F1 VN San Marina – Imola…
………….ha ha ha……..veš KVA…….v tvojem konc sem mi pa vedno dviga, ha haha…………PRITISK……………..najprej na cest, potem pa še tam “dol”, he he he………….mislim v NM, ha ha ha ha hah……………..
..za mušice pa moram enga krivit , a ne?, he he he…………..valjda ne bom sebe……………ja rajt, kar misli si, he he he………..
A1 moj, uf, a si ti moram zelo zahvalit,…….. pol se pa po mojih temah z drugimi švalerišeš, ha ha ha…………..joj, ubogi Leonardo, takole na pogled je še mladenič, ko sprašuje o ljubezni, pa ko za šumija navija, te so bl tamlad, ha ha ha ha……………..pa kej lepga mu povej, he he he…………..men si pa že………..
…………a bo dons pri tebi kaj šlo………….kej keša, al samo lizing, he he he…….se mi zdi da maš lizing rajš, ko keš, ha haha……….
…………….no zdej pa spet delat, krofe sem že pojedu, jogurt bom še, pol pa na kavico……………matr se tole vleče……….še dobr da “japonci” delajo zame……….
……………mal brskam po netu, medtem ko delajo japonci zame, in berem o formuli, jasno kaj pa druzda, sej nagih bab zdej ne smem gledat, a ne, ha ha ha……………..in kaj najdem…..sliko in prijazen pogovor med kultijem in šumijem……………ej, mam kolega, ki tudi stalno kulti kutli pa kulti to pa kulti un……………………”jebem” vam jest vašga kultija……………….matr če bom še kdaj na njega stavu, nej me hudič vzame…………..al pa ti,no, sej je isto, ha ha ha ha ha ha………….ej sorry za tole zadnje, he he he………..
do zdele net ni delal…. ha..ha..ha pa da ne boš mislil, da so te dolžine na lase privlečene…. vsak ima nogo – stopalo mislim.. točno tako dolgo, da se začne na notranji strani zapestja in konča na notranji strani komolca….poskusi
…kar se pa špegel tiče, ti pa povem, kako je blo tle pri nas enkrat….en možak pride in je čist odkrit povedal…da dolg ni mel špegel…pol so mu jih pa dal…in je reku…ko bi ti vedla, kako je moja žena grda ratala….jaz sem mislila , da bom dol padla od smeha…ha ha
….kar se pa sredinca tiče…pa mislim, da si pri vsej svoji inteligenci razumel……
..sem se šla….še net popolde ni delal, tko da mi tud lizing ni šou….če pa še ta stvar ne gre…..pol je pa sranje…pa gužva je bla….
.ajd zvečer se kej spomni name in kaj napiš….bom spet zasanjala…ha ha ha
pol tko dober spim….a si že pogruntal kok mal spim.to smo pa stare babe ….ti zgleda , da si še mlad…ponoč te ni nič gor…al imaš pa kaj bolj pametnega za delat….ha ha
zdele se grem pa s svojo muco ukvarjat…moram jo mal uštimat….jo že dolho zanemarjam, ko imam tolk druzga dela….
ajd, mej se
…..to pa ni lepo, da muco zanemarjaš………
…….ti kar lepo sanjaj, pa na, saj veš kaj ne pozabi, he he he, zdaj ko je že noč, he he he………jaz bi tudi, pa je fuzbal, sej veš, dec pa fuzbal, he he he……….bom pa vseen……….
…….ponoči pa nisem gor, ker si moram oči spočiti od monitorja………veš me tole že kar matra, tale šiht mislim, odkar delam, bulim v monitor……..pol je treba pa zvečer malo odmarat, pred TV, ha ha ha ha……..a sem cepec, a ne, he he he……
…….lepo noč, do jutri…….
……….zaradi ?…………..seveda…………ha ha …………morala sem Leonardu napisat usodo………..ne , ne zgodaj vstanem……………sinoči sem zabluzila z fuzbalom…..zjutraj sem pa morala še kaj ponardit…….pa kaj bluzim………zaradi…ja o. k.
………..bi se pa zjutraj kmalu sesula na cest………..uf…….še kriva bi bila………….ampak moj angelček je bil z menoj………in abs….kar sesedla sem se , ko sem na šiht prišla…….
……pa bi bila tišina tle gor…..pa na chatu……kaj bi ti razmišljal, zakaj me ni ?
a bi me kaj pogrešal ?
