Najdi forum

eurodiet – kdo pozna?

Pozdravljena zaspanka!

No, me veseli, da si štartala, zdaj pa akcija. Jaz imam že -18 🙂

Jaz kavo obvezno pijem z Laktolightom (ne Laktolifom :)) in tudi ostale stvari delam s tem mlekom zaradi dodanih snovi, kot so kalij, kalcij…

Kar se tiče umetnih sladil, temu se jez izogobam.

Poročaj in uživaj v dieti, to je najbolj pomembno in mislim, da je z Eurodietom lažje, ker ni lakote, za katero vemo, da je največja pošast 🙂

LPP

Pozdravljene!!

No, pa da še jaz povem moje izkušnje z Eurodiet. Sem zelo sladkosneda punca, obožujem namreč sladkarije, kar se je seveda poznalo tudi na tehtnici :(((( Poiskusila sem že vse mogoče diete, pa ni bilo pri nobeni dolgoročnega uspeha, vse kilograme sem pridobila nazaj :(((( Prijateljica mi je povedala za metodo Eurodiet, pa sem od začetka obotavljala če bi se podala v ponoven boj ali ne. In sem probala. Moram vam povedat, da sem nad rezultatom neverjetno zadovoljna, shujšala sem že 20 kilogramov. In kot sem prej omenila, sem zelo sladkosnega, in pri metodi Eurodiet mi je bilo najbolj všeč, da imajo tako pestro izbiro izdelkov, saj sem vsaki dan lahko jedla njihove sladice, ob tem pa so se moji kilogrami kar topili, neverjetno res :))) Sedaj sem v tretji fazi in uživam dnevno 2 njihova obroka, 2 pa po lastni izbiri. glede cene je tako, da približno en obrok stane 3,5 €, kar se mi sploh ne zdi predrago, če računaš da ko greš vn jest minimalno plačaš 10€, pa je to samo 1 dnevni obrok. Jaz sem nad to dieto res navdušena in priporočam vsem, ki imajo prekomerno telesno težo.
Eurodiet je res super!!! Priporočam :)))

Ojla Punce….

Tudi jaz sem na zacetku diete, in moram kar veliko shujsati…..
Petra V, sem se zmotla ja, sem napisala z Laktolifom, namesto Laktolightom ;)))…ampak nekaj me zanima, kaj jaz lahko namesto tega Laktolighta uporabljam mleko 0,5 posneto mleko, v knjizici pise da ja, v centru pa sem pozabila vprasati….Res ne vem kaj je prav.
Natasa85….bravo za tako stevilko…., koliko si sla 1.fazi dol??Kaj se tii je full lepo oblikovalo telo?
Jst imam 25 kg za spravit dol, joj koliko ,me se caka, upam da bo v 1.fazi veliko shujsala, da dobim na samozavesti in da vztrajam do konca..Hrano sem izbrala z malo OH, in niti enega obroka nimam kjer je znak 1X…upam da bom zdrzala, od hrane so mi vsec palacinke, juha piscančja…, kruh , drugega nisem niti se probala, kaj priporočate?
kaksen je okus kitajske juhe?

pozdravljeni če koga zanima imam 4 juhe s porom in krompirjem, 4×jagodni desert,pa 4×sirovo omleto in laktologht 19 kosov v paketu prodam ker mi okusi niso všeč,lp

Pozdravljene še v mojem imenu!

Tudi jaz imam eno luštno novico s hujšanjem Eurodiet, zato sem se odločila da jo delim z vami. Tudi sama veliko prebiram raznorazne forume, in vem, koliko pomeni vsako mnenje iz prve roke. Torej, moja zgodba je sledeča. Pred 2 mesecema sem začela hujšati po metodi Eurodiet. Bila sem na pregledu v Trzinu, kjer so mi zelo natančno predstavili to dieto. Pregled prvič traja malo dlje časa, svetovalka je bila res prijazna in odgovorila je na vsa moja izčprna vprašanja 🙂 Moram vam povedat, da imajo res velik izbor okusne hrane. En mesec sem bila v prvi fazi in sem v tem času izgubila 6 kilogramov. Sedaj sem trenutno v drugi fazi, s katero sem izgubila še dodatnih 4 kilogramov, torej v dveh mesecih sem že shujšala 10 kilogramov in počutim se super! Moji kilogrami se kar topijo, še najbolj pa sem vesela da je to predvsem maščoba. Vsak teden imam namreč pregled pri njih, na katerem naredimo meritve, ki pokažejo koliko si shujšal, koliko je od tega maščobna masa…. Dragi moji, to dieto je res vredno poskusiti.. Prej sem že neštetokrat hujšala z raznoraznimi dietami, ampak pri vseh sem izgubila tudi mišice, kar pa mi ni bilo niti malo všeč :(( Tukaj pa res hujšam samo v maščobo in to se že tudi pozna na moji nižji konfekcijski številki. 🙂
Torej, jaz sem zelo zadovoljna z rezultati, prav tako pa tudi moj mož 🙂

