F1 VN San Marina – Imola…
…….zelo pohvalno……..če bom enga samga človeka, al pa žensko he he, odvrnil od alkota, pa je moje poslanstvo doseženo…ha ha ha ha………
A veš da res ne razumem, zakaj je treba za vsak drek tolk spit, mislim alkota. Jaz pa lepo enga sokića, pa je, sicer sem pol ko čudo iz lune, ampak jebi ga, počutm se pa super. Pa ne me spet prašat če sem ozdravljen alkoholik, ker nisem ozdravlen, he he he……
……a je teb doma dolgcajt, ker stalno k sosed letaš. Si bo kdo še kej mislu, če je sosed sam doma, he he he……..
Ampak veš kaj, zdaj te pa resno vprašam. Me že mal okol furaš s tem odgovorom. A si ti al nisi ti moj………..ne, čak mal, nism to mislu…………tist o slovensščini in o tem kaj delam MI ŽE ENKRAT POVEJ, da nam znoru. Sej ni čudn da sm bolan, hudiča………
Pa za nedeljo se pripravi, da ne boš spet uganila!
…he he he ..ti boš mene od alkota odvadu, ja…kaj ,a misliš, da ga danes zaradi tebe nisem pila..uf………….. kako smo…………………..
..maš ti mene za en majčkenega kronika, a ??? znano je , da ribce pijemo…
…sploh pa že cel teden nisem popila požirka alkota, ker enostavno…..večkrat čist abstiniram….tako , kar nekaj časa, da dam jetra malo na pašo, saj imam drugače strašansko rada vinček….pa ne cviček, se moram potem ponoči kotalit …zaradi kisline ha. ha..in abstiniram največkrat med prazniki, takrat, ko je najbolj ” gusto ” za nacuzat se ga…………..tko, da…………od pijače me ne bo pobral….in tud tresem se nič, ha.ha.
Ne, ampak res….ti maš mene za kronika , a……….uf…..tvoje poslanstvo bo mogel kje drugje usekat…….mogoče tud pri men, ha ha….na drugem konc..
….pa veš, da ti od sokića lahko jajca utečejo ??? .daj, mal mirkaj !! Lahko ti bula zraste, kaj boš pa pol ??
……Pri naših sosedih je bilo pa danes veselo, je bil cel hrib na kup …….smo ribce pekli, pa že prej smo lep vreme naročil………
…ti si pa spet cel dan denar služil kot vidim….vsaj vem, kam ga pridet iskat, ko mi ga zmanjka……, pa mal o men razmišljaš, vidim….druge , ki jih poznaš , te ne vozjo tolk okol, a..a ni fajn, da človek vedno čisto vsega ne ve ? A se spomniš tiste pesmice ………….zakaj, zakaj …..
Ej, Pejček, k bova res mogla it za barcelono gor ?? Glej , v bunkerju se tolk dobr počutim, da sem pit nehala….rugelj je vedno reku, da je treba babo držat na podnu, pol pa u redu rata….ha,ha
.zdele grem pa mal očke zapret, pa kaj lepega sanjat..jutri pa konc zabušavanja………bom poljeprivrednik, muzička smer …ha ha……ampak v bunker bom pa vseeno kaj skočila…na čik pavzo.
Nočko
……..ok……obupal………če ne gre, pač ne gre……….no ja vsaj neki, v vinu je resnica…….boš vsaj po resnic govorila, ha ha ha………pa kislina…..pol pa rupurut al pa gastal, a ne?
veš kaj, tole o sokiću in jajcih si se pa zdele glatko zmislila….samo za mene, a ne……he he he………..nikol prej slišal……..pa tut nič mi še ne raste na njih, ha ha ha…………še……..ha ha ha……..sicer pa tut precej mleka spijem, tko da………no ja……..zdej boš rekla, da mi bodo joški zrasli, ha ha ha ha ha…….
pa tole na konc……..na čik pauzo……ne mi rečt da je to res……..hm hm ……..no ja, upam da vsaj na formulo misliš, ko enga potegneš, he he he……..mislim čik..
včeri nisem nič služu……..še sam ne vem kam bi sam s sabo, takole napol bolan, ko ne vem kaj bo ratal iz tega……..mal zuni, mal na netu, mal pred TV………hribi so šli pa po gobe………..aja, kol visok hrib pa mate vi tam gor? Kak mu je pa ime? he he…
Ja, rugelj, ja, je bil pred dnevi spet na TV. A veš kaj je reku? Da taprau moški mora enkrat, dvakrat al pa trikrat na dan, če ma tapravo žensko zraven, pezdeti majo pa enkrat na teden dost, ha ha ha ha……….pa saj to pa veš, da so za vse probleme moških krive ženske, he he he………..tut to, da so pedri, he he he…….
