Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

Hm. Kaj naj si mislim pod tistim “že že”?

Tudi tebi lepo jutro. Jaz že odštevam. 8-1, še sedem.

…pod tistim si misli, da sem že pokapirala, s čim se ukvarjaš v službi….bolj nejasno mi je tvoje življenje po njej…

Čudn, čudn. Saj nikoli nisem razlagal tu gor kaj delam. Očitno so frutki trši oreh.

..hallooo…saj ni treba nič razlagat…. nisem blond in nisem po žup priplavala, ha ha….včasih plavam, ja..ampak drugače…

Madona, pol pa velik iz podatka, da imam očala, razbereš, ha ha…

Spet nekje v ozadju vidva tale dialog vodita he he he…..

..halo…, ko me ima – dp- dost, pol pa tebe pokliče na pomoč… a mu tudi pri sexu pomagaš, če je zanj to prehud zalogaj… uf, sta vidva tička

…sicer pa lado, saj tud midva lahko kakšno rečeva , samo boš spet ušel pod pretvezo, da si zaljubljen.. ha ha

-dp- nič ne kliče pomoči. Ima tako fajno ženo, da ne verjamem, da bi jo delil.

Seveda lahko rečeva he he he…. Saj sem zaljubljen do ušes pa še čez. Tole moram napisat, ker bo ziher brala he he he… Ampak resnica je resnica.

Zdaj sta oba zbežala he he he…?

Sem rekel, da berejo, berejo, berejo….

Seveda beremo beremo beremo he he he….
Kdaj se zmenimo ? Email ne dela he he he….

Še mal pa odoh ja na zaslužen al pa nezaslužen, mi je čist vseen, dopust.

…lepo se imej, uživaj v brezdelju, crkljaj svoje deklice in še in še….

…veš da bom.

Ampak še vedno mi nisi povedala odkot ti ideja, kaj delam v službi.

..ha, ha…kako ti gre na živce, ker jaz vem…. ti pa moje frutke ne štekaš

…živci, živci… mam včasih bolj slabe, pa se popravlja. Ampak pri otrocih je težko zdržat.

Ampak vsaj to mi povej, KAKO VEŠ?! Sem imel slabe izkušnje v pretklosti in me take stvari včasih zmotijo. Pa ni nič takega.

Frutke pa ne morem in ne morem poštudirati. Daj še kakšen namig. Saj ne da bi moral vedeti, ampak za zajebancijo…

…pri meni se ti ni treba bati nobenih slabih stvari… vem pa..hm… na maturi sem imela slovenščino čisto pet…to pomeni tako slovnico kot “prosti spis”…

…za frutke pa več ne sprašuj, prav…tudi ti si meni enkrat rekel, naj preveč ne sprašujem in sem takrat nehala…

OK

Saj če prav pomislim, verjetno narobe misliš, ker si enkrat rekla, da smo vsi računalničarji enaki.

Matura, hm, hm. Torej letniki usmerjenega izobraževanja odpadejo, ha ha ha. Pa brez zamere, he he.

.. da bi ti zamerila ? …kaj pa ?…ha ha … he he …zakaj pa ne vprašaš zaradi slovenščine ha ha …he he ti je vse jasno ali čisto nič ?

HA HA HA. Ti, tole s tabo pa postajajo že puzle, he he he. Problem je, ker nimam nobenega kosa, razen frutka, in nimam kaj sestaviti, he he.

OK. Kaj je s slovenjščino, he he?! Priznam, jasno mi je skoraj nič.

Ampak vstrajam. Sem računalničar ali nisem? No kaj bo zdaj? No, no, no…

Tudi ti si enkrat vstrajala pri enem vprašanju, he he. Se spomniš?

Samo še malo mi manjka.

New Report

Close