Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

……..samo dva……ooooooooooooooo ?

….jah, penedeljk je, kaj češ, ha haha………….

………….ha ha ha…ti, tale za lizink je pa super, ha ha ha ha………..en jezik ja, ampak ker, francosk, nemšk, anglešk, al po naše……..he he….

………tam ukol tebe se pa ne da kej dost tišat, mate stalno modrijane ob cestah, ki radi kasirajo, he he he…….pa še vse ste raskopal po cestah, ……..jest ne vem kaj tam išete…………a vam je dolgcajt…………………pa tut tistih vaših host se nič ne bojim………….so naši še tam! he he he………..

…kje si …gor te čakam

….sorry, ampak čist se mi je pritisk dvignil………….saj vem da nimaš nič s tem, ampak, da me takole napadeta, tu mač…………..stalno neko sranje okrog mene, pa sploh nič več mi ni jasno………….in samo, ker hočem pomagat kadar morem in dati kakšen nasvet, in očitno vedno napačnim ljudem………….

…………..ja, saj je tvoj namig res najboljšli………….rečt adijo vsemu in pozabit na vse………..ljudi, forum, preteklost…..

…po želji…jaz spokala dol ne bom…mi je čist vredu….pogrešala te bom, če ne boš več hotu debatirat….samo, da pa nekdo tako dvomi vame…ko se mu dan prej ” vržeš dol”…..res je blo tu mač…ampak…tudi jaz lahko razmišlam…če jih nisi ti gor spravu…da bi mene mal v kot spravil…pa , saj ste me….

………ej ,sorry za tisto……….bilo je preveč zame, nič slabega nisem tisti trenutek mislil, enostavno se mi je utrgalo, še enkrat oprosti………….samo ni enostavno, če se takole spravijo nate……….saj bi lahko enostavno prekinil, pa bi potem res izgledalo, da bežim pred nečem, pa to sploh ni res……….enostavno nisem mogel preklopiti možgane na najino debato, ne vem……..tega tisti trenutek nisem bil sposoben………sploh pa ne razumem, zakaj nekdo ne razume, da mu privoščim vso srečo tega sveta, in da bi mu pomagal, pa žal ne morem……………in zato sem pa izdajalec, baraba in ne vem kaj še……….

………..saj razumem, da se je težko sedaj pogovarjati z mano, ampak ne morem pomagati…..kar je bilo je bilo………žal…….prosim le to, da ne misliš, da je kaj od tistega, kar si brala res………….kot sem rekel…………z napačnimi ljudmi sem pogovarjal…………..do sedaj…………..s tabo je drugače………….sorry…….

……..niti slučajno pa nisem imel namena, da bi bila na chatu v kot postavljena………. sploh sem imel se namen pogovarjati samos teboj……….ampak…….

…sedi ..pet..opravičilo sprejeto…o.k. ? in pozab na to…se bova pogovarjala ,ja? tko ko včeri ?….pejt mi v barcelono mal pomagat…povej jim ,naj se ne igrajo z mano…da se opečejo….ha ha

…………….tnx..sem se že vstrašil…………..ampak danes mi ni več do heca, sorry………….imam še zdaj rdeče oči……………..nikako mi ne gre iz glave, enostavno ne morem…………………….zvečer, prav?

….opravi sama z njimi, zame pa prišparaj kremšnito………..če pa rečejo kakšno čez mojega alonsija,pol bo pa pizdarija, sem glih prave volje…………

………….kasneje………lepo se imej ta čas……….

…o. k. fajn bod

……….a veš s čim si zdajle hladim živce, he he he………………pravila formule ena na netu prebiram, he he he…………..moram malo osvežit znanje, če bom slučajno moral za A1 spet kaj gor vrčt, he he he………..

…kje pa to gledaš ?

…….tule: http://f1.racing-live.com/en/index.html

……..no, zdaj sem doma, in počasi gre tisto za mano……. si moreš mislit……..dopust………ponedeljek……..služba……….potem pa še to……….. kar ne morem nehat, a ne, he he he…………saj bom………dost je……… samo še v kotu bom sedu in gledal, he he he……….

……..ti pa takole mal na večerjo z drugim, ajajajaj………. si bom še kaj mislil, he he he………… kaj pa če jastoge je, he he he…….

……..zdaj pa malo na zrak, da barvo nazaj dobim, ha ha ha…………ti pa tahitre frutke, a ne, he he he……….

……….aja, kaj je sedaj s tistim lizingom? Da ne bom spet na suhem ostal, ha ha ha………

…no, thanks got…pa si spet taprav…sej sem ti zdavnej rekla, da jih pust pri miru….kmečkih žensk se prim….te orenk zagrabjo…pa je…..ne pa tist..pa tako mal, pa tako mal…vse skup šit… ha,ha

…ti , a maš ti mene mal rad ??….takole berem…ponavadi so ljubosumni tisti, ki….. a, kaj je zdej ??

….tahitri frutki….zdej pa že tolk veš, da jih moraš pogruntat

….zdele grem domov…pa tud mal ven…..pol pa…morda mi bo ratal kakšno rečt s teboj…si mi dolžan….nič se ne boš z drugimi babami dol dajal..ha ha …..sem tud ljubosumna…….zgleda…….

..vse prebereš, jaz pa mislim, kako si pameten…@!#$….kaj sem……..ha ha dobr da mam stekleno kroglo….a boš ti tud hotu jutr kaj zvedet ……..jo bom na šiht prinesla…ha ha

……..taprav, he he he………..saj ni dolgo trajalo…………čeprav to niso heci…….

……..ja, očitno nisem dorasel mestnim ženskam………bom pazu…….sicer pa to vsak reče, ha ha haha………pol pa mal uide, ha ha ha……..ups…….

