Najdi forum

Evrovizija

Vi kar verjamite v pravljice, da je prav vsaka naša pesem tako zanič.

Kakšna pa je bila hrvaška? Bistveno boljša, ali kaj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni vsaka, Derenda, T.Ribič in Švajger, tudi Sestre so se relatvivno visoko (v zgornjo polovico) uvrstile.

Za Majo: UK, Nemčija, Španija…pa se avtomatsko uvrstijo, ker primaknejo največ denarja, kar se mi zdi pošteno.

vsako leto poslušamo ista sranja,in vse dokler ne bomo zmagali,bo večina ljudi samo pljuvalo po naši pesmi,to je v naši navadi.

in če bi v Turčijo šla Verbotnova ? itak bi cel kup ljudi reklo,da je to zaradi njenih joškov in slinastih decov,ki so glasovali zanjo.

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Meni je bla Albanka tut dobra- vizualno in pa pesem.

Čuj, bejbe, nea se ti norca delaj iz Mišike! 😉

jaz sem bil zelo zgrožen nad državami bivše Yuge, ZAKAJ?
Zato, ker nihče ni glasoval za Slovenijo-za nas.Mi vsem pomagamo na vseh možnih koncih in krajih, lobiramo za njih, oni pa so glasovali za …ZA KOGA??
Vsi vemo, da so imeli dolgo balkansko vojno in da se med seboj sovražijo, zato eni za druge niso glasovali, ampak da sovražijo tudi nas, tega pa nisem vedel.
Jaz jim ne bom več pomagal, ko jim jebe mater!!

Ja Jelinčič ima prav ko pravi Hrvaške ne v EU pred letom 2020 !

_____________________________________ življenje ni orehova potica

u cunt, ne razumem od kod ti toliko škodoželjnosti, a to vas v cerkvi učijo?

Ne gre za škodoželjnost, gre za fer plej.

Vem, ampak ne moreš mešati medsosedskih odnosov, politike in nekega nepomembnega izbora za popevko.

Dobili smo baje 11 toč, se že ve od koga?

če bi šla v Turčijo Verbotnova po mojem ne bi bilo nič drugače….ker se mi včasih kar zdi, da je tale naš izbor eme še vedno v cajtih ABBE….ene šlager brezvezne pesmi vedno zmagajo…mogoče da bi šli pa s cajtom naprej to pa raje ne.

kar se pa tiče glasovanje…pa mislim da smo Slovenci majhen narod…in nimamo toliko izseljencev po drugih državah kot jih imajo npr. narodi bivše juge…zato tudi več točk za njih.

To je to, ne. Mi smo zapečkarji, domačinski narod, držimo se domovine in nismo razseljeni po celem svetu ko cigani. Pa tudi nekih prijateljev nimamo med drugimi narodi, sami smo.

itak…

Sem gledala, ampak za moj precej kritični okus ni bilo kaj dosti ok pesmi. Všeč so mi bili edino Ukrajina, pa pevka je bila res prava lepotica, Žele, Albanka, pa še mogoče kdo je bil ok. npr. tisti, ki je imel neke kolce na šuhih. Tako da bi po mojem mnenju platin komot prišla v finale, ker sta bila vseeno boljša od večine teh pesmi, ki so bile za moje pojme slabe. Se pa strinjam, da sta bila osladna. kaka Vrbotnca, ipd. pa ne bi nič dosegle. Edino ona mlada, ne vem je Maja al kaj, ki je imela tako dobro pesem.
Drugače bi pa mi po moje zažgali s kakim Janošem, ker ma the best glas. Bih, pa Hrvat, pa so mi bili podn. Bih zato, ker je bila pesem gnila, Hr pa zato, ker je oni zajamrla, ne pa zapel.

ne ampak…sorry hrvaška pesem ni bila prav nič….mislim meni osebno….ne rečem Joksimovič mi je bil kr cool, pa predvsem makedonc tudi….

Meni so bile všeč: Belorusija, Malta, Grčija, Ukrajina, Albanija, Danska ter Srbija&ČG.
Najbolj anti od teh, ki so prišle naprej: HRVAŠKA(!!!) Kako rata s tako obupno pesmijo komu naprej prit, ne vem. Verjetno smo spet Slovenci ful glasovali za to katastrofo.
Ful mi je žal za Belorusijo, ker je bila zelo dobra pesem, tudi naši bi se komot uvrstili lahko naprej, ker gelde na ostalih 21 nismo bili slabi. Nizozemska tud ni bila nič posebnega – po moje najstnice glasujejo za take balade… Bosna in Makedonija brezveze.

Od teh zdaj v finalu pa bom navijala za Malto, Ukrajino (ful dobra scena, čeprav jih je letos dosti ponavljajo za lansko turško s temi trakovi in sceno) in Albanijo.

Demie, lepotička, kje si ti?

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

:-))

Malo doma, malo v Lj, malo na faxu, malo v službi, malo zun s kolegi, malo za knjigami, ker so izpiti zdaj, skratka povsod in nikjer:-)

Kaj z Tigrčkom Romanom?

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Sej Januš je bil backvokal za Platin. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close