samo..novo..novo ha ha.. men pa vse staro…..

….he he he, Elvis……….he he he..ne Mustafa, ha ha ha..Bešlagiš………ti si pa dobra, ha ha ha………..tole je bilo pa res super za dobro jutro, he he he……..

..nič ni mora tlačla………..dons sem se pa končno naspal…………..ampak zdejle pa ne morem in ne morem glavo v pogon spravt……….tu mač………porivam, pa ne vžge, he he he………

………pa pri teb?……..se je megla že dvignila, he he he………flaša odprla……….pa prosim ne pred deseto, he he he….

…..ej, v nicku imaš napisan stari mail, zato ti nihče nič ne piše, rezen če………..

……kompas punca, kompas, ha ha ha……….

nastavi vse na prebrano, pa bo zlaufal…………ker drugač boš še tardečo dobila, he he he…….pa ne ferarija……….

a misliš, da če novega napišem…se bo potem usmilil kdo revice usamljene….ha ha…ja ,bom poskusila…

ne ti men kar naprej pijače naprej metat….kakšen pir spijem…saj veš tisto od Šifrerja….ker one dobro vedo, da po piru prsi rastejo…. pa probam..probam…

meglo mam čist dvigneno…so navalil že za fruštek…mesec maj…vsi bi rad zamenjal….

…zdej si mi pa spet en del dal….

…………veš kaj, tole z mailom, če bi večkrat pogledla…………………

…..potem pa le pij pivo, ha ha ha…………samo ni za pretiravat, he he he………….sej veš tisto A, B, C, D, E, F……….F=fake, ha ha ha…..

…..jaz bi tut menjal…..maš kej zame………samo nimam………….

………….ja, pa spet smo izgubljeni, a ne?

….ja , če nimaš….bomo pa na lizing…al pa na f…..,saj veš kako smo včas temu rekl

…čist…uboga baba…

………sej bo, sej bo………….sam obupat ne…………..nikjer……….

……..ha ha ha…….sej za lizat tut nimam, ha ha ha………..če je treba plačat………….bo treba drugačen deal usekat…………….samo ti bi mi ziher uturila kej tazga, da bi mogu skos gol pa dol porivat……………sosedje bi se pa smejal, ha ha haha………

…jaz obupala ?? ……..dej no…sej zdej mam tebe….

…. ja…pa not pa ven …..ha…ha

..prebrala sem tvoj je kdo doma…….poslala nazaj, pa me že cel cajt f…..povej , če si kaj dobil ??.kolk boš ti mene še mogu naučit….to bo kar za skompenzirat….drugač me bo na konc preveč drago pršlo…ha ha….ne bo dost samo gor in dol…ha ha

…………..matr, sm kr zrasu za ene dva centi zdele, he he he……….

…. nič mi ni prišlo….boš mogla še mal migat, he he he………..

Drugače pa klikneš le na odgovori, napišeš tekst in pošlješ in potem mi bo najbErž prišlo, he he he………….

……….kar se pa dolgov tiče, pa bo kar v redu, če mi boš pomahala, ko bom mimo tebe tišou na un konc, he he, že v petek bom, pišuka, sem takoj zjutri slabe volje ratal, ko sem prebrat to “veselo” novico…………aja………….jasno…….kremšnita pa čaka, e ne, he he he……….

..a znaš kej nemšk………..pismo bom revež, če me bodo s pokvečeno nemščino jebal v petek………..ko bi vsaj po naški, pa da svi razumiju, he he he……..

…ti bom jaz namigala, boš vidu…ha ha

…ja, le glej, da boš fejst tišu, da se neb slučajno kej ustavil…ha ha ha …pol bo pa nevarno……….te bom koj v hosto peljala….

..nemšk…ma pa kaj še…pa , ti …….kaj ti pravzaprav pričakuješ od mene………za lizing pa rabim res samo en jezik….ha..ha

New Report

Close