Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost f test

f test

Pozdravljene!

Zanima me, kje se dobi f test in kakšen test obstaja (najboljši) za ugotavljanje ovulacije.

Hvaal in lp,

Maja

Lep pozdrav!
F-test lahko dobis v vsaki lekarni in je nacenejsi pripomocek za ogutavljanje plodnih dni. Tudi vse ostale pripomocke lahko dobis v lekarni (pri nas, ali v tujini), a jih jaz zal ne poznam.

LP

Lep pozdrav!
F-test lahko dobis v vsaki lekarni in je nacenejsi pripomocek za ogutavljanje plodnih dni. Tudi vse ostale pripomocke lahko dobis v lekarni (pri nas, ali v tujini), a jih jaz zal ne poznam.

LP

Rozica!

A ji ga ne bi ti prodala? Prej si se nekaj hvalila, da ga ne boš več uporabljala. (Ha, ha).

Malo šale.

Po moje je najboljiši od stvari ki jih poznam: Clearplan. Zgleda kot CB, dobiš ga v vsaki lekarni čez mejo (Avstrija, Italija). Če se prav spomnim pa stane nekje 6 ali celo 8 tisoč tolarjev – pet testnih paličic, vsako lahko uporabiš samo enkrat, zato je dobro, da vsaj približno veš, kdaj imaš ovulacijo…

Hope

Se je lahko hvalit v drugem delu ciklusa, ves. Vsak mesec je isto! Po menstruaciji bo tezje, ce mi ga dragi ne bo skril, he, he.

Se je lahko hvalit v drugem delu ciklusa, ves. Vsak mesec je isto! Po menstruaciji bo tezje, ce mi ga dragi ne bo skril, he, he.

Jaz na F-testu nisem nič kaj dosti videla, sem si pa pomagala s CLEARPLANOM, drži vse, kar ti je o tem napisala Hope. Sem pa ga uporabljala samo nekaj cikusov, sem potem opustila te pripomočke. Sedaj probamo nekje sredi ciklusa čimbolj intenzivno skakati. Žal še nič.

LP, Andreja1

New Report

Close