Lep pozdravček vsem in veliko uspeha pri nadaljnem izgubljanju kilogramčkov vam želim 🙂 V kar pa z metodo Eurodiet ne dvomim 🙂

Pozdravljene punce,

zanima me ce je katera pripravljena, delit kaksno fotografijo prej/potem – po uporabi eurodiet.
Lahko tudi na zs.
Daj te nam malo vec izkusenj/informacij.

Imam obcutek da poste pisejo njihovi zaposleni oz. ena in ista oseba.
Sej veste da je danes na trgu veliko dijetnih proizvodov, ki obljubljajo marsikaj, samo da bi ljudje verjeli v to in zapravljali denar.

Do sedaj sem probala ze marsikaj,in zapravila cel kup denarja,od rezultatov pa ni bilo nic.
Da bi se spustila v spet nekaj novega kot je Eurodiet me je po pravici malce strah, da nebi bila spet razocarana.

Ker ko gledam temo, ki se tice Eurodieta, se post od ene osebe pojavi dvakrat – trikrat, in to je to.

ZAnimam me tiste , ki ste shujsale po 15 kg, ali se naprej hujsate,ali se je hujsanje ustavilo,prosim pisite malo vec izkusenj.

TO da ste shujsale 15 kg,v zelo kratkem casu,to je super,ampak kaj pa je po uporabi teh izdelkov,ali jih se naprej uporabljate,ali so se kilogrami vrnili.

Ste v to prehrano morale uvesti tudi aktivnosti,kot so hoja,tek,kolesarjenje….

Enamocna- ?

MArgy87 – ?
ZAspanka -1980 – nic ne pises koliko si shujsala

Natasa85 – ?

PetraV – ?

SPELA COZ – ?

Danes je vsakemu cilj prodati,pa ceprav bo stranka razocarana.Vazen je denar.

Zato vas prosim,ne me narobe razumet, verjetno ste tudi same bile v podobni situaciji oz. v dvomih.

Lep pozdrav

Zdravo Mercii

Glej če se ti druge ne javijo, se ti bom jaz. Glej, jaz hujšam po tej metodi približno 1 mesec in pol. Šla sem dol približno 9 kg. Tudi jaz veliko berem ta forum, oglašam se pa sicer ne preveč rada.
Od kod pa si ti? Lahko bi se videle kaj v živo. Drug četrtek t.j 25, grem gor v Ljubljano,imam uro ob 1530
Dam ti mail in se dopisujeva tudi na mailu: [email protected].

Lep pozdrav,
Romana

Živijo punce 😉

Evo, da se vam še jaz javim glede Eurodieta. V začetku septembra sem bila izbrana za tretjo Fit nevesto v okviru akcije, ki jo organizira revija Moja Poroka, v sodelovanju z Eurodiet. Svojo prvo polovico poti sem opisala na svojem blogu (bom pristavila link spodaj, če bo možno) in naj na kratko še tu opišem svojo izkušnjo in rezultate 😉

Začela sem s programom približno 11.9.2012 in danes smo 22. oktobra, torej nekaj več kot en mesec. Rezultat je približno 10kg+ (za shujšati sem na začetku imela približno 17kg, da pridem v ”sfero normalne teže”) in sem tako zadovoljna, da težko opišem. Imam celi dve konfekcijski številki manj, vse mi je preveliko in dokler ne bom zaključila diete, zaenkrat nosim ”stare cunje” dokler si ne bom šla z veseljem novih kupit :))