…..ljubosumen………..enkrat sem na forumu rekel da nisem, he he………matr sem se zlagal, ha ha ha ha ha……….ampak ni prehudo………..ampak da mi ga tkole okol serješ, mislm………druge na večerjo, men pa kremšnito v kaselc, ah ne vem no……….pol pa še čikndensarji….tu mač, ha ha ha……..neki bo treba narest, ha ha ha……….

…….tisto za F1……..jasno da preberem, a si kaj takega lahko izmisliš…….ampak je treba prebrat, marsikdo ne………pa malo poizvedovat………..pa sto strani o formuli odpret na netu…… pa po zgodovini brskat…… pa tudi spraševat …..…a ti prepustim uvod v A1? A bi to hotela, a?…………samo reci, ni blema, he he he………a menjava za dan borca, ha ha ha ha, ko boš spet kaj o partizanih gor napisala, ha ha ha.……..

…….sem si pa danes moral malo misli spet urediti in sem razmišljal tudi o lepših stvareh. Pa sem se spomnil, da sem ti dolžan nekaj lepega. In sem pisal, brisal, risal, trgal, mečkal……..in je nastalo tole……..nič posebnega, morda pa ti bo le všeč………..če ne, pa kar s kritiko udar, bom vsaj 100% da sem bula, ker zdaj sem samo 99,9% da sem, he he he……..no, najbErž, he he he……

ekola:

…….ko čas končuje še en dan, ko dan ugasne ves svoj sij in noči prepusti njeno moč in se zvezde sprehodijo po jasnem nebu, se zazri v zvezde, edine naše zveste sopotnice, ki bodo še dolgo, ko nas ne bo več, govorile o nas. Takrat poišči najsvetlejšo zvezdo na nebu in pomisli name…….tudi sam morda ravno takrat mislim nate in iščem najsvetlejšo zvezdno na nebu, ki nama bo prepletla misli……takrat bova spet skupaj………takrat bova končno drug z drugim………

-denis pokora-

Lahko noč, do jutri

hvala, denis pokora…hvala ….tudi tebi lepe sanje

..dobro jutro ti želim..naj bo tokrat moj pozdrav prvi, ko pogledaš tle gor…ups…tle dol… si lepo spal ?….brez pehtine more …ha ha ….a si se okoli treh morda zbudil ?…ha ha…pritisk…

…no , že za fruštek sem očitno začela….

..hm..še nekaj je ….sinoči sem gledala v nebo…..nisem bila zaspana…..tvoje besede so me spravile ….malo v daljavo.. …in predno sem šla spat, sem ti nekaj napisala……ni tako lepo kot je bilo tvoje….je pa moje in od srca……ne rabim odgovora…le preberi….

….pojdi še pet štukov niže….ne vem….tam se morda že pekel konča….in nebesa prično……saj boš našel….le potrdi mi , da si…prebral

ajd….zdej pa bomo še mal delal….od zvezd se težko živi….ha ha

…………spal, spal…..komaj……………….. pri nas imamo zelo glasne pse v vasi, in če imamo srečo, lahko celo noč poslušamo samo njih in pizdimo, he he he……..

…………ampak zdajle imam pa že navsezgodaj hud problem…………..cel kup mušic imam v pisarni…………..ne vem od kod……………………a si bila ti kaj tukaj, ker zgleda da so vinske, he hehe………….ne res je, ful jih je….cel šit…………..povsod lezejo in letajo………………..heeeeeeeeeeeelp I need somebody, Help……….

…………… ej, nisi mi odgovorila…………a mi boš vzela uvod za A1, ha ha ha, zdaj ko vidiš v čem je štos, he hehe………….

…….in kugla? jo imaš sabo…………….danes bo treba šlogat, he he he………..pa še to poglej, kolk te bo večerja koštala, ha ha ha………….samo še moj alonso z rumeno modrim te lahko reši, ampak pol mi boš pa fuuuuuuuuuuuul dolžna, ha ha ha…………..

…….prebral………

………ja zdej pa mal delat……..se moram še mal za v petek pripravit, pa potem spet v ponedeljek……………a veš da se mi bodo vaši konci počas že dvignil v želodcu, ha ha ha…………….a greš ti tudi kdaj kam s ful slabimi občutki in nejevoljo….

…ha ha ha…dokler se ti bo v mojem konc samo v želodcu dvigval………..to bo……ampak , ko se ti bo kje drugje začel……..takrat boš šele jamral, ha ha ha

…sicer pa ..a imate pisarno tam dol, al kaj ?………

…ja, ja za mušice pa mene obdolžiš…..čist za vse pizdarije, ki se ti dogajajo , sem jaz kriva…………čist po domače se že do mene obnašaš…ha ha

ne…..A1 Ring je pa čist tvoj…………z vso ljubeznijo ti ga prepuščam………..kar pifli se………..potem te bom pa spet občudvala…ha. ha….dokler ne boš Šumlna hvalu…..do takrat kar……………ko ga boš pa začel…………bodo pa granate padale…ha…..ha…..ubogi ti…

………ja kuglo mam pa sabo….en podatek bom še rabila…..pol pa mal cajta…..in usoda se bo zapisala…….ampak to pa niso več heci………..ha ha …ubogi Leonardo..hm..hm

kar lepo se pripravljaj za domob…., da ne boš p….delal po našem konc…., če boš imel pa potem čas in če ga bom imela jaz….bom šla pa prej pogledat, kdo je gor…..oziroma v tvojo kamrico bova šla in nič čez oken pogledala…..mal bi te rada slišala…velja

New Report

Close