Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

…ha ha .. to se pa ne zgodi, a…….prav zanima me, hm……….kaj si kdo misli, ko tole vse skupaj bere.ha ha …še dobr, da je tolk, da se jim ne ljubi….

……ampak……tudi v kevdru ti šapnem………zmagala bom danes…ha ha ….to stavo boš zgubu…ha ha aja , sva šla kej stavt ?…..pa slabe volje boš…ha ha …ko te bo frfra spet dol dala…ha ha ….. pa popizdu boš….ko boš spet eni babi mogu rečt ” kapo dol ” .ha ha …….pa sploh se ne boš več z mano od same togote hotel ment…ha ha ..pa tud kremšnite iz kaselca ne boš več maral….ha ha …kaj šele večerja z zajtrkom….ha ha ….poln kur..c me boš imel…ha ha ….spat ne boš mogel zaradi mene …..ha ha ….podneu boš zvezdice videl…ha ha ….ne bom ti šla več iz glave…….ha ha ……………………….pa vse to samo zato , ker te vedno premagam……………hahaha

Lepo nedeljo, pa en očenaš zmol……………morda ti pa Bog pomaga

Joj, kolk smo dons samozavestni. Samo da ne bo pol okrog pol štirih jok, ko bo treba na triglav lest, ha haha……….

………če pa mi spet po čudežu ne rata, pa se res odpovem stavam………pa si pol kar sami pište uvode, smrk smrk……….

…..jaz na triglav……..hm….al pa če splezam na enga debelga dedca……višina.._dp _ …višina……….usmil se me prosim………..tud teb ne bo treba z mano večerje z zajtrkom met…….če se bojiš………vse vzamem nazaj…….samo ne na Triglav…….pllllllis…………….rajš grem pod sod za eno uro ležat…pa naj teče……name in vame……vinček….ha ha

……..za triglav naj to bo………ampak večerja z zajtrkom pa ostane, ha haha…….in vsem kar paše vmes, ha haha…….

………sicer pa………jaz sem fulal, tako da je konec z mojimi stavami………..

….nič ni konec s stavami….sedaj boš še bolj študiral……….ponoči …podnevi…namesto na sex boš mislil na monaco …ha ha …in ratal ti bo…………moja kugla tako prav………..pa tako lep uvod boš napisal……pa pustila ti bom……………da napoveš ob pol štirih v nedeljo………….ha ha ……vse bomo storil za -dp- jev blagor….ha ha

..uf……………kaj vse bi ti naredila za moj uvod, he hehe…………..saj za stave tako vem, da se ne bojiš, ko zmeraj mim užgem…………..ampak res razmišljam, da bi nehal s stavami, saj sem se že tako obrukal, he hehe…………pa glih zdaj ko vem kdo bo zmagal v monaku, ha haha………….

…….upam, da mi bo današnji neuradni trening bolj pomagal, čeprav bo z malo slabšim bolidom, ha haha………….ne bo tolk letel, ha haha………..

……….hm ………..uvod………..normalno , vse stvari se morajo nekako začet……..moškega se vedno spominjaš na začetku….potem samo še riga, prdi, smrči…….zaudarja.ha ha ..saj to tud v začetku dela…..samo bolj potiho……zato se ti le potrud za uvod……….sicer pa kar se mene tiče…si se že….

…………….ha ha…….torej že veš kaj te čaka, ko neham pisati uvode, ha ha………..

……….no ja, bom videl, če se mi bo dalo, he he, če ne bom pa presmrčal monako, he he……….

……..ti ne boš nič monaka zamudil……….skupaj pa dajva, če se seveda strinjaš…..tole najino imolo presmrčat do naslenjega maja….takrat bo deset let….veliko smeha in solz je bilo na njej………..naj ostane spomin……bo ..a???…nekateri smo se jokali , smejali, fuke špilali…………nekateri se mi zdi …..so pa zaradi te imole zboleli……..in naj jim bog pomaga…….midva jim ne znava…predvsem pa nočeva…..ker vsak najde svojo zvezdico……malo se nasmehne sreča….malo si mora človek pa sam pomagati……….in tudi vam, ki ste to imolo brali……….želim predvsem……..pusti tistemu , ki ga imaš rad ……..pusti mu .vso svobodo…..če je tvoj — enostavno pricaplja nazaj ….to sem tukaj že enkrat povedala, ampak želim, da nekdo to še enkrat prebere …………..

-dp- hvala ti za imolo, hvala za vse……………

Frfra

Res je. Imola je veliko dala in še več vzela. Ob letu pa, če bo bog dal in sreča junaška, se zopet srečava z ostalimi v Imoli in se še posebej spomiva “najinega”.

Lepo je bilo klepetati, tako in drugače, he he, nekateri so razumeli, drugi ne, jaz sem najbErž me slednjimi, he he. Ko bodo tahitri frutki spregovorili, bom pa najbErž več razumel, he he.

In frfra, v Monacu pa gas do konca, he he, in zmaga bo doma ostala.

Mej se in vsi ostali, ki ste vstrajali v tej sagi.

Konec
The end
Ende
Fine
Koniec
Sajonara

Something so does not leave

sassa

I am sorry, that I interfere, I too would like to express the opinion.

sassa

New Report

Close