Evo mene nazaj
Dragi moji, drage moje,
pa sem spet nazaj. Prišla sem sicer že v nedeljo popoldne, pa sem se včeraj še počasi privajala , tako da se danes pokorno javljam, da sem pripravljena na nove podvige, tako delovne , kot zasebne.
Na Korčuli je bilo enkratno, res, brez pretiravanja. Kompas se je resnično potrudil, da nam je teh 14 dni minilo kot bi mignil. Prvič se mi je zgodilo, da bi ostala še kakšen teden. Zmeraj sem se po 10 dnevih že naveličala istega kraja. Letos pa je bilo toliko dejavnosti, da mi je enostavno zmanjkalo časa za vse. Bili smo na Mljetu, 2x na križarjenju okoli otoka z obiskom prekrasnih kamenčkastih plaž in pogostitvijo domačinov,na otočku Badiji, na pokušinah, na …. skratka puno toga.
Otroke sta obiskala Mini in Miki, barvali so si obraze, imeli orientacijski pohod, se oblekli v dalmatinčke, ….. Sara je splavala, dobila diplomo za delfinčka, izpadel ji je prvi zobek, skratka bilo je ludo i nezaboravno.
Vikenda v Bovcu sicer nisem zadela, je bil pa prav štosen ta kviz Lepo je biti … s Kompasom.
Hvala Zvezdi, Mirjam, Dejanu, Tinki in Tanji za prekrasne počitnice.
LP,Kaja
Hojla Kaja!
A ne da je Korcula zakon.Jest sem skoraj jokala,ko smo odhajali.Bila si mi velikokrat v mislih,bog ve kje je Kaja..mogoce pa se sonci zraven nas.Hahaha
Videla sem,da si se potrudila in nasla internet caffe.Mi smo ga tudi,saj sta samo dva na otoku..ampak se odpreta sele po sesti uri zvecer.Mi lahko poves,kje ste bili tocno na Korculi.Ma.jest se kar sanjam o tem otoku..takoj bi zivela tam.
P.S.ali si kaj strenirala glasilke.Domacini pravijo,da klima ugodno vpliva na glasilke,zato pa so najvecji pevci hrvaske estrade iz Vele Luke.Oliver Dragojevic,Jasna Zlokic,…….