Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

………he he he…….dol ja……ampak če prej ne, bova v ponedeljek že skoraj dol v peklu…he he he……

……tebi so težil in težil…….jaz pa delal in delal, potem pa še malo naše rise, pardon, mucke, pogledal in…..za zjokat…….pol sem pa še jaz obiske dobil, jasno sodelavec ni mogel zdržati brez šefa, ha ha ha ha……

Za športne stvari mi takšne stvari ni težko napisati, lepopisje pa je bolj žalost, tako da………he he he…….ok…….potem pa ma…..čeprav ne vem kaj je to, ampak mora bit dobr, he he he………..in to kar si napisla sploh ni kakšna posebna pohvala, sem pričakoval še več pohval, ha ha ha……….razočaran, me je treba ful gladit, he he he…….

…….ja, žensk se ful bojim…….še najbolj pehte. Sploh ne smem kekca gledat, ker mam pol hude more, he he he…….pa da ne boš mislila, da je od tega kaj res…….samo z vsako iz foruma se pa tudi ne menim, a ne?! Če bi šlo za kakšno srečanje forumašev za zajebancijo, evo mene, da pa bi tja hodil samo na oglede, pa adijo…………saj bi ti zdajle kaj povedal, pa je brez zveze, sva midva čist ok……pa makar u keudru, he he he……sama……….ampak bo treba počas it gate zamenjat tja gor, se ti ne zdi, ha ha ha…….

….hm, misliš da bi bil jaz lahko čikndensar, ha ha ha ha………a veš da nisi prva iz foruma, ki mi je to rekla, ha ha ha ha…….ja, mogoče, ampak solo, da ne bom čudn izpadu zraven še kakšnega, ha ha ha ha ha……..samo se bojim, da bi lahko potem oči pekle, ha ha ha……..bolj kot sline, ha ha ha…..

…..jasno, da te imam za izkušeno….saj si rekla da znaš tarok. Lahko bi me še kaj naučila, ker sem že skoraj pozabil kako se špila.

…..hm, strele ni bilo, še dežeka ni bilo…..imaš srečo, he he he…….čeprav, ko sem pogledal na vaš konc je blo precej črno tam gor………da nisi kej kurla, he he he…..

….tole o mojem voznem redu ne štekam, al sem pa že kej pozabil……..potsetnik prosim……

……evo, sem se ti oglasil, ti si pa mir najdi, he he he,……..saj veš, kdor je pršou, je meu prou….

Še o mailu ti moram enkrat nekaj povedati, sedaj ko spet dela in ko je na novo postavljen.

Ne vem če se spomniš, ampak jutri je obletnica smrti Josipa Broza Tita. Sem mislil vršt gor temo v spomin Titu, saj je bil konec koncev za mladino dober “dečko”, pa se bojim, da bo spet………..pa sploh nisem jugonostalgik, ampak, saj veš, spomini……..a nam ni blo lepo, no……

Kaj misliš?!

…evo, novo jutro..kavo imam pred seboj , na ustnicah nasmeh in …sonček sije… meni je tako mal treba , da sem zadovoljna…..da bi bila pa srečna , pa veliko več……

…kaj bomo danes delali …ti boš spet cel dan visel za računalnikom…a se ti ne ljubi nikamor it ? …praviš, da greš v naš konc…a greš velikrat ? ..jaz gor v vašega kar pogosto…..včasih sem res domov hodila zelo pogosto, potem sta mi pa mami in ati en za drugim umrla…..zdej grem pa tako…tako…raje žlahta pride na dolenjsk… ha,ha…k smo dober ljudje…

