F1 VN San Marina – Imola…
……morostar morostar, ti bom dau hudiča morostar……..jasno da sem morostar….zakaj pa misliš, da imam kožico med prsti ha ha ha…….veš kakšna mešanca krvi je to – morostarska in stržanska, ni čudn, da so mi dohtarji rekl, da imam zastrupljeno kri, he he he…….. a to veš, da je vsak stržanc louc. Glih prov zame, ha ha ha……
Zidanco prodal………..in ti si mi dolenka? ne vem no……..hm…….vina se pa ne braniš, praviš………..da ne bo preveč..he he he…..sicer pa obstaja zdravilo za mačka…..sam strezent se ne smeš pa je, he he he…
A veš, da če po pravic povem, sem bol tihe sorte, sam v družbi me pa “odnese”, he he he…….če je prava družba, drgač ne……..pol pa seka da je hudič, smo ga včas tko sral, da je kar pekl, zdej pa……jebi ga…nč več tko k včasih…..smrk smrk, he he he…….se pa vsi čudjo, da sem ratal totalen anti alko, včasih pa, joj, kolk anegdot se je nabrl, ha ha ha……..rajš ne bi, he he he……
Zvečer pa ja, kdor ne “skače” ni slovenc, he he he……tko k sm reku, če ne zmagamo, rečem sam še adijo, pa zdravi ostante, he he he…….ti pa glej da boš stiskala pesti, pa prazne prosim, ha ha ha…….
….zmagal, seveda..z rezultatom sem zadovoljna , to je pa tudi vse….še dobr, da je malta na rangu naše druge lige….
..in.., danes pa praznujemo a…kar po postelji kroge nabiraš ??…mi smo dal pleharijo čez, zdaj bi mi pripadala že druga runda spanja..ha..ha…daj da boš prazničen…ta lepe štunfe si obuj, pa prečko nared na drugo stran.. ha ha ..če jo lahko…
……zdej pa ti mene malo zaj*****š………kakšne praznične štumfe, saj ni cerkveni praznik…..he he he…..me je že navsezgodaj zjutraj traktor zbudil…..že pred deveto, ha ha ha……tko da mi tut prečka ne more ratat, ha ha ha…..pa tut drugač bolj težko, he he he…..
Ja, včeraj je pa samo rezultat OK, ostalo pa žalost…….še dobr da štejejo samo pike in ne “umjetnički dojam”, he he he……
….in kaj bomo počel danes? Mene še kar grabi, samo še čakam, da me položi, pol pa bodo veseli prazniki….he he he…..
…naj te tvoja mal položi….edino , če tud v vašem konc luna tako ne seka, da ima ves češpljev nasad krvave peške ??? ..v našem konc dedcem ne preostane drugega kot da se ga zatolčejo…ha ha
…kaj bom delala…v mirovanju bom…lepo doma…trezna…pa p…te bom menjala in vsake toliko časa bom mal sem gor skočila…pa kruh bom spekla, pa mal avijacije za južno…v glavnem.. ne bom na vroče pila….
…kaj pa ti ?
…sej sem se že prešvicou zjutri, ko sem vidu, kaj so nam dons spet podražl…he he he……mi je takoj dvignl, brez cajtngov, ha ha ha…….pritisk jasno, a ne?!
…..pa dobr, kakšn spis pa bi to bil, hudiča, da bi blo treba brisat? A tolk dolg, al tolk dolgočasen, he he he he………al tolk, khm khm…..”politično obarvan” ha ha ha…..na rdeče, he he he…..mislm roza….ha ha ha……sicer pa uporabi glavo, mislm svojo, he he he, in uporab mail…….če še znaš, ko je že tolk časa minil, ha ha ha ha ha ha………..da je grmovje že zelen ratal, ha ha ha…..
…ja…
..imam mail v službi..nekaj časa ni delal, zdej spet dela… lahko mi pošlješ kaj…bov v ponedeljek dobila ….naslov je pa spremenjen …namesto frfra 1 je zdaj [email protected]….. sem vse naredila kot si rekel…
…sicer pa ne vem tvojega…čist v začetku sem naredila preizkus na “tapravi -dp- “… pa ni bilo odgovora….
