Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

….a misliš, da bo šumel v tretje podlegel ?………jaz mislim………da……….ha ha

……….he hehe, ej tole je pa tolk šifrirano, he hehe, da tudi udba, CIA, MI5 in securitata skupaj ne dešifrirajo, ha haha………..

……..a veš kaj sem včeraj pozabil? 9. maj – dan zmage, pa sem hotel spet malo gor razgibati naše partizane in ta bele, ha haha……….

…hm..pal ti pomagam, da razvozlaš šifre….da ne bom vedno jaz zmagala pri napovedi….bojim se, da se fantje ne boste več upali z mano stavt..ha ha …pol boste pa reve..ha ha

……..uf, tole pa je samozavest, he hehe……

……no, dej naming mal…………….sicer pa ti na A1 nasledno nedelo tut sam Bog ne pomaga. Imam že tolk informacij zbranih, he hehe………

…….ej, veš kaj sem razmišljal…….da bi kar naekrat udarla gor na pol position, ha haha…………pa naj se uni, ki majo tolk proti nama še mal bolj žrejo, he hehe…….

..sprejeto….-dp-……ta pravi…..ha ha

……hm, …………..

………hm….jest ……….ja………star

……….hm………zakaj sploh…………ker doma……….hm……….ni, he hehe………..samo v…….. hm, a ne……………

……………naj kar ostane star, he hehe……..da se nov ne znuca, he hehe….. šparat…… …..bo več zame, ha haha………..

…….jutri pa prvi terening za A1, he hehe, ……….moj………..300 na uro…………….nadaljevanje jutri………..mam pol position, he hehe………

……….zdaj pa na prvi neuradni trening, he hehe………..

TAKTIKA: brez postanka v “boksu”, torej brez dolivanja kofeta in menjave gumic, ha haha…………..šus od štarta do cilja…………….pa nazaj……………..
……….pol pa fešta, ha haha……………pa podium……………pa spremljevalke, pa…………………uf, škoda da gre sam za trening…….ha haha………..

….sploh okoli medvedjeka…..bodo padali rekordi proge…hahah

…hrleta bom ubila…..si nič drugega ne zasluž….dec ,ki ne miga takrat, ko je treba, ga je treba ubit….ha ha

…….ha haha………ne, nič od rekorda, sem padu u gužvo in barabe niso upoštevale modrih zastav, ha haha…………adijo pol……..drugič, ha haha…………..na A1….mogoče………sej v bistvu, važen da sem pred uno tardečo frfro, ha haha…………

……malo usmiljena prosim………sej bo migou, sej bo, sam dons mu je pač dol padu, a ne……………………..mislim server, ha haha ha haha………….ha haha……….če bi bla bolj hot pa ne bi, ha haha ha hahaha………

…………ok…zdej bom pa čist hot…hot…hot…………ha ha ….a je samo od tega to odvisen……..???

……………ma……….v glavnem ja, ha haha…………..sploh zdej v tej vročini, ha haha…………..

……..he hehe……….jaz se tle gor matram, da imolo obdržim pri življenju, ti se pa že počasi pripravljaš na A1. Ne, tako pa ne bo šlo. Sedaj šele vidim, zakaj tolikokrat uganeš, he hehe………

……….jutri začnem pripravljati uvod za A1……….in ni hudič, da bo zmaga moja, he hehe……….ker nagrada je pa ta vikend res super, he hehe…………..

……….nagrada bo samo tvoja………ampak tako………..da počakaš , da jaz napovem prva…………ti kar lepo napiši uvod tako kot znaš…..potem pa reci, da moraš it scat in se javiš kasneje……..tačas ti pa jaz šapnem zmagovalca…….a že začnem malo šepetati…….ne bo Šumi….ha ha

……………he hehe……ampak jaz že vse vem, ti kar priznaj, mi tako ali tako že vse vemo, bolje da takoj priznaš, ha haha………….

……….če me spet “dol udarš”, evo, ne bom sploh veš pisal gor, spokam, ker to bi bilo pa že tu mač……..

…………imam pa skritega aduta………….

………….ja pe še to……………prosim pred treningom…………..ne potem, ko boš videla, da je culti spet iz steze zletu, ha haha……………..

…..u redu…..tole je bil pa orenk smrk, smrk…če me spet dol udariš…me sploh več gor ne do….ha ha ………reva………haha……veš , da te ne bom dol udarla, kje pa je še kdo, ki bi tako lepo od dirk kaj napisal…………. tako lep vrstni red bom napovedala, da se bodo tud smrkci smejah………….ha ha …….vse zato, da te ne bom spet čez 14 dni pol po forumu iskala, ko boš izginu………..haha

…….a pol boš pa za zmagovalca napovedala Fitipaldija, ha haha…………..al pa Mansla, ha haha………………..ne, sej ni tko hudo, ampak dons moram pa začet pripravljat uvod, ker bi ga rad v petek gor vrgel, da bo mal več cajta, ker tko rada goljufaš in čakaš na konec kvalifikacij, he hehe…………

………….kaj pa nagrada za zmagovalca………….sploh je še nisva nikoli dorekla……………..enim oblubljaš večerjo na stavah, meni pa ništa,he hehe…………

New Report

Close