Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

..ja res… a bo danes moj Maldini zmagal ?

A si zaslužim vsaj resnico?

Veš, saj znam sešteti 1+1, ampak želim, da mi ti poveš.

Če ne bo odgovora, potem vsaj vem kako lažno je vse skupaj.

..?????.daj prevedi…vem ,da vročina seka….pa prosim kmalu, dokler sem sama doma……

pejt v kevker

Eden je v imoli že umrl, a morava zato še midva………..se mi zdi da ne…………..sploh pa ne zaradi………….drugih……………

…………..in tudi zato ne, ker so tahitri frutki zame še vedno prehitri, he hehe…

…v redu…dovolj sva mu poklonila spomina….za letos….drugo leto, ko bo deseta obletnica….mu ga bova glih tako…ha ha…pa še mal več…

potem…pa ….vzemi me med svoja krila…in me ponesi v višave…..grem s teboj ali za teboj……v nebesa…ha ha

bojim se, da bodo frutki vedno prehitri zate….ha ha

………….ha ha ha……nisem čist ziher, da bom šel “gor”………………kaj pa če te dol potegnem, ha haha………………tja v pekel saj veš………ha haha

……………matr, ampak teli frutki so res hitri…………….pa tolk treniram zdele, pa ne gre pa ne gre………….ne vem več kaj naj nardim, hm……………jih bom mogu na nišan vzet in na deleč položit, ha haha………………….ha haha………..

………….da ti bo ratal na bliz kaj položit….za to se bolj zanimi………mislim, da so veverce tud prehitre zate………..ha ha ajd, pol pa v peku….. bova pa skupaj p…in dim opazovala…in se počutila tako nebeško kot se je trobec pred leti , ko je babe kuru …….ha ha

…….danes imam pa en huuuuuud problem……tangice mi v r..o lezejo…..kar naprej jo moram narazen dajat….da do njih pridem………….ha ha

………a veš kaj………..na blis je znou še vsak položi, ha haha…………..ha haha………..na daleč je pa umetnost, ha haha………….tko, na ene 100 metrov, ha haha………….jasno, s tapravim kalibrom, ne unim CZ, ha haha……………

………….pri tangicah ti pa ne morem pomagat, he hehe………………..se ti vsaj popopale ne bodo, ha haha………pa glej da………eh nč, he hehe……..

…hitim, ker se bojim, da me skenslajo….glaven kabel so na novi avtocest prebil…..tako, da če me ne bo…ne bo po moji krivdi…

internet namreč….. upam , da bo še…še…še…delal..

ti, a že veš, kaj je to štajerska ikebana ?……nisi mi še odgovoril

……….pa hvala, ker name glede is… misliš
pa hvala…menda , da sploh si….ha ha …komu se moram pa to zahvalt ???…………mogoče palčkom….unim, pri katerih bi bila včasih……..ha ha

………..ej, nej mal merkajo uni na cest, da ne bodo jutri mene prebil, he hehe………….

štajerka ikebana? hm……sem že slišal……samo………..ne bo šlo…………..

…………..ja, kar palčku smuku se zahval, ha haha……………..al pa smrkcem, še bolš, ha ha ha………………..če pa dobr premisliš, pa najberž formuli ha ha ha ha ha ha ha ha ha………………..pa ne kemijski, ha ha ha……..

EEEEEEEEE….z malo si ga napisal…ha ha

štajerska ikebana….noži v hrbtu…potem pa na dolenjsko……..ha ha …trobcu družbo delat……

…………he hehe……….ja res je, šit………….še dobr da je sam e mali, ha haha………….

………….se mi zdi, da bom uspel brez štajarske ikebane, he hehe………….samo vroče bo pa vseen, bo od povsod kaplalo, he he he………..hladen sokić na sredi poti pa bo, ha haha……….

imola, namreč….

…….ampak a veš ,da vročina spet seka…….upam da v hrletu ne…….

…dobila.ob 4h zjutraj…………ha ha .stara baba………dober da nisem sinoči ,…..ker ni bilo šans……….

.upam, da sedaj bodo……drugače pa 8.15, če lahko……………sem pa zjutraj poslala nazaj…pa ne vem če si dobil……bo treba temeljito učno uro..ha ha .pa sej sem dobra učenka , a ne………

lepo jutro

Vidva golobčka pa kar vztrajata.

A mu pošiljaš e mail, pa ne gre? Tudi meni ne. Nagaja in me heca in ne gre in ne gre. Najprej sem ga komaj uspela odpreti, zdaj me pa še heca to pošiljanje.

Inštrukcije bi prišle prav a nede?

Lep pozdrav obema.

P.S.

Pa polepšajta si vajin dan.:)

………….he hehe………..ja še bo treba trenirat, ja,he hehe………..mi je vse prej kej drugega prišlo, kot to kar si ti poslala, ha haha………….

………..ti pa resno rabiš učne ure “izumitelja polža”, he hehe………….

….sicer pa bom poizkusil, malo dlje vstrajaj not, he hehe……………

Ja včasih mail nagaja, ampak pri tebi se mi zdi, da je mail dovolj pemeten, da ve kam ne sme oditi, a ne?!

Sicer pa je najberž zoprno takole po dvestotih in več odgovorih brskati, kajne?!

New Report

Close