F1 VN San Marina – Imola…
…kaj pa kremšnita v kaselc……kaj to ni pa nič….kako ste moški nemogoči…..nikoli niste z ničemer zadovoljni……….pa ljubosumni……….daj, namesto , da bi bil vesel, da ti ne bo treba večerje plačat……..
…le napiš kaj lepega….samo šumlna ne hval………….ker imam lep, nov monitor….haha…….lahko se mu kaj zgodi…..monitorju………..pol bo pa sranje
…dejva se tko zment……..ti napiš uvod,………men prepusti, da prva napovem………….ha ha ……pol pa mal preplonki……..hahah
……A1………nou vej………..zadetek v polno……….ziher………..že vse vem……. saj vem da mi ne verjameš, ampak se pogledal v svojo “kocko”, ha haha……. .samo če bo dež, potem bo pa težje, he hehe………
A se upaš stavit? Če že z drugimi, he hehe………samo pri meni ne boš prišla tako poceni skoz, ha haha………
…….tam okol 12:00 bo gor A1………dej še enkrat razmisli, da si ne boš sramoto delala, ha haha…..
……..veš kaj……..men ni do večerje še manj do zajterka…….a lohk sam tist vmes, ha haha………….mislim malico………
……..evo, zdajle ti bom dal možnost, da se izkažeš…….tvoja kugla proti moji “kocki”…….kar bo pa bo……..
ne Senno pa ne bom gor vrgel, ker bi blo pol prelahko, he hehe. Cincam med Fitipaldijom in Laudo, he hehe……..
…..zdej se pa že odloč………a z zajtrkom……..al brez ? nič pa to…..pa to…..bodi konkreten………..ha ha …….samo zmagal pa ne boš, če me ne boš plonkal…..ha ha …..si boš pa nabral prednost, lahko tud jutri ob treh napoveš….kot sem jaz prejšni teden…………..glede na tako lep uvod ti dovolim………da tud v nedeljo ob pol štirih napoveš zmagovalca………..ha ha ….sem tako dobra….da za take k ne uganjo…….vse naredim………ha ha
……..jutri pet do dveh bo moja napoved gor……….na porebujem nobenih privilegijev, ker sem že tko predober, ha haha ha hahaha………
…….če za take reveže, ki ne uganejo vse narediš, pol bi mogla pa zame že marsikej narest, ha haha………..ne sam kremšnito in banano, he hehe………..
……..prav, pol pa z zajtrkom, ampak v postlo, he hehe………..pa ne pred deveto, he hehe…………