………….veš kaj…..ne igraj se z usodo………z mano…….ne zdaj…………..
vsaka čast, da izpolniš obljube, vsi jih ne……..pri meni pa šloganje ne pali………..sem bolj plonk za take reči…………ok, če bi mi napovedala da bom božal muco, tamalo, ha ha ha ha ha haha……………pol že, ha ha ha……….tko pa……………..he he he
KVA pa za en pleh vozš, da maš abs…….najbErž nekaj oreng………….pa jamraš da nimaš keša, tu mač…………….ampak jaz sem včeraj vplačal sedmico, spet, ha hahaha………..to bo keša………..-800sit za dva listka, ha ha ha……….
…………ej, dons pa s takim veseljem pogledam tle gor, sem že od jutra pod takim stresom, da mi bo glavo odfural z ramen………….ej to pa so dnevi, ko čisto resno pomislim, pa zakaj se nisem že zjutraj na cesti ubil, pa bi mel zdajle mir “tam gor”…………..sej k tebi ke dol bi pa vseeno prišel, he he he……….
……..ej Pokora…….saj se ne igram……..zdaj ne ……..ampak………tud škarij ni blo časa narest, samo bremzala sem in bremzala………..no , pa sem še vedno pri tebi…ampak takole vidiš, kako blizu si včasih…
……..šloganje……..a misliš, da bo razmišljal o tem ?
….teb pa tud neki napovem……..enga lepega dne , ko boš tišov mim nas….ti bo nekdo vrgel pod kolesa polno vrečo ” špan”….saj veš kaj je to…..in …..ha .ha …in vse štiri gume ..pfffffffff…………prazno…..in boš pizdu, cvilu , jokal in predvsem……………..mene iskal………….ha ha……..
…………..moj avto……..dober, ima vse kar mora imet………..in km tud….meni zadošča …….in prosim ne ti mene o kešu…………kdaj sem pa še kaj jamrala……..mogoče tebi …tako med vrsticami…..ampak še najmanj zaradi denarja……nikol ga nimam……imam…v bajti kar precej…..samo na to sploh ne mislim……jamram ne , sem zelo zadovoljna z majhnimi stvarmi……..če me boš še kaj bolje spoznal, boš videl ,kako skromno bitje sem………in denar ….res ni moj vladar………imam pa veliko…….drugega…tistega v sebi….,ki pa je …..vsaj nekaterim……….. tudi nekaj vredno…..
haloooooooooooo……nikoli mi več ne reci kaj takega kot si čisto spodaj napisal…
…še prehitro lahko vse pride….poglej mene
…………čak, na hiter ti še en štos povem…ampak resničen….verjetno si že slišal , da so v NM sinoči tri mlade ubili……prejle so bili policaji pri meni ( kar tako, na čik pavzi , ne drugač ) in so se smejal..tam na cesti med NM in Gorjanci ima cestno podjetje ob cesti kamero…in vse se je dogajalo prav pred kamero….uf…..samo to še ne vejo, če je bila vklopljena…
….ja, saj………po pameti………….
………..vrečo cvekov, če prav razumem……….pod kolesa…………jaz pa v kanal z avtom…………pol pa krilca na hrbet, pa gor, a ne………..no ja, saj sem si kar mislu, he he he………
……..a veš da še vedno nisem čist na čistem, od kod pravzaprav si…………..
…………ja saj vem, denar ni vse…….sem že enkrat rekel, veliko je tudi v delnicah, zlatu, dijamantih…………..betonu, he hehe…………..
….ja, za tiste tri sem slišal, ampak tisto s kamero ni tako enostavno, je odvisno od sto stvari, če je posnela, ne samo od tega, ali je bila vklopljena, verjemi stručkotu, he he he………….pa če tudi je tekrat posnela, se je do danes lahko posnetek že izbrisal in še zanimivost: tak posnetek ne sme biti dokazno gradivo, zanimivo ne in tu se policija največkrat zajebe, ker se sklicuje na posnetke, izjema so le banke in višja rizična področja, npr. aerodromi, nuklearke………….pa da ti ne težim s tem……….
……pa še to…………..a ti tisto o šloganju kaj resno, ali si mu kar malo natresla………..tale o psih je bila kar močna………………kaj pa jaz, bom božal muco, ha ha ha ha…………..
…enmu čez njegov okenček v ” kamrico ” skočila…in bla pri njemu dve dolgi uri…..pa tako kratki sta bili….pa tako fajn sem se počutila……uf…kako je včasih lepo živet…pa tako mal je treba…le srečat nekoga….ki diha kot ti….
……..vročina je…pa mi mal seka……ha ha
če gre tvoj kazalec na uri zadnjič danes v službi v hrib….lep popoldan ti želim…