V prvi fazi sem bila mislm da skoraj točno en mesec, sedaj je na vrsti druga faza, kjer imam en svoj obrok (od štirih). Okusov in raznovrstnosti hrane je oh in sploh, od kruha, do palačink, do juhic…saj nevem kaj mi je najljubše… če bi mogla kaj izpostaviti, najraje jem sojine oreščke z okusom žara, pire mi je tudi super pa muffinčki so odlični (vedno se mi zdi da malo dišijo po rumu, hihi). Kar se tiče glavnih jedi je perfekten losos, za tiste, ki imate rade ribice pa tudi vegiburger je super enostaven za pripravit in vse paše zraven. Sicer so pa pripravljene juhice super, sploh tista zelena, da ne govorim o eni od novih juhic, ki je prišla zadnjič, in ima neke kitajske rezance…mislim da si bom samo še to jemala od juhic :))
Drugače pa obstaja tudi seznam dovoljene zelenjave (predvsem zelena), ki jo je dovoljeno jesti zraven, ampak po kakem tednu se želodec tako skrči, da si preveč sit že od samega burgerja 🙂

Tudi za tiste, ki ste si nikoli niste predstavljale, da bi kdaj imele takšne male porcije dovolj, da bi se najedle, naj rečem da sem sama ena teh. Moj največji problem je bil v količinah, ne toliko v slabi hrani. Zdaj se od enega majhnega muffinčka ali pa od 2 deci juhice prav najem, kar nikoli nisem verjela da bi se. Eurodiet me je naučil tudi tega, da telo NE RABI veliko hrane in da se najem tudi z manjšimi količinami, medtem ko je bila prej lačna predvsem glava in oči. Tudi zaradi tega mi bo lažje držati težo vnaprej, saj se je to vnaprej zasidralo v meni.

Trikrat na teden hodim na terapije v center v Trzinu in še posebaj bi pohvalila Lauro in Kajo, ki se res zavzameta za vsako ”suhico” 😉 Vsi, ki tam delajo so izredno strokovni in profesionalni, a hkrati v neverjetno pomoč in spodbudo.

Za tiste, ki bi hotele videti moje pred in po slike, se vse skoraj tedensko spremlja in objavlja na Facebook strani ”Moja Poroka” in pa tudi Eurodiet ima Facebook stran.. Moje slike ”pred” so že objavljene, in sicer v albumu Fit nevesta 3, začela sem s približno 82kg.
Koža mi nič ne visi, saj dosti hodim na elektrostimulacijo, ki poleg tega še krepi mišice (mišic nisem izgubila v toku hujšanja), imela sem le nekaj težav z zastajanjem vode, ki pa smo jih enostavno rešili s 3 odvajali za vodo in pressoterapijo, ki poleg tega še spodbuja limfo in izločanje toksinov. Vibra plošče še nisem preizkusila tako da o tem težko kaj rečem 🙂

Prvi posvet je popolnoma brezplačen, zato punce poiščite sebi najbližji Eurodiet center in se naročite, nič vas ne stane da zadevico malo ”potipate” 😉

Še link do mojega bloga, kjer je zapisana cela objava o Eurodietu: http://mrssashee.blogspot.com/2012/10/moje-potovanje-z-eurodiet.html

Pozdravljene punce!!!

Evo, se spet oglašam…. Vmes sem bila na službeni poti in mi ni uspelo preverjat, kaj se dogaja na forumu, pa še ludnica doma 🙂 Torej, kot sem že zadnjič omenila, sem trenutno v 3.fazi, kar pomeni da dnevno zaužijem 2 svoja in 2 Eurodiet obroka. Kilogrami v tretji fazi grejo malo počasneje dol, najbrž zarad tega ker več nisem v ketozi. Tako približno na teden izgubim slabo kilo. Se pravi da sem do sedaj že izgubila približno 23 kilogramov :)))) Sem prav ponosna na sebe 🙂

