F1 VN San Marina – Imola…
Sorry, če sem se vtaknila nekama, kjer ne bi smela. Drgače pa nisem prebrala vseh vajinih odgovorov, nč bat. Vedno pa pregeledujem starejša sporočila, ker pač nisem ves čas na forumu, nimam te možnosti in potem malo pobrskam za nazaj.
Priznam pa, da pritegne število postov in človek pogleda kaj je tako odmevnega.
Se bom umaknila, ker nisem zaželjena.
Pa lep dan obema.
….moja tudi…..ko boš zvedel, boš videl, da je bila bolj kruta od tvoje….samo sem zmagala…za naju oba…preberi si prosim na forumu med. over.net…PRIMOŽ PROSIM potem pa …….. to sem se jaz z primožem pogovarjala….. prosim, ne razpizdi se, predno ti ne povem v čem je stvar…..mislim, da je rešena in ponosen boš na svojo učenko…ha ha javi se mi v barceloni, ker bo imola zbrisana ….
…ha, ha… nič ni blo haha…..še zdej se tresem….zdele bom vidla, ko bomo jedel…a sem hrano cukrala al solila………..
….hvala za zaupanje…….tudi ti meni lahko rečeš enako……..a si za knedelčke danes navijal ? jaz sem bila tolk prejle zmedena…ha ha ….spomni me , ti drugič povem, kakšne fuke špilam….joj, joj
.ajd, oglas se kej…pa na uno tam gor…za oblaki ha ha ne pozab…če bo dež, je ne bo…….
…še dober, da hrletu ne škodi ne vročina…ne pms-ji………samo zdi se mi, da je malo bolan, ker sliši dobro…govort pa ne more…..ha ha ….na en temelji pregled ga bo treba dat…ha ha
…….lepo jutro, lep dan …..in……….če drugač ne gre, si privošči pa Tuhinjski fruštek……..dva jajčna na kolo …pa en krog okol…….dober se imej, se slišva .čao
ti dragi “- dp-” malo si zajebal……….v imoli je umrl moj junak, ne tvoj……ha ha in lepo te prosim, ko se z mano pogovarjaš, moraš biti malo bolj ” inteligenten” , moraš se kakšni zadevi, če jo že preučuješ………..moraš se ji malo bolj posvetiti …..da pa ti umreš tukaj,.bi bilo pa že včeraj prepozno…….in bojim se, da bo tvoja smrt malo hujša……..vsaj moja kugla tako pravi……….malo hujša od smrti mojega junaka………za katerim nam je nekaterim še vedno hudo……..