F1 VN San Marina – Imola…
…ja si zvedla in na koncu dobiš “bika”, a ne, he he.
Zdej se pa nehi režat, in napiš en “prosti spis”. Tazga, ki si ga “že” napisala, da vidim če znaš, he he.
Kaj pa odgovor, no no no…
Aja, zdej pa po pravic povej. A si prebrala zgoraj cel odgovor na svoje vprašanje, ha ha ha. Jaz tudi slučajno ne. Tu mač.
Ti, a veš, da na nogometnih igriščih ne raste grmovje, ha ha ha?!
…..hudo, sem že mislila , da si mi kakšnega hudiča podtaknil…. .. ha , spis…
Mala čebelka je piknula velikog medvedjka…medvedjek se raspizdot i čebeljku pojebot….a grem še naprej ?..
..da ti povem…so mi pa glede na moje arbajrarje dal od treh naprej frej in bom morala it domov delat.sranje ..tle lahko zabušavam..
..a si ti mene tud kej pogrešal, ko ni delal ?
naprej, naprej…
Hm, zabušavaš?! A ni to fino?! Kr tam ostan.
Pogrešal, pogrešal! Je pekl k hudič, ha ha ha.
Zdaj se bom pa pred TV ruknu in pogledal kok bodo naši Risi s Čehi usjal, he he.
Ti, ker si tolk odrezana od sveta. A si slišala, da sta očitno dva okužena kitajca s SARSom v slovenijo prišla in je že cela panika. Merki se, da ne boš kaj fasala. Pa ne tist, he he. Za tist se kar potrudi.
…ha, ha.. od čebelce bom drugič naprej… ja sem slišala, da v Postojni, sranje…da bi kaj fasala…Bog te usliš…samo ne Sarsa…daj naviji za naše, rezultat bo izenačen..ha, ha ..he he… pa zvečer mi kaj nalož, bom zjutraj zgodi brala…sem tako stara, da ne morem spat…
hej, danes me je en možakar vprašal, kaj bi raje imela …en lamber ( vedro ) mehkih ali en lamber trdih… Ugani , kaj sem mu odgovorila, ha , ha
….zdej pa letim, čao…
…ja, mehkih ne, normalno, kaj ti bodo trdi, ki žulijo…
Uf, zvečer bo pa težka. Grem na rojstnodnevni žur in se že zdaj pripravljam na stiskanje in kušvanje, hmmm…Letos sem mal več žensk povabil, ha ha ha ha ha……….sej no…..OK….
Ti se pa kar v miru naspi, pa ne letaj previsoko.
Pa še nega od dons:
Vpraša Janez šefa:”A bi jaz jutri lahko imel dopust? Rad bi šel na taščin pogreb?”
Šef pa:”Hja, kdo ne-bi, kdo ne-bi?!
…vidu…kaj?
Sem komi zlezu semle. Me še tko krivi od snoč. Bom zgleda ceu dan celu rane, he he he. Pa kako sem včas sploh prežvel vse te žure, zdaj pa še enega na nivoju ne morem, ha ha ha. Slabo……slabo……tole z mano. Še dobr da mi gre vreme na roko.
Sem mislil da me bo čakala kakšna zgodbica, mislim spis, pa ništa.
Kaj si pa ti delala ponoč, da sredi noči na netu visiš? A ni nič “akcije”, al kva je zdej to za en hudič?!
Zdej germ pa na “podstreho” pogledat, kaj ti gre narobe. Sam bi lift rabu, da se bom iz keudra dvignu gor, ha ha ha. A te spet kdo mori? Pa pošl ga/jo u………, pa ne me resn uzet, he he he.
Ajt, se “slišva” po zajtrku.
…kaj si pa delal sinoči ?… je blo preveč žensk ? …pol so te pa oblizale, revček…..
…jaz sem imela pa nočno…, ha ha…na eni fešti sem bila, in nisem bila nič zaspana…. samo pogledam gor, najdem eno luštno pesmico, spodaj pa moj nick….to mi gre na živce…. kaj boš danes delal ? …jaz sem sklenila, da cel dan v prazen laufam, saj smo včeraj veselico spravil do konca in danes dežek beton zaliva….
…..ha, ha… jaz sem tudi rekla za lamber mehkih, pa ne zato, da bi me žulil, ampak, da bi potem imela tri lamberje trdih..ha…
…ajd, oglasi se mi kaj in ne delaj preveč…danes je gospodov dan
…ma ni blo tko hudo…..so ble žene sodelavcev, pa so se morale nazaj držat, ha ha ha……sej se jim bom maščeval…….ha ha ha…….sam da se vidmo spet v službi…ha ha ha….pa taki sodelavci, a ne, he he.
Na fešti si bla? No pol si pa kej fasala, a ne? Mislim kakšen drink……he he. Sam da ne boli glava.
Kaj ste pa spet batoniral? A nimaš nikol dost?! Še dobr da je dons že trd, ko je tolk mokro, ha ha ha…ga bi lohk spral…
Mene čaka dons še ful dela………..sam bo kar pri tem ostal……..se mi ne da. Da ne bo Gospod hud. Bolj dremam.
No in kje je moja zgodba? Prej sta bla medo in čebelca. Kaj pa “zajček”, pa ne v “…obari” …….ha ha ha.
