Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

Danke frfra, danke dojčland, ha ha ha.

Ja, ti ga kar butaj, samo da se ga ne boš preveč “nametala”, he he.

Ti, ampak tale imola je pa za marsikaj dobra, a ne?! Oziroma vsaj za nekaj.

… ja, fajn je …zmeraj sem raje kje v host ali pa v čošku, kot pa spredaj…to si menda že opazil, da me moraš ” vršt ” na prvo stran …ha ha…bog pomagaj enim….

Čak, zdaj te pa nič ne štekam. Kakšna hosta, kakšen čošak?

Da nisi že malo aut, ker bo danes na TV Collina, in ker bo igral Maldini. Daj malo se v roke vzem.

…uf, sem čist v svojih rokah, čeprav zdele sploh ne bi bilo neumen bit v katerih drugih…. drugač pa…ti se mal priklop, da boš bolj kaperal… danes bi lahko čist na vrh napisala…-dp- ima rojstni dan, vse najboljše, bla bla bla…. tako sem ti pa tiho voščila tam v ” čošku “, saj je imola taka , da drugih preveč ne zanima… hočem povedat to ( hosta, čošak ) ,da sem raje nekje nepomembna…. Ja Maldini bo danes na sceni, samo raje bom gledala ta drugo , saj bi rada, da gre Manchester naprej… za Real mi ni..preveč dnarja na kup…. včeraj sem za Barcelono navijala…

Lepo od tebe, da me ne “vržeš gor”, he he he. Ne maram, da se spet dogaja nekaj okrog mene.

Ja, danes mi bolj počasi pride, do možganov, da ne bo pomote, he he.

A veš kako se imenuje zid za sto milijonov mark? Zidan-Raul-Figo-Ronaldo.
Jaz pa sem kar privoščil stari dami napredovanje, ker mi gredo španci že pošteno na k. Danes bom pa tudi sam držal pesti za MU.

…gor so te vrgli… plavaj…..morda se ” ta hudim ” danes ne ljubi…

Kmalu bo konc šihta, pa bo bolj malo njih ostalo, he he.

..ja… popoldne pa, da te ne vidim gor… danes se pa sam sebi posveti… ,lahko si tudi sam s seboj…. (župnik ima pridigo, pa se huduje, češ , kakšna je današnja mladina…pravi, da hodi po gozdu in najprej vidi njega z njo.., gre naprej, pa vidi njega z njim, gre še naprej, pa vidi njo z njo…. pa se oglasi Janez : ” Če bi šel pa še malo naprej, bi pa videl mene z menoj…!”

Hej , kakšen bo rezultat MU : Real ? Jaz pravim, da dva proti ena za Angleže…, pa jim ne bo nič pomagal… škoda…

2:0 za “naše” tardeče, ampak ne ferari.

Mej se, pa se “slišimo” jutri. Pa brez neumnosti!!! Zdaj pa šibam.

..ja , pa smo zgubil…pa prav sem imela – ne pri napovedi rezultata, ampak pri tem, da ne gremo naprej… tud ” glavica ” ni mogla pomagat

Žal. Ker za moj okus so bili rdeči nekaj svetlobnih let boljši, vsaj v igri in akcijah. “Glavca” pa je bil na profesionalnem nivoju kot vedno.

Ti, ampak s tole imolo pa sedaj že padava, padava, padava…..

Daj kaj novega si omisli, he he.

..nimam ideje, ko sem enkrat v kevdru, grem k sodu, ha ha…daj ti, ti si bolj brihten

ha ha ha. A mate zidanco? Bejš stran od soda, če posebej če ima čep slabo privit.

Ej, eno vprašanje. Če ne veš, pa postavi vprašanje za vse:

Kako je bilo ime znanstveniku VOLTI?

..jaz to vem …približen….tri precej dolga imena…drugač grem zdele pa domov in mal ” arbajtat “, se bom od doma kaj oglasila…

Ma, ne veš, kakšen odgovor je dal Mujo, he he he.

Pišuka, pa kmalu zaključiš. So bili frutki danes prehitri zate, he he?

…ne vem, povej…

..moji hitri frutki bodo norel spet čez en mesec…zaključujem pa na račun petka in sobote, ko bom cele dneve na šiht, doma pa betonska veselica..dej povej mi, a veš, kaj so to “pufni” ?

Drugač pa…a ni tuki v kevdru lušten, en je še mal placa naredil… nikar ne rin gor…

ĐONTRA VOLTA.

Pojma nimam kaj so pufni. Kaj? Kaj pa boste betonirali? Pejt raj na malto!

Ja, v kevdru te teži najdejo ne, he he. Ampak ne misl, da naju noben ne bere. Saj veš, da so tarparije najboljš, ha ha ha.

Ja, najbolš da gor prideva v barceloni, he he.

Ti, ampak tahitre frutke pa še zmer ne štekam.

Ti nič ne zavidam petka in sobote. Jaz pa zdajle že lagano američki. Drug teden imam dopust, skrajni caj, saj se mi bo tle totalno utrgal. Mam že cel kufer papirja, pa sestankov, pa nategovancij, pa pregovarjanja, pa prepričevanj, pa zajebavanja, še dobr, da mi delat ni treba dosti, ha ha ha.

..čist sem objokana…

pufni…sem mislila ,da ti veš…dva, ki sta močno jecljala, sta se sporazumela, jaz pa ne vem, ha, ha..očitno je to samo za njih..

o.k. , razumem, da tudi največjim norcem za delo pripada dopust…a to pomeni, da te do Barcelone ne bo ne gor ne tukaj spodaj ? Hej, čak mal…..sicer pa, če si včeraj na “svoj dan” letal gor in dol, je nemogoče, da bi cel teden zdržal brez….Jaz sem letos na vrsti, da lepo oddelam praznični teden…pa saj pravim, da mi v službi ni treba toliko delat kot doma …A greš kam od doma ?..

…kar se pa frutkov tiče, naj ostane pa le šifra…ker če povem…smo menda edini norci na tem svetu, ki se z njimi ukvarjamo….

…grem še mal jokat…

…jokat? Zdaj ni čas za jok! Zdaj je čas za akcijo!

Ja, res je. Vsak norec in vsak lenuh si kdaj pa kdaj zaslužita dopust.

Kje pa od doma?! Kako lahko sploh pomisliš na kaj takega?! Še za burek nimam, pa da bi si kaj takega privošču. Doma, pa kauč, pa TV, pa šit, še vrt nisem preštihal. Tako kot vsako leto bom zadnji v vasi, ki bo to naredil. Drugim že paradajs raste, jaz pa z lopato letam po vrtu. Teh 5 kvadratov tut ni tko mal.

Tuki gor bom pa tako stalno. Še več kot prej, he he. Sicer pa ne se bat. Že zdaj vem, da me bodo takoj v ponedeljek klicali iz službe kako in kaj. Vedno ista pesem. Ti, a bi se pršou še jaz k vam s tapočasnimi frutki ukvarjat? S tahitrimi se mi ne da. A si ti kdaj pomislila, kaj pa jaz počnem, mislim v službi, ali si že slučajno kje pokapirala?

… že, že,…pred čaom in kar neprej še to počni…si uspešen…lepo jutro in dan želim…. jokal ne bomo več.., ker je zmanjkal čebule….

New Report

Close