Evrovizija
Ga maš še tko rada?
Pa je kaj zrasel?
Mogoče zato, ker mu nič ne daš jesti?
Mogoče bi se pa v kratkem dobila na pijači, da se pomeniva, kaj storiti glede tega?
Hrvati so ziher ful veseli da se nismo uvrstili dalje. Sta pa naša dva res lepo nastopila (tisti kiss vmes je bil za zjokat se) , to je pa tudi najpomembnejše.
Meni so bile vsec Malta, Ukrajina, Srbija in Makedonija.
Zakaj menis, da je Joksimoviceva Lame moje osladna? Besedilo je podobno kot vsa srbska turbo folk godba, rahlo osladna in nesrecna – saj ves, razbijam case varianta – to pase na njihovo melahnolicno duso.
Joksimovic je dobro zapel, je dober pevec, dobra melodija, izgled pa – lepo, lepo, mu pase taka cupa in brez brkov.
…no jst se čist strinjam…men najprej tut ni bla bogve kaj, sam ko ti pride uho pa paše 🙂 Kar se pa Željkota samega po sebi tiče..je pač…Željkast – balkan lover 😉
Ma ja, saj, ta srbski turbofolk je čisto ves tak. če gledam pink 10 min, sem v nevarnosti, da bom sladkorno dobil. Kar cedi se od “ljubezni”, ah kako osladno..
Srbska NARODNA glasba (ne zabavna) je pa čisto nekaj drugega. Ampak to nima veze z Joksimovićem, ki se meni zdi res zelo kičast.
Forum je zaprt za komentiranje.