Ajt, mej se, pa še piš kej, ko je tko lepo, ko vidim rdeče..he he he. pa čist u podnu, …bo treba…..
Aja, dej povej, a imaš kakšen hobi samo zase?
..ja, ja … žene sodelavcev…, malo morgen…
…kaj boš delal doma ta teden… a boš štihal, zdaj ko ti je tako lepo zalil..sicer pa…biki ne vem, kolk radi štihate..radi pa dober jeste, a ne… a imaš kaj trebuščka ?
…a??.. praviš, da si vesel, ko vidiš rdeče tam v podnu ?? jaz tudi…saj bova šla…saj bo kmalu Barcelona…ha, ha….nekaj se pa bojim…, da bom kmalu zdržala več pod vodo kakor brez drečega v kevdru … ha, ha…bom morala ukrepati….
…moj hobi ??… zelo, zelo lep…tak za dušo…pa še koristen…..
zdele bom pa nehala, ker ne vem, če si kje…, da ne bom v prazen preveč sekala
Evo me….štihal ja, mi je uspelo že pred dežekom, zdaj sem malo žagal, he he he…pol bom pa….
Biki dobr jejo?! Hm, ne vem no. Se ni bi mogel hvalit. Ga ni čez linijo, ha ha ha……….Zdaj pa sploh ne, ko so se zečele intenzivne priprave. Ti, a ti tut kej gor lezeš, he he he….jaz letos bom, ga ni boga, da ne bi…..Sej veš, nad 2000 metrov ni greha, ha ha ha……Sam jest sem glih tak norc, da grem tam, kjer je najteži, tko kot povsod…..
Tole s tardečo me pa nisi zakapirala, čeprav je tut tvoja dobra, ha ha ha….Sem mislu rdeč napis novo, he he he….
Kaj pa si mislila z držanjem pod vodo. Nč ne štekam, ampak zihr je kul.
Ti, včasih imam občutek, da krožim ko maček okrog prevroče muce, mislim kaše, pa mi ne rata pa ne rata, ha ha ha ha…………..
No, ko boš imela cajt, se pa oglasi. S spisom, pa tako ne bo nič, kot vidim.
…sem, sem….tud jaz sem mislila napis “novo ” in rekla sem, da bo kmalu tako, da bom dlje časa zdržala pod vodo, kot brez tega napisa…sploh , če je nekje v podnu …in da bo kmal Barcelona, ko bova morala gor..ha.ha..z napisi novo…
…jaz bi tudi zelo rada mal splezala gor, pa je sranje, ker imam koleno čist ” strgano ” , tako , da se pasem bolj v dolini…. bi pa , bi..tam kjer ni greha…ha, ha
ja…zdaj mi pa razloži, kaj bi rad , da bi ti ratal ??
….spis bo pa čez praznike, povedal boš naslov, jaz ti ga bom pa napisala..ha..ha
Ok, samo da sva na isti frekvenci.
…koleno strgano….ne ti men, jaz imam cel kup problemov, nekaj let nisem mogel nič pametnega narest, letos pa……kot sem rekel, ga ni boga. Se moraš pač pripravt na to. V glavi in v kondiciji, tle ni ovinkov…..mal športa pa bo….muvit muvit muvit….he he he.
Barcelona, ja. Zdaj ali nikoli za Alonsa, ha ha ha. Domače je domače, he he…
Naslov za spis?! Uf. Sem antitalent, prepuščam tebi. A loh napišeš v stripu, to mam najraj, ha ha ha…
A mate pri vas sonce, al je eno sranje tko kot pri men?
prejle sem jih mal brala…..ampak ti pa znaš…. čist se bodo skregal… politika je pa res k….
…ja muvala se pa bom med prvim majem…na kakšen hrib bom šla, pa bom zavriskala…
….pa z mojim hobijem se bom ukvarjala, veš…rozce nabiram, pol pa žaubice kuham, ….pol pa kakšnega malo namažem…tam okoli kolkov moške čedalje bolj boli, ha..ha.. pa masiram, masiram…da postane toplo…ha, ha…te že kaj boli ?
…to sploh ni bil moj namen. Ne vem kaj jim je…pojma nimam……samo malo spomina na čase, ki jih mi več. Saj ni treba da smo nostalgiki, ampak bilo je pa lepo. Nosil sem kurirčkovo pošto, hodil na sprehode do partizanskih spomenikov…..25. maja gledal prenos iz beograda in…….a ni blo lušt no……eh mladost ludost, he he he…
Ja, očitno nisem za odpiranje novih tem. Potem se pa toliko odgovorov nabere…….samo imolo poglej ha ha ha……
Žavbice ja, ne ti men žavbice…ha ha……sej vem kje je potem toplo……ha ha ha……pol pa po gmajnici e ne?
No pol mi pa povej kaj je za križ. Včasih me tako kolki bolijo, da komaj hodim, pa hrbet, pa med kolki….ha ha ha, pa stegna, ja pa glava tut. Ampak se mi zdi da bom bolj z voljo zrihtal zadeve, kot pa z žavbicami. Ja, ampak masaža pa zihr paše, to pa to..he he he……
ha ha ha ha ha ha……nemorem si kaj…….ha ha ha……ampak sedaj si me pa na pehto spomnila…….ha ha ha……