Sam osebno bi ti priporočal da si pogledaš te dva modela…če drugače ne te bosta nasmejala do solz in povedala par dobrih trikov na hujšanje
Pozdravljene , punce !
Torej , meni bi bilo fino če bi si email naslove zaupale pa da se lahko dopisujemo tudi privat .
Jaz sem šele v 1. tednu te diete in tako….. Ne vem ali naj bom zadovoljna ali ne .. Zgubila sem 3,5 kg a , v glavnem , tekočine …. Le 1 kg maščobe .
Vesela bi bila da bi mi katera posredovala svoj email in bi si tako delale podporo …..
LP , Fani40
[email protected]
Pozdravljene punce,
Sem nova na forumu in vidim da nekatere že poznate Eurodiet.
Jaz sem se odločila za hujšanje prejšni ponedeljek in do danes sem izgubila 2,2 kg in sem res navdušena nad prehrano Eurodieta. Jutri grem ponovno na pregled in na vaganje v Eurodiet k moji svetovalki Lavri. Jo moram zelo pohvaliti saj sem zelo zbirčna pri hrani in moram reči da mi je bila Lavra v veliko pomoč pri sestavi jedilnika.
Če ima katera že več izkušenj bi jo prosila še za kakšno pomoč ali kakšno dobro motivacijo.
Hvala, pa se še slišimo.
Pozdravljene punce!
Tudi jaz sem nova na forumu… Vidim, da ste nekatere kar zadovoljne s to dieto. Tudi sama sem razmišljala da bi poskusila izgubiti odvečne kilograme na tak način. vidim da ste nekatere uspele shujšati kar veliko koligramov… Zanima me, kako je potem, ko enkrat prenehaš s hujšanjem… Saj jaz sem že probala veliko diet, in vmes lepo shujšala, ampak kaj ko sem na koncu spet vse pridobila nazaj…
A nam lahko tiste uporabnice Eurodieta ki ste že prišle tako daleč, kaj več poveste o vzdrževanju telesne teže.
Tamara013, vidim da si začela dobro. Kako pa je 1 mesec po začetku diete? Upam da se javiš in kaj več poveš 🙂
Upam da se opogumim in tud sama začnem hujšat s to metodo 🙂
Ojla!
Sodeč po forumu vidim, da nekatere že imate izkušnje s to prehrano. Tudi sama sem zbirala pogum in se na koncu odločila, da grem na pregled v Trzin, da vidim za kaj se gre pri tej dieti 🙂 Ko sem klicala v salon, so mi povedali, da je pregled brezplačen, tako da grem pogledat, pa bomo vidli kako bo 🙂 Je pa res, da imam kar nekaj kilogram za izgubit (približno 20) in mislim, da bi mi ta prehrana zelo koristila.
Komaj čakam na pregled (ga imam v petek) pa vam sporočim še moje izkušnje 🙂
Čao čao
Ojla!
Glede na to, da se nobena ne oglasi, sem se odločila da se jaz malo javim 🙂 Vglavnem, kot sem že zadnjič povedala, sem v petek 25.1.2013 imela prvi pregled v Trzinu in sem pozitivno presenečena. Res so se zelo potrudili, tam sem bila 1,5 ure. Ker moram izgubiti 25 kg (tako je pokazala neka analiza ki so mi jo naredili) sem se kar odločila da bom poskusila z njihovo dieto. S svetovalko sva kar sestavili jedilnik in tako že dobra 2 tedna hujšam z njihovo metodo. Moram vam povedati, da so mi izdelki kar okusni, sicer eni bolj, spet drugi malo manj. To je čist stvar okusa, imajo pa hvalabogu res veliko izbiro. Meni najljubša je vanilijeva sladica z mandlji in njihova božanska kitajska juha:) Drugače pa sem v 2 tednih (sem imela v petek ponovno pregled, hodim k njim 1x na teden) izgubila že 4 kg, od tega v maščobo kar 3 kg, kar me je zelo pozitivno presenetilo. Pa tudi ko sva izmerile mojo ketozo, sem bila v najvišji stopnji, kar je zelo vredu.
To je moja zgodba, bi pa bilo fajn če se tudi ostale kej oglasite in poveste kako ve napredujete s hujšanjem, da se malo medsebojno motiviramo in izmenjamo izkušnje 🙂
Čao čao 🙂
Pozdravljene punce!
