Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

…kaj pa kremšnita v kaselc……kaj to ni pa nič….kako ste moški nemogoči…..nikoli niste z ničemer zadovoljni……….pa ljubosumni……….daj, namesto , da bi bil vesel, da ti ne bo treba večerje plačat……..

…le napiš kaj lepega….samo šumlna ne hval………….ker imam lep, nov monitor….haha…….lahko se mu kaj zgodi…..monitorju………..pol bo pa sranje

…dejva se tko zment……..ti napiš uvod,………men prepusti, da prva napovem………….ha ha ……pol pa mal preplonki……..hahah

…………ha haha…………..a bi me rada na led spelala, a?…………….nou vej………….imam vse tolk naštudirano, da ni šans, da nebi zadel…………….

………….veš kaj, kremšnite pa ni blo, tko da se ni treba nič hvalit, he hehe………….

……kaj kremšnite…ko bi bla vsaj banana haha………….pa tud če bi bli topla….

………ja, sam v kaselcu bi črna pa mehka ratala, ha haha……….

……ampak tole je bil pa rekord. 24 ur brez neumnih izjav tle gor. Tu mač. A imola umira, al KVA je zdej za en hudič, ha haha……..

…imola je nemogoče , da kdaj umre…..če se je pa malo spočila, pa nič zato….

………..neumne izjave………a zdej boš pa reku, da neumnosti klatim ?………če ti povem , da boš čist mim usekov A1…… to še ni neumnost………..haha

……A1………nou vej………..zadetek v polno……….ziher………..že vse vem……. saj vem da mi ne verjameš, ampak se pogledal v svojo “kocko”, ha haha……. .samo če bo dež, potem bo pa težje, he hehe………

A se upaš stavit? Če že z drugimi, he hehe………samo pri meni ne boš prišla tako poceni skoz, ha haha………

…….tam okol 12:00 bo gor A1………dej še enkrat razmisli, da si ne boš sramoto delala, ha haha…..

…….bla , bla………sama sapa te je, fantek…….vse veš, ja………..bla bla….stavt… seveda grem in to se upam stavt za večerjo in to ne uno čist navadno…………ampak za večerjo z zajtrkom………..zdej se mi pa zdi, da boš kar Senno vrgel na prvo mesto…………ha ha

……..veš kaj……..men ni do večerje še manj do zajterka…….a lohk sam tist vmes, ha haha………….mislim malico………

……..evo, zdajle ti bom dal možnost, da se izkažeš…….tvoja kugla proti moji “kocki”…….kar bo pa bo……..

ne Senno pa ne bom gor vrgel, ker bi blo pol prelahko, he hehe. Cincam med Fitipaldijom in Laudo, he hehe……..

….lačen pa ne bo šlo……..ha ha ……se lohk cel prelomiš………..ha ha

………zdej me pa preplonki..preplonki…boš vsaj enkrat zmagal………..ha ha

…….ja sem videl gor………..ne, zdej bi rad zmagal, zato te ne bom plonkal, he hehe……….

……….ok pol pa večerja………..ampak………..ne v kaselcu, ha haha

…..zdej se pa že odloč………a z zajtrkom……..al brez ? nič pa to…..pa to…..bodi konkreten………..ha ha …….samo zmagal pa ne boš, če me ne boš plonkal…..ha ha …..si boš pa nabral prednost, lahko tud jutri ob treh napoveš….kot sem jaz prejšni teden…………..glede na tako lep uvod ti dovolim………da tud v nedeljo ob pol štirih napoveš zmagovalca………..ha ha ….sem tako dobra….da za take k ne uganjo…….vse naredim………ha ha

……..jutri pet do dveh bo moja napoved gor……….na porebujem nobenih privilegijev, ker sem že tko predober, ha haha ha hahaha………

…….če za take reveže, ki ne uganejo vse narediš, pol bi mogla pa zame že marsikej narest, ha haha………..ne sam kremšnito in banano, he hehe………..

……..prav, pol pa z zajtrkom, ampak v postlo, he hehe………..pa ne pred deveto, he hehe…………

….hej…..a ni tvoj zajtrk ……..dva jajčka na kolo…….? ..ha ha ….

…..jok………to pa ne………..

….premagala te bom, da veš……edino če me preplonkaš…………ha ha ………komaj čakam, da vidim katere dripce boš dal na prva tri mesta…………ha ha ….daj pred dvanajsto, doma danes ne bo časa skakat po netu………..ha ha

………je pa res da neki ne štima. Neki mi danes ne gre skupaj………..en podatek se mi ne ujema več, he hehe……………tlele je pa zihr tvoja kugla vmes, ha haha………. kaj boš še naredila, da ne bom zadel?…………

….in kakšen podatek je to………šapni mi……..napovedal smo…..sprememb se več ne upošteva…

……….he hehe firbec, ne pa frfra, ha haha, ampak naj ti bo…………vse zvezde se nakako poklapajo, da se zna ponoviti lanska zgodba, če ne bo šumi ven zletu, ampak zaenkrat še vedno bolj kaže na to, da bo šumi tam nekje okrog 35 kroga končal dirko, ha haha…………

ampak še enkrat: montoya ccccc, he hehe………

….ampak občutek imam……ha ha ……da ti še nobena dirka….odkar sem te na stavo pozvala……hm….da se tokrat pa res naprezaš do nezavest in nazaj……..ha ha , da me pelješ scat ………a?

……..ha haha…….slej ko prej tudi slepa kura zrno najde, ha haha………ampak bo pa zdaj slajše a ne, o ti triglav moj dom, ha haha…………

………ej frfra……..imaš čast da napišeš tristoti (300) odgovor na imolo. Če to ni rekord pol pa ne vem kaj je. Bo treba tole mal zalit, kaj misliš, he hehe………

New Report

Close