Zaspanka 1980, jaz sem v prvi fazi šla dol približno 10 kg (prvi teden itak zaradi vode, pa še dodatno sem pila Dreine, da je vsa ta voda v mojem tkivu odplavala stran), v drugi fazi pa sem tudi shujšala približno 10 kg (samo druga faza traja dlje kot prva)…Pa še glede Laktolighta, kolikor jaz vem, v 1.in 2. fazi ne smeš uporabljati navadnega mleka, pa čeprav z zelo malo maščobe, ker so tu pomembni ogljikovi hidrati (v tem primeru mlečni sladkor laktoza) in 1 dcl mleka vsebuje približno 4-5g OH. V prvih dveh fazah pa ne smeš prekoračiti 50g OH dnevno iz celotne prehrane, da ne padeš iz ketoze…. Hehe, sem celo študijo naredila glede tega 🙂 Tako da jaz ti priporočam, da ne uporabljaš mleka… Dej povej, a si šla dosti dol v 1.fazi? Upam da so se tudi pri tebi kilogramčki tako topili kot pri meni :))) Drugače pa tut jst obožujem kitajsko juho, njami…. Jo skor vsak dan pojem, človek se je nikak ne more naveličat :))))
Mercii, slik ti žal ne morem pokazati, ker se s prejšnjo težo nisem rada izpostavljala pred fotoaparatom in sem se jih na vseh koncih izobigabala… In kot sem že prej napisala, meni grejo še vedno dol kilogrami, pa čeprav že dnevno zaužijem 2 svoja glavna obroka… Tako da upam, da bo tako tudi v nadaljni 4. fazi…

Sashass, a pol te bomo lahko vidli v reviji?Kdaj pa točno? :)))) Ja super, bravo punca 🙂 To je pa po moje res najlepše poročno darilo, da so ti omogočili hujšanje :))

Punce, lepo pozdravljene, sem zelo vesela za vse vas in ponosna na vaše rezultate :))))
Se kmalu slišimo :)))

Pozdravljena, sem nova na forumu in ker sem pred 2 mescema sama obiskovala Eurodeit v Trzinu in jedla njihovo hrano katera je moram reči zelo okusna me zanima če še prodajaš zgoraj omenjene izdelke?

Hvala

Pozdravljene , punce !

Ena tukaj gor se mi zdi da ni verjela da res hujšajte ampak da ste le promotorke za eurodiet .
Upam , da so vse vaše zgodbe resnične
V glavnem , ker nisem preveč pri denarju me , seveda ,zanima cena paketa za 1 teden v prvi fazi ( če vzameš 5 obrokov ) . Ali ste vseh 5 obrokov imele preko eurodieta ?
Hvala in lp vsem ter srečno pri hujšanju !

Petra39,

Ja seveda, vsakdo bo promoviral nekaj kar mu je pri srcu. Nevem zakaj bi morala beseda ”promovirati” imeti kak slab prizvok. Cel ta forum in debata o Eurodiet je na nek način promocija in tej ”promociji” je marsikatera lahko še kako hvaležna, saj si je z njihovo pomočjo spremenila življenje.

Zgodba, vsaj moja, pa je še kako resnična, kar si boš lahko pogledala tudi v naslednji številki Moje Poroke 😉

LP, Saša

To me sploh ne moti če so zgodbe resnične saj vzpodbujajo …. Mene je sam zanimalo če vse skupaj res drži
Cene še nisem našla ampak ok ….

Pozdravljene punce še enkrat v mojem imenu 🙂

Petra39, lahko ti jaz odgovorim glede cen. Kot si že sama ugotovila, v 1.fazi hujšanja uživaš samo njihove izdelke, se pravi 4 ali 5 obrokov na dan, odvisno od tega kolikšen je tvoj metabolizem oziroma koliko kilogramov tehtaš. Cene njihovih izdelkov (1 izdelek pomeni 1 obrok) pride v povprečju 3€, razen že v naprej pripravljenih izdelkov (ki jih daš samo segret v mikrovalovko) so malo dražje, okrog 5-7€. Pri prvem obisku vedno nanese malo več, ker še moraš vzeti Laktolight (nadomestilo mleka za pripravo izdelkov) in pa zelo pomembni multivitamini. Mislim da vsak izdelek stane okrog 15€, vendar jih imaš zares za dolgo. Mogoče se nekaterim sliši dosti dati toliko denarja naenkrat, vendar sem potem malo računala, koliko me je prišla prej prehrana in sem ugotovila, da sem prej veliko veliko več zapravila… Sej veste kako je, vsakič ko sem šla v trgovino sem zapravila 15€ po tamalem, pa se je včasih zgodilo da sem mogla celo večkrat na dan v trgovino, ker sem vedno nekaj pozabila kupit 🙂 In ko vse skupaj sešteješ, vidiš da res zapraviš celo bogastvo za to hrano.. ponavadi je vedno tako, da ko greš v trgovino po določeno stvar, kupiš zraven še deset drugih stvari, kar se na koncu tudi pozna na računu, v nakupovalni vrečki pa ni veliko za videt :((((

Jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da sem zelo zadovoljna nad rezultati, trenutno sem v 3.fazi in še vedno počasi izgubljam kilograme, pa čeprav dnevno zaužijem samo še 2 njihova obroka…. Tako da upam, da sem ti vsaj malo pomagala razjasniti glede njihovih cen 🙂

Sashass, komaj čakam da te vidim v reviji, sporoči nam ko izide, da vidim kako pridna si bila pri hujšanju 🙂

Pozdravček vsem :)))

POzdravljene,

Natasa85 zanima me koliko kilogramov si imela ,ko si zacela z uporabo Eurodieta?Ter koliko tehtas sedaj?
A se ukvarjas s sportom?Kako je s kozo?
Hvala ti, da pises tako obsirno glede eurodieta.

LEp pozdrav

Pozdravljene,

hehe, ja to pa sem jaz, ko se v nekaj vživim bi potem lahko 100 let razlagala o tej stvari in včasih mi res ljudje rečejo da že včasih malo pretiravam:) Ampak saj veš kako je, tiste punce ki se že celo življenje mučijo s hujšanjem, vsako dieto v nulo preštudirajo in vejo vse o tem 🙂 Tako da sem tekom diete pravi stručko postala za njihove izdelke…

Mercii, jaz sem na začetku imela 95 kg, do sedaj pa sem že shujšala približno 26 kg, tako da trenutno tehtam 69 kg.. Trenutno sem v 3.fazi in nekaj časa še bom. Kilogrami še vedno grejo dol, sicer ne tako hitro kot v prejšnjih 2 fazah. V tretji fazi je pomembno gibanje, od 2-4x na teden. Z mojo telovadbo je tako, da mi trenutno zaradi službenih obveznosti ne uspeva glih najbolje, se pa potrudim da grem vsaj 1x na teden na kakšno aerobno vadbo. Razmišljala pa sem, da bi se celo odločla za elektrostimulacijo pri njih, ker je baje ful dobra zadeva (dela namesto tebe) 🙂 Glede kože pa je tako, da niti ne vidim kakšnega poslabšanja v smislu da bi se mi zelo povesila, mogoče me še rešuje moj emšo :))))

No pšunce, lepo se imejte, lepo hujšajte še naprej pa se slišimo še kaj, papa :))))))

Lep pozdrav…

Jaz pa po res ugodni ceni prodam različno hrano eurodeet, za katero sem odštela 160 euro, pa jo nažalost ne morem več jesti zaradi moje sladkorne, daj mi je sladkor ob tej dieti preveč padel. Sem fullll žalostna, ker so mi kilogrami odlično kopneli, pa še lačna nisem bila nikoli. Resnično priporočam to dieto vsem tistim, ki imate to srečo, da nimate sladkorne. Cena bo ugodna, lahko pa me pokličete na 031 514 388.

Veliko sreče vam želim pri izgubi kilogramov….

Zdravo punce…

tudi jaz se ze napravljam zacet z dieto in imam kar nekaj vprasank, namrec imam sina starega 7 mesecev in se se malo dojiva, uvajava na gosto hrano pa tudi…
Zanima me, kako nevarna je dieta ta, ce bi z njo zacela glede na to, da se malo dojim sina?
Preden zaspi, pa ponoci 2-3krat…
Res bi rada zacela s hujsanjem, in slabo kaze, da se bo tamali ” odlepil” od mene, ker zavraca flasko in mu je skoraJ zgolj le do cartanja…

Hvala za odgovore….

aja pa Linca7 a si ze prodala izdelke al se jih se da kupiti…
LP

Pozdravljena Danynemi!

Tudi moja prijateljica je hotela hujšati s to dieto, ko je videla moje rezultate 🙂 Pa je bla podobna situacija kot pri tebi, se pravi da je še občasno dojila. In je šla na pregled in so ji rekli, da dokler doji žal ta dieta ni primerna za njo, tako da bo še mogla malo počakati, prav tako pa tudi ti. Lahko pa jih vseeno pokličeš pa vprašaš.

LP

New Report

Close