…uf , danes sem pa malo bolj resna , zgleda….sicer pa …jaz ti večkrat kaj bolj resnega napišem…., kdaj bi kaj še bolj….ampak, pol berejo in ni to…zanimiv je , da teb lahko kar pišem in pišem…a ni to hecen…takole , enemu neznancu…. veš kaj me morda včasih moti….da mislim, da nisi to , kar na forum pišeš, da si…..ne, ne znam zdele prav povedat…skratka ….neznanec, ki, ni tisto ,za kar se predstavlja….no, saj je normalen,tle gor je cel kup ljudi, pač greš malo s poti, da te ne spoznajo….ja ,jaz pa včasih med tvojimi vrsticami berem, sploh tle dol, da je vseeno mal drugač….matr, kako filozofiram, mislim, da ne znam napisat kar bi rada povedala…ne obremenjuj se…mi morda drudič rata
..ja vozni red….namesto vrstni red….za tvojega navijam….želim, da bi bil tak kot si napisal….
..kaj je z mailom….veš, da zdej tud doma pogledam gor….pa ne se mi režat. prosim…in vse je prazno…, ni novih sporočil….noben me ne mara, smrk, smrk….daj , nauč me še kej….ti mene o računalnikih, jaz bom tebe pa o sexu…kar vprašaj…tle v bunkerju bodo to orenk zaupne besede …ha, ha.

..sedajle grem pa zlikat goro cunj….tako težko se pripravim noter kej narest….samo zunaj bi bila…

… pa še eno za v nedeljo …ti si bik…moj tudi…kdaj si nazadnje svoji parterki prinesel domov eno rozco ali kakšno drugo malenkost …tisto pozornost , da jo razveseliš…ne, ne mislim za rojstni dan…kar tako…prosim , povej po resnici…

…kolk sem ti nalozila…uno zimsko kidarco prines….navadna lopata bo premal….
…ti, kaj najrajši ješ ??….uf ,kako sem firbčna, glih zdej te bom vprašala, kolk mas d…. l….uf babo jebu, a

……..smrkla, ukradla si mi idejo……….dobro, bodo vsaj tebe napadli………25. maj je pa moj, he he he…….

……kaj pa potrebuješ za srečo?…. Ko se zjutraj zbudiš, najprej pomisli na vse lepe stvari iz včerajšnjega dne, vstani in pojdi do ogledala, zazri se vanj in si reci: srečna sem in nihče mi ne vzame te sreče!

…..danes????….hja, kaj pa vem, zadnji dan dopusta……pa še sam doma……..pojma nimam, kaj bom počel…….mogoče bom pa končno narisal gradbene in armaturne načrte za greznico, ki jo moram še naredit pri hiši, samo statika me pa mal baše, tko da, a znaš kaj statiko računat, zdajle bi mi pa to prav prišlo, če ne bom moral spet improvizirat, he he he…….

….vaš konc?!……pravzaprav ne vem natačno kje je to, razen tega, da si nekje v bližini cestninske postaje, ali pa se motim, nič ne poveš……..grem pa pogosto tja dol, to pa je res……čeprav nerad………he he he…

hm, danes se ti pa res mota po glavi cel kup stvari,…. kaj pa ti je?…………kaj sem, da nisem tisto, kar pišem……..ne vem kakšnega si me predstavljaš, zato ti ne morem odgovoriti, če sem takšen kot misliš……..sem pač eden izmed mnogih tu gor…..ne vem………se pa nikoli nisem delal drugačnega kot sem, včasih le ne povem vsega, da ne bi bile kakšne stvari preveč očitne, sem bil tudi že bolj neposreden, pa mi je bilo prekleto žal, še zdaj mi je……..
…če imaš bojazni……….ne vem……….boš videla……..saj se nisva v nič zavezala………..ko boš našla odgovor, boš vedela……..ko boš vedela……..

…hja, mail pa je prazen, ker ti nihče nič ne piše. simpl a ne, he he he……sem pa ugotovil en hud feler tega novega maila, pa je malo prekomlicirano, da bi ti sedaj vse razlagal, vedi le to, ča si se na računalniku prva prijavila v mail, lahko nekdo drug, ki se prijavi na istem računalniku, čeprav s svojim geslom, prebere vse tvoje nastavitve in precej lahko pride tudi do tvojega gesla, in potem jasno tudi bere tvojo celotno pošto. To ti govorim predvsem zaradi službe, kjer praviš, da radi pogledajo tudi k tebi. Sam si bom odprl mail drugje, če ne bodo popravili tega felerja.

….in ti da bi mene učila o sexu……opa………gospa se pa visoko cenijo, ha ha ha……in potem še praviš, de te precenjujem, ha ha ha ha……..kar se pa zaupnosti tlele tiče pa kar pozabi……edino maili so dokaj zaupna zadeva, tole tu pa, hm…..

