Najdi forum

Exilis Elite

vidim da imate Exilis Elite metodu. može više informacija? kada se najbolje izvodi, uvjeti, trajanje, pripreme, garancija, cijene?

Poštovana,
Exilis Elite tvrtke BTL je uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja o utjecaju radiofrekvencije i ultrazvuka na oblikovanje, zatezanje i pomlađivanje kože.
Tretman Exilis Elite-om je u potpunosti bezbolan, učinkovit i siguran. Tretman traje do sat vremena ovisno o broju zona koje se tretiraju, a tretmani se provode u razmacima od 5 do 10 dana. Tijekom tretmana sondom se prelazi preko željenog područja, a osjeća se blaga toplina zbog energije koja dospijeva u tkivo, te ciljano djeluje na masne naslage istovremeno potičući sintezu kolagena.
Tretirati se mogu osobe između 20. i 65. godine, namijenjen je svim tipovima kože i za sva godišnja doba. Pacijentima se preporučuje 6 tretmana, u razmacima od 7 do 10 dana. Iako su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana, bitno je naglasiti da se konačni rezultati nakon tretmana Exilis Elite-om vide nakon 6 mjeseci.
Rezultati postignuti Exilis Elite-om su dugotrajni, a održivost rezultata ovisi o prehrambenim navikama i općem životnom stilu samog pacijenta.

LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close