Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo euthyrox in vneti ustni kotički (rdečina)

euthyrox in vneti ustni kotički (rdečina)

Pozdravljeni,

Imam vnete ustne kotičke že dober mesec dni /rdeč flek.Ne pomagajo naravne kreme (ognjič,smrekovo mazilo,Cosmerba rjava, ne kreme na recept (Diprogenta,Garmycin,Daktarin gel za glivice..Kakih 14 dni pred pojavom sem zaradi malce povišanega TSH (4,86) namesto 50mg Eltroksin začela jemati 75mg Euthyrox. Ali je mogoče menjava tablet kriva za nastanek rdečine.? Drugače pa približno teden dni že jemljem b-complex ker je lahko to tudi posledica pomanjkanja B vitaminov in moram reči da ekcem rahlo bledi, ni pa še čisto izginil.
Imate mogoče s tem kakšno izkušnjo? Alenka

Do sedaj se ni se nihce javil s podobnim primerom. Morda se najde kdo.. ?

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Pozdravljena,
lahko da je posledica pomanjkanja B vitaminov, če traja že toliko časa, bo najbrž tudi še malo trajalo, da se bo do konca pozdravilo. Pri pomanjkanju ali višku ščitničnih hormonov pogosto prihaja do pomanjkanja B vitaminov. Višji odmerek ščitničnih hormonov bi moral kvečjemu koristiti.
Srečno,
Alenka

Pomaga edino antibiotična kremica, jaz sem uporabljala tisto malo bivacin, ki je sicer tudi za gnojne oči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close