Najdi forum

EVA* + FANTEK => ČESTITKE!

Pozdravljeni forumovci!

Ne morem več zdržati te vesele novice za sebe, da ne bi povedala tega tudi vam!
Upam, da Eva* ne bo zamerila, da sem ta veseli dogodek povedala jaz, namesto ona sama.

Danes zjutraj me je poklicala, kar ni navada na mobitel in zadrževala sem dih ali bo to dobra ali slaba novica, zato sem jo pustila, da je sama povedala,…. “RODIL SE JE, VČERAJ SO ME POKLICALI, FANTEK JE,…”!!! Tako je srečna, srečna in še enkrat presrečna!!!!!!!!!! Glas se ji je malo tresel od veselja in nervoze, ker je zdaj šla v bolnico, da vidi svojo štručko, da se pogovori, kako in kaj dalje,…

MLADA “MAM”, ČESTITKE OD VSEGA SRCA!

P.S.: na ostale informacije počakajte, da se oglasi Eva*.

Eva* – ISKRENE ČESTITKE !!!

Eva, ČESTITKE iz vsega srca!

Končno sta dočakala, pa tudi mi vsi, ki smo spremljali dogodke. Uživajte in radi se imejte!

Jaz sicer navadno samo berem in berem in se ne vmešavama, samo priznam, da sem večkrat pogledala sem samo s tem namenom, da vidim takšno sporočilo….

Zelo sem vesela za vse tri……

lp, Katja

To sporočilo mi je res polešalo deževen dan in upam, da se boste oglasili s podatki o dojenčku (teža, velikost,…), saj smo vsi radovedni, kakšen je novi srečnež. Še enkrat – čestitke!

******* to so pesti. ki jih držim za Evo in da bi čimprej dobila malega pikca. Zelo sem vesela za njo.
LP

Tudi jaz sem čekirala skoraj vsak dan, če je kaj novega v Evinem* brlogu! 🙂
No, pa očitno je! Rodil se je mlai medvedek, ki bo kaj kmlau napolnil brlog z veseljem in srečo!

ČESTITAM!

Hoj, Eva!

Še enkrat čestitke! Bi te pa vprašala, koliko časa si čakala na tvojega fantička? Mislim od dneva, ko sta dala vlogo na CSD? In še to bi te vprašala, koliko si stara?

Hvala, Taja

Iskrene čestitke Eva*!!!!!!!!!

Saj ne vem kaj naj še rečem.
Iz vsega srca ti želim prelepo materinstvo!

Čestitke še enkrat od vseh nas!

Nataša

pozdravljena!

Stara sem 31 let in vlogo sva imela na centru 2 leti!

Lep pozdrav!

New Report

Close