……ja bik sem……verjetno pravi, he he he……….in po pravici, bila bi razočarana, upam da je tvoj bolj pozoren……….ne vem, kako je pri tebi, ampak mene je tale hiša uničila, in se počasi spet postavljam na noge, ampak na drugačen način, bolj divji, ha ha ha………z rdečimi lasmi in Eminemom, ha ha ha…….

..bip…ja…bod mal pred pol drugo gor, če si sam doma…bova enkrat v živo….ha ha

Ok, bom poizkusil, čeprav je za v živo klepetalnica boljša.

…ja, če pa ne znam tja gor it….sploh si mi pa obljubil, da me boš enkrat peljal tja….ha ha….s tabo pa nič…se me bojiš, a ?!…da bi v živo….

1. Pojdi na šrvo stran med over neta
2. Na levi strani imaš v stolpcu petega pa vrsti napisan KLEPET
3. Klikni z miško nanj
4. Odprlo se ti bo najberž opozorilno okno, klikni DA oz. YES
5. Odpre se ti okno klepetalnice
6. V okence, kjer piše vzdevek vpiši frfra
7. Spodaj pod njim klikni na poveži zdajž
8. BINGO in si not

Najbolje da si odpreš še eno internetno okno in hkrati bereš navodila in delaš to kar sem ti napisal. Jaz bom v klepetalnici in bom videl, če ti je uspelo.

….he he he…….zdej si pa čist prevzeta, ko si chat izumila, da se mi sploh ne javiš več ti v bunkerju, he he he……

….ampak tegale Davida si mi pa namočila……..nikol več ne stavim na njega, he he he he…..

Lep dan še naprej

jaz tud se s tem starim stricem ne grem več….zdej ti bom nandeta prevzela..ha ha
…ah , ne sakmo chat, še nekaj druzga sem malo prej “odkrila “……taka baba blesava sem, da me je sram….doma je še en čist tak ” taprav “računalnik, z netom, z vsem kar pripada….pa še na drug račun gre….jaz pa otroke dol podim, smota….
…ja prej si me pa čist očaral…samo jaz bi bolj počas…to je blo pa vse v stilu F1…a si zdele kje…

ha ha ha, ja čisto slučajno sem, ampak chat je res bolj hiter…..

…čist slučajno ?

čist

matr, pa si res hiter…komaj, ma ne , sploh te ne morem dohajat

…včasih srfam hit, včasih pa počas……

…ja pa gor pa dol…matr, čist vse luknje si mi zamašil…

……hudo, a ne?……..brzina je vrlina, samo pri **** ni….

…..zdaj, ko se se strasti pomirile…….ko je drame konec……ko so se reklame odvrtele……….se hormoni umirili………..he he he……..ko ti je spet uspelo………ko si zopet pobrala nagrado……….

…….gre življenje zopet svojo pot………ne se dat……..

aja, seveda, še to: si pokasirala sedmico, mislim, me boš pol še poznala, he he he…..

…….lahko noč, ali jutro, kakorkoli, he he he……..

.ja, svetovne rekorde sem rušla…ha ha imola -barcelona…uf peku-nebesa—-kot bi bla stara osemnajst let. ha ha

bom,. bom…..vedno poznala….tud pogledala nisem za loto, zdele pa tud ne bom…kaj pa če je….

…ja drama….kar slabo mi rata, ko ga poslušam…uuuuuuuuuuuuuu…lala..ampak, takrat, ko že vse vidmo, že ko je vsega konc..ha ha … miheliča pogrešam in prav uživam pri motorjih, ko ga poslušam….F1 pa gledam raj na ZG…dva umirjena komentatorja sta…ališiča dam med reklamami…ga mam prec dost

…ja jutri pa spet…go go…ni kej..kruhek, ljubi kruhek….meni tam nič ne manjka, se prav veselim…rada imam ljudi…veliko je dobrih…in zastopmo se

lepo spi, nič ne sanjaj…lahko te mora tlač….ali pa pehta…ha ha

New Report

Close