Že zadnjič sem pisala, da zbiram pogum za tole hujšanje.. In sem ga zbrala in se odločila, da tem mojim kilogramom napovem vojno 🙂 Torej, 1.2. sem šla v Trzin na pregled, kjer so mi predstavili dieto in me natančno zmerili in stehtali. Moram povedati, da se res zelo posvetijo vsakemu posamezniku. Sedaj hodim 1x na teden k njim na pregled na tehtanje in meritve, in moram vam povedat da je to res neverjetna motivacija. Saj veste, velikokrat se zgodi, da med dieto izgubiš motivacijo in voljo (vsaj jaz), tu pa te res vsak teden ponovno motivirajo (svetovalka in tvoji lastni rezultati) :). Danes imam ponovno pri njih pregled in se že veselim. Če povzamem moje uspehe, sem v prvih 2 tednih shujšala za 5 kg, od tega 3,5 kg v maščobo, ostalo pa tekočina. Danes pa ponovno pričakujem izgubo še dodatnih 2 kilogramov 🙂 Pa tudi na oblačilih žer vidim orng razliko 🙂
Ne vem kje ste se izgubile ostale punce… Zelo vesela bi bila, če še katera deli izkušnje po končani dieti.. da vidim, kaj vse me še čaka 🙂
Drugače pa vsem želim veliko uspeha pri hujšanju 🙂
Pozdravljena Mercii,
evo, da se malo javim 🙂 Torej, moje hujšanje se je začelo 1.2. in do sedaj sem že izgubila 7,5 kg :)))) Še bolj pomemben pa se mi zdi podatek, da je od 7,5 kg izgubljene teže prav 5 kg maščobe 🙂
Glede lakote pa takole… Ko sem videla njihove obroke, sem si rekla, joj kako bom lačna… Ker so v primerjavi z mojimi prejšnjimi obroki res majhni 🙂 Ampak ti povem, da nisem bla niti malo lačna. Včasih se mi je celo zgodilo, da niti nisem mogla do konca pojest celega obroka – sploh pri piškotih, ker 6 piškotov predstavlja 1 obrok. in ti povem, da jih včasih nisem mogla vseh pojest. Lačen nisi zaradi tega, ker baje te beljakovine v hrani nekako podaljšujejo občutek sitosti… Pa dosti vode moraš tudi spiti, pa potem mogoče tudi zarad tega nisi lačen…
Vglavnem, tudi jaz sem imela na začetku pomisleke, pa sem si rekla, grem vsaj na pregled (je brezplačen). In me je predstavitev in strokovnost prepričala 🙂 Ker tudi ta njihova svetovalka (mislim da ji je ime Laura) je medicinska sestra, tako da sem dobila tudi večje zaupanje v njih. In ni mi žal ker jaz osebno sem zadovoljna z rezultati 🙂
Če te še kaj zanima, pa z veseljem odgovorim 🙂
Lp 🙂
Pozdravljene punce,
vidim da ima že kar nekaj uporabnic izkušnje s to Eurodiet dieto. Tudi sama razmišljam o tej dieti, ker sem v zadnjem letu pridelala kar nekaj kilogramov, nekaj pa jih je bilo že prej preveč 🙁 Rada bi shujšala približno 20 kg in me malo zanima, v kolikšnem času se da izgubiti takšno težo… Nekaj sem že slišala o tej dieti in baje so zelo dobri rezultati.. Zato se obračam na vas in vas prosim, če bi katere delila vaše izkušnje s to dieto. Vsak odgovor bi bil zelo dobrodošel in hvaležna vam bom za vsako informacijo.
Pozdrav,
Lidija
Pozdravljene punce,
še vedno nisem zbrala dovolj poguma oziroma se še nisem čisto odločila za hujšanje in še vedno zbiram povratne informacije glede te diete. 🙂
Vse bo OK, kako si zadovoljna z rezultati? Si rekla da boš naslednji teden poročala… 🙂 Čakam tvoj odgovor 🙂
Lep pozdrav in se že veselim vaših odgovorov 🙂
Lidija
Pozdravljene punce!
Kar nekaj časa sem prebirala te vaše izkušnje s to dieto in se na koncu odločila, da jo tudi jaz preizkusim in delim izkušnje z vami, ker vem, koliko mnenje in izkušnje pomagajo pri odločitvah. In odločitev, katero dieto izbrati, je kar velika 🙂 Torej, po prebiranju vaših komentarjev, sem se tudi sama odločila za to dieto. Hujšam od 2.1.2014 (novoletna zaobljuba 🙂 s 1. fazo (kar pomeni, da uživam samo njihove obroke) in do prejšnjega četrtka sem že izgubila 2,5 kg (res je, da sem izgubila 1kg vode, ampak ostalo je šla maščoba, juhej :). Na začetku sem mislila, da bo težko, ker je vsak začetek diete težak. Ampak moram povedati, da nisem imela niti enkrat krize. Najbrž zaradi tega, ker sem med dieto lahko jedla njihove čokoladke, tako da mi “cukra” ni primanjkovalo 🙂 Torej, začetek pri meni je že obetaven 😉
Kako ste kaj ve punce zadovoljne z dieto? Upam, da se še katera oglasi in deli izkušnje, saj smo na tak način motivacija ena drugi 😉
Veliko uspeha vam želim pri nadaljni izgubi telesne teže 😉
Čao,
Jana