…ja, saj se človek tud šifer navadi, ha ha
ej, a me ti mal zezaš. Saj mail lahko bereš na kateremkoli računalniku, tut doma Al pa pri ljubimcu oz. ljubici, he he he….logiraš se gor in si not, mislim v emailu….
Jest nisem dobil nič na mail, je pa res, da odkar ni delal, sploh nisem nič gledal. Pa tut drgač……moj mail je v mojem nicku, ampak samo v službi…….doma mi ga je stalno ven metalo iz nicka, tak da se mi ga ne da več not tlačt, ha ha ha….
Zakaj si pa spremenila mail? A nick tut spreminjaš? Sam tega ne deli, to mi gre pa zlo v nos, ker se eni zajebavajo s tem. Pol pa še mal pod mojim pišejo, pa saj če se prav spomnim so tut pod tvojim.
OK. Pa malo bolj veselo naprej, he he he….torej spis bo….pa slovnično pravilno prosim….he he he…..
…halooo…za kaj bi te zezala…res , prisežem..nisem vedla…al se čist en drek spoznam na vse to, čeprav je takim kot si ti , to čist nenormalno, res.
Da sem pa spremenila….., a se spomniš, ko sem jamrala, da sem se prek firminega računalnika povezala…kadar sem dobila mail, je sodelavec vedel….potem sem šla pa kar direkt in je ratal, tako , da sedaj ne vidi, kdaj kaj dobim…to je vsa kolobocija…pa frfro sem z hrletom zamenjala ( saj poznaš uno…hrle upeca ribu…) zakaj …pa ne vem… Kar se pa nicka tiče..tud enkrat od kar ga imam, nisem šla še pod drugim not..sicer pa , ker bere …moj način pisanja ni težko spoznat….tako , kot tvojega ne..
…ja, veš kaj sem enkrat, čist na začetku vprašala tam gor ? Katera je taprava dolžina…pod barbi sem bila…kako so me babe napadle…ooo…ampak takrat še nisem imela svojega nicka
Daj, povej, če si kapiral, zakaj sem takrat rekla, da vem s čim se ukvarjaš? …rekla sem, da sem imela slovnico pet….a veš, zakaj ???
Uf..kako nalagam, se vidi da sem home alone..
Zdele grem pa nazaj k sosed…ga mal dajemo…na zob… oglasi se kaj
hm….ena barbi je stalno na forumu….valjda nisi to ti?
Kar se maila tiše, je tako vse OK, samo vprašal sem, saj ne da bi kaj provociral, čeprav sem tut to že dobu pod nos. Tko, če bi slučajno hotla kaj vprašat, kar ne bi hotela tuki, zaradi ostalih, ker vidim da nočeš biti preveč na očeh, he he he…..recimo, kako se rezervno kolo na avtu zamenja, al pa kako se 40 watno žarnico zamenja s 60 watno, he he he…..pa take skrivnosti, ha ha ha……
Ja, moj slog pisanja najberž res ni težko prepoznati. Saj sem že parkrat hotel prekiniti s forumom, pa zaenkrat še kar vstrajam, samo da bistveno manj pišem. Če se le da, se vzdržim hudomušnih pripomb, he he he, samo pri tebi se malo težje, ha ha ha…….
….za tisto kar si mi rekla kje delam in o tvoji slovenščini, nisem pokapiral, sem si pa marsikaj lahko mislil…….veš, s tako dolgim stažem tu gor, sem že marsikaj doživel in me skoraj nobena stvar ne preseneti več. Bilo kaj da mi sedaj poveš, ne bom preveč presenečen, tudi to ne, da si mi že prej kdaj pisala na mail, pod kakšnim drugim imenom. Veš, sa mi je marsikaj dogajal. Pa saj si nekaj od tega sama videla.
Tudi tista debata, ki sta jo imele s Hermino, kako da se nočem pogovarjati s tabo in da mi bo še žal, ni šla mimo mene, he he he……..