Barcelona ja, bo treba treba. Sej imola gre lahko naprej, ampak barcelono bi pa vseeno lahko gor vrgla, da vidva, če bo še kdo napovedal, čeprav jaz že vem kdo bo zmagal.
Upam, da si se dobro naspala, zdaj pa ajt na nivo……..
..ko si ti še po postli krožil, sem jaz že na vroče pila… zdele je pa vroče kot hudič in sem prišla v senco mal potegent…..potegnem ja, tko tri do petkrat na dan…včas pa še to ne….tud zaradi tega me ne bo pobral..pa rozce , pa zrak, pa skori bio sem ha ha………nič špricana……….kar ubit me bodo moral, če me bodo hotel bit frej……….
.jajca…res nisi še slišal….pa kar naprej se na med… muvaš ???
…….a si ti po Rugljevo pravi moški ??? …….a si kej zbirčen, a je vsaka dobra , da le jogurt zgrize ………..ah …..moški..veš kaj bi bilo, če vas ne bi bilo na svet ?……..cel kup zadovoljnih , debelih žensk…ha..ha..
….zdele grem nazaj v švico, kaj se spomni name in prosim kaj vspodbudnega bi rada slišala….saj vajš, kmejčka je taku tajžka…..
…….da nisi špricana…..ha ha ha…….pa težko verjamem……ha ha ha……..
….ja za jajca pa res še nisem slišal………bolš da ne, he he he……..ne mislim spet na pir prešaltat, ha ha ha……
…..pred petnajtimi leti bi mogoče še bil po ruglevo, ha ha ha…….zdej pa……khm khm……..mi še ni za umret….ha ha ha ha……..Ja ampak vsaka pa tut ni dobra, a ne? Mal kritike pa mora bit, če ne bi “se” vsepovprek, ha ha ha, samokritika je pa še boljša, ha ha ha……..
…..pa sej moški bi tut rad vidl, da nam bi lohk trebuhi čez pas visel, tko nekako, da tut na vago nebi vidl…ha ha ha……pa se nekateri vseeno trudimo…….zaenkrat……ha ha ha……….je pa gravitacija drgač zajebana zadeva, a ne………….ha ha ha ha ah ah aha….he he he……
a ti veš kdo je biseksualec? tist ki bi, pa nima kje, he he he…
no ti kar pojt v švico, pa glej da ne boš v kakšni oprijeti majci, da ne bodo sosedje sline cedil, ha ha ha…………jest sm pa že naredu neumnost za dons, sem šou mal ven, pa namest da bi v senci sedu, sem šel na bajto delat, in me je zakuhal, tko da sem dobr za neki cajta…….budala sm…….
A na slovenščino in spise mi pa ne boš odgovornila, he he he…..
..dons sem kar v kopalkah…sosedje so tako popipsani še od včeraj, da jim sline manjka………ha.ha…..ampak, veš ,da sem že umoran….jest sem tolk jutranji človk, da bi mi zdele že mal vaservage pripadal….bom zdej pa bolj počas………….
.no, no…………..a ti tud pri bajti kaj delaš ???? ..sem že mislila, da ti jo bodo palčki, pa oni , ki delajo sladoljed………, da ti bodo vse drug naredil…..jaz že kar nekaj let mešam in mešam in mešam………..ti pa samo za računalnikom visiš…..
…se pogovarjajo trije dedci, kakšna ženska je za sex najboljša….pa prav prvi, da blondinka….tolk je tupa, da sprejme vsak položaj…..; prav tadrug, da črnolaska., taka, z velikimi j…in tapravo rito.., taka se najbolj obnese…. pa prav tretji, da ona dva sploh nimata pojma…..ženska more imet eno nogo krajš kot drugo …….????? ….pručko ji lepo podložiš, si jo naštelaš, potem pa pručko spodmakneš….a si zamisliš, kaj dela ,ko jo išče ?? ha,ha
…grem spet mal ven…ti pa …smrk, smrk…. crklaj se….uf…moški….
Kapalke??? A mate tolk vroče……..al je sam tep vroče, k dece gledaš….
vsaj toples upam da nis, he he he…….
jasno da delam na bajti…..nimam kej dost dnarja za druge……pol pa sam švicam……………….mešaš ja mešaš, me prou zanima kva, mislm tu mač, ha ha ha……..sam ne mi o roščah zdej se zgovarjat…..he he he..
..a ti veš kakšna je za deca najboljša……….taka mejhna, s ploščato glavo…….da ti ga lahko fa*** pa še per ji lohk na glavo postavš, ha ha ha……upam da ni prehuda tale, he he he….
……..zdej se bom pa res kmal na kauč vrgu, pa spet mal naše rise pogledu……..ti pa glej da ne boš pregorela……
… a maš zraven kavča stol ??…tko kot črnogorc….. ti kr glej, kako bomo spet usjal….
…kva s pa ti po naše začel kvakat…..je dost , da sem jaz rođena žabarca, ni treba , da si še ti….
..mešam…vse živo..pa vodo s peskom in cementom, pa sam cement z vodo…pa lim za ploščice…pa pol golaž za tarzane…. pa pol…….pa sej ti povem, da sem ….una….taka, za h bajt….
….mihata pa neki nov avto j……bo pa zanimiv, kaj bomo napovedal….ne vem še nič….pol mi pa kar pride….
…plošnato glavo pa vem, pa tist, da me bo dec z glavo naprej zakopal tud …
veš kaj bi pa zdele šla delat…..samo enkrat lahko ugibaš…..sem tako…….
…u glavnem, dobr rjuhe spegli, pa merkaj na preležanine…….
…kva bi zdej rada povedala…………pa niste vi tam “dol” žabarji……..so prej teli zraven mene…….u lublan……
ti kr meši…….sam da ne bo pretrdo….he he he ……k je pol teško štemat…
……kaj bi pa zdele rada delala pa ni teško ugant…….k sosedom bi rada šla na en……..a nede….
….no, a si za dons fertik z rošcam, da ne bo moj spis trpel, he he he…..
…no zdej pa na kauč……druga tretjina………..ajt……
…. premal si navijal….si pa po amerišk zapel…je blo pa tud dober….
…mi tle dol nismo nič žabarji, rekla sem da sem ” rođena ” žabarca…stadion… tam… domorodka…
….drugač pa …a boš ti….tko …k to tako lepo narediš….prvi tudi ta teden ?? ploooosim…..saj si lakho franci, ha ha ….ali – pd- ali pa …kaj pa vem…le jaz ne bodi, ha ha
vš kaj grem pa še zdele narest ? tamav mi je pokosil, grem pa okol grmov na roke mal pokosit….ni več tko vroče…pol pridem pa spet mal k teb…dobr, da te mam…veš kako bi blo drugač dolg čas…samo delat bi mogla, tko se pa mal švercam…ha ha
…….ja, američani so pa super, a ne? Pa nem v hokeju, he he he…….
…..a da si žabarca?…….si ne bi mislu…….ampak blis kerga štadiona, a spomenika ljubljanskega…….ja pol pa greš na kakšno tekmo olimpije……jest bi tut šou, sam ne vem, al privat al službeno…….
Ok, bom jest prvi, sam da ti ne bo pol žal.
….ja le pejt, če že otroc kej namest tebe naredijo, pri nas je to bolj kazen, kot usluga, he he he…….pa da se ne boš s koso usekala po nogah, he he he……pa dobr nabrus…..
…..a ni lepo, da vse lepe stvari enkrat minejo….. 🙁
…..a ni lepo, da to ni nujno 🙂
…..hm…..te imajo pa res pod komando….pohvalno, pohvalno, he he he….
…..samo jaz ne znaj preveč lepo pisat, imam že popolno profesionalno deformacjo, nič lepopisja, samo suhoparni podatki, he he he……..vem, da bi ti lahko napisala o tem kaj je lepo celo stran A4, enojni razmak, višina črk 10, jaz pa bi to napisal na četrt strani, dvojni razmak, višina 12 in to v treh točkah, he he he……..ja; nisem ravno pesniški tip, he he he……bolj tehnični, ha ha ha……..saj pravim, deformacija.
Sicer pa, jutri boš mokra, pa strele bodo sekale, pa po možnosti bomo spet brez štroma ostal……….klasika…….
No, ti se kar lepo imej in uživaj…….pa se jutri spet slišiva. Pa Barcelono jutri gor vržem, moram še razmisliti, kaj bom napisal.
Lahko noč pa brez neumnosti in ostanite še naprej z nami, he he
…zdele si pa sto na uro naložu….ne ti men…ti ne znaš lepo pisat, ne, ti pa res ne…to je glih tako …………..kot bi jaz rekla, da sem čisto tiho, da skoraj nič ne govorim..ha,ha
..raje povej, da si mal cviknu, ker sem ti rekla, da kaj lepega napiš…ha ha….pa al nisem mislila..no..hm….ah Pejček…..v glavnem, jaz sem pokonc, mi že stoji……….šalca kave….,da grem potem v nove borbe tja ven……moram dokončat, kar mi ni včeraj uspelo…sploh, če bodo potem strele….kaj, če me zadene…a ti bo kaj dolgčas……al boš težko spet takšnega škisa najdu….aja ..a igraš tarok ? ……ko sem bila mlada…..istočasno sem se učila tarok špilat in sexat…..isti problem….kam palčko dat…ha ha…….pol grem pa eno sedmico napisat…..če zadenem, bom pa “une” iz med.over.neta na pir peljala, pa še v bogajme jim mal dam….. a ti tud špilaš ?
…v glavnem,kar mal si me razočaral za fruštek..veš kaj sem mislila ,da bom vse prebrala..no dva stavka si pa lepo napisal…..naj ti bo…..vem, da te še vedno vročina f…, pa tista notranja, če je ni zunaj..ha ha….
a boš danes tud po črnogorsko preživel dan…al bo kej padel od tebe ??…zdele, da bi bil pri men, bi že švical….ha ha….dej, da boš tvojo cenil, ker te spat pusti……
……upam, da si vsaj odpeljala lahko, če sem res tolk naložu……..he he……pa saj trdiš, da veš kaj delam….pol pa moraš vedt, da ne znam…he he…..
….cviknu? ah no………..tole je bilo pa, hm………ok……ja sem že tut to dobil pod nos, da se žensk bojim………tudi prav………očitno res dajem tak utis, he he he….
Tarok ja, včasih sem ga igral, čist potihem povedano, največkrat kar na šihtu, na računalnikih, sej veš, znanost napreduje, he he he……….sex gre pa zaenkrat še hudičevo težko preko računalnika, ha ha ha……no, najberž pa ti oboje dobro obvladaš, če si takoj pogruntala, da je fajn, če palčka pride tazadna na vrsto, ha ha ha………je bolj zanimivo in več pik, ha ha ha……….ampak sem že precej pozabil, in bi me lahko spet kaj naučila, he he he………tarok mislim……..ha ha ha
Hm, dobro da si me spomnila, moram tut sam še na loto skočt, pa eno sedmico vplačat, ampak jaz denarja ne talam, he he he…no ja, za en pir bi se že najdl, ampak kaj ko tega ne podpiram, bi ti raj karto kupu za une čikndenserje, da bi spet mal sline cedila, ha ha ha ha ha…….
Žal je dons pa konec počitnic zame, sem že tolk uredu, da bo treba začet mal švicat še kako drugač, kuker pod koutrom.
Zunaj pa kar deli, strela še nikol ni usekala, kamor bi morala, ha ha ha ha……
…hej, kako si tam gor naložu…ampak jaz sem raj tle dol pršla….gor se sploh nisem znajdla, nisem vedla kaj naj napišem… tuki je pa vse tako domače….
…cel dan so mi težil…pa obiski……za popizdet…..zdele sem pa otroke dol sterala in ….nisem verjela…kar šli so….očitno so pogruntal, da če je stara na netu, je pol boljš volje…haha
…ampak si pa faca…sploh mi ne gre v glavo, kako to napišeš…in jaz naj potem tebi proste spise pišem….veš kaj, se bova rajš za ma…. zmenila, boš bolj zadovoljen kot s spisom…pa res..od dakle ti to…neverjeten si…pa trudiš se da podatke dobiš….o p…a, zdele te pa preveč hvalim…
…pa se ti res bojiš žensk….menda bo že res….jest ti jih moram vsake toliko časa napet….da mi ne uideš…in ti povedat , da sploh nisem nevarna, da me sploh ne zanimaš…ja..pol pa ostaneš z mano …in to še v kevdru..sam…groza……ha ha
…aja, karto bi mi kupu…sej blo cnej, da se kar ti slečeš…a misliš, da ne bi bilo nič slin za cedit….ha, ha…..dej, da se me spet ne boš ustrašil, saj bi samo gledala….pa sline bi tekle in tekle……..pol bi se pa s ta vrhenga štuka po rit po štengah zapeljala….pa bi blo dober….
…ti , maš pa ti mene za zelo izkušeno in ne vem kaj še…kar se sexa tiče….
…si hotel rečt…da strela še nikol ni usekala u prazen, a…čak se…boš naletu na granato, boš videl….
…prav želim , da obvelja tvoj vozni red…ampak….
…dej. če si gor, se mi prosim kmal oglas….mislim, da mi bodo še nekaj časa dal mir….
….ha ha ha….sem vedel da te bo mučilo tole, ha ha ha……….pa tudi ugibat nočeš, he he he……..
….to je samo finta za tiste, ki ne marajo formule, da jih malo zavedem, ha ha ha……….ne čaki, to je oznaka novega BMWejevega motorja, ha ha ha……..ali pa ferarijevega, …………ne ferari ima nekaj drugega, ja pol je pa mogoče……….. ha ha ha……..
……v bistvu pa ne vem, zakaj je to v naslovu, enostavno bi moral biti pomišljaj, pa je tole ven padlo, zanimivo ne, he he he…..