Evo, zdaj sem pa še jaz naložil, upam da boš speljala, he he he……..
Pa brez zamere za vse tole gor. Đast konversejšn, he he he……
..kaj, kaj kaj…?? ej ,stari, mal ti vročina seka…ha ha veš kaj , briga mene hermina, glih tolk se z njo obremenjujem, kot s katero drugo tle gor…in tud stabo…ej, zakaj bi ti pisala na mail… “pejček “…pisala sem ti samo enkrat, kdaj niti ne vem..pa še to sem napisala …mislim , da samo nekaj takega…testiram…ne vem…bilo je pa takrat, ko si mi povedal, kaj naj storim…in …
…daj, prosim, res, da afne guncam…ampak, ta moment, me pa prosim vzemi čisto resno… s teboj si dopisujem tle gor enostavno iz enega samega razloga…ker mi pašeš..tvoj način zajebancije…ker se mi zdi , da moj humor sprejmeš tak kot je, ker se ti od srca , ne teb ..nama obema narežim, ko klamfe serjeva.., povedala sem ti , da se ne obremenjujem ne s tvojo podobo, leti , izobrazbo.., kje in kaj delaš…, da enostavno…všeč si mi…tam kjer si in takšen kot si……V službi delam z samimi moškimi, moje stranke so moški, krog prijateljev je vedno povezan tudi s moškimi …ne razumi prosim napak, ne tokrat..to so družinski prijatelji…. v glavnem…včasih se mi od moških kar malo bruha …sploh od tistih, ki vem , kakšen poden so….in ne iščem v tebi sedaj nekoga, da bi srala po tojem življenju. Če je vse res, kar sem že nazaj prebrala, te globoko spoštujem, tako tebe kot tvoja čustva do tvojih in zadnja sem, ki bi hotela kje kaj vzet oziroma koga prizadet … Zdele vzemi to čisto resno, naj bo kot prosti spis….
…naprej pa če hočeš…spet najina zajebancija…in svoj mail sem ti dala, jaz tvojega ne vem… in tudi če bi ga vedela…kako naj ti prek njega vročino zbijem, da ne boš …..še kaj bluzil ???
……deci, deci, deci……..sam deci………sej ni čudn…..ha ha ha….
Ok, resno: ja, bilo je tudi sranje že tle gor okrog mene, saj mogoče si videla. Ampak je bilo vse skupaj en bulšit, zakaj, pa sem šele kasneje pogruntal. Zato tudi nočem več sodelovati v takšni meri kot včasih, na nekaterih drugih forumih pa splon ne več.
Ampak pustva to, predolga zgodba.
Ampak še vedno pa mi nisi povedala, zakaj si me vprašala za tvojo slovenščino in spise in pa od kod veš kaj delam. Še vedno nič ne štekam, ampak ziher je kul…he he he……zato….le pogumno…he he he…..
Hm, vročino pa bi mi bolj težko zbila, ker je nimam…….še…..
Pa glej da ne bo preveč…….ha ha ha…….mal prevečkrat greš k sosed…..he he he…….
…ne, pizdim zaradi tega, ker se s teboj pogovarjam na drug način …tak , da menda ločiš hruško od jabuka, tristo h…ja zdej grem pa spet mal k sosed, če bo treba koga na izpiranje pelat..že cel dan se vse dogaja petdeset metrov stran od mene…vsaj ne pri meni..pol ne bi takole domov šla mal v samoto …in spise pisala…pa da ti nekaj povem čisto ,čisto tiho…neverjetna sem…ob pol šestih smo ga začel cuzat, pa tudi kapljice alkohola nisem popila…pol veš, zakaj sem danes malo bolj ..hm hm ..tako…med pijanci je groza…ha ha , me je prej že mel, ga bi ga mal ruknila, pa ga nisem…ha ha …veš tisto..kaj je dolenjka..pijanka ali k…a, če Bog da , pa oboje…jaz, pa danes…uboga sirota…a se